Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی گفت: دانشگاه علوم اسلامی رضوی باید پیشتاز اجرای منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص راه اندازی کرسی‌های آزاداندیشی و تولید علم در علوم انسانی باشد.

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در دیدار اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی که در محل این دانشگاه انجام شد، با تأکید بر لزوم بازنگری در برخی از رشته‌ها و برنامه‌های این دانشگاه، اظهار کرد: یکی از اصلی ترین کارکردهای این دانشگاه تربیت نیروی انسانی توانمند، شایسته و متعهد به منظور رفع نیازهای تخصصی آستان قدس است، لذا سمت و سوی آموزش در این دانشگاه نیز باید در راستای نیازهای آستان قدس و کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی شناخت وضعیت موجود و برنامه ریزی برای رسیدن به وضعیت مطلوب را برای تحقق اهداف دانشگاه علوم اسلامی رضوی ضروری دانست و ابراز کرد: با توجه به نیازهای آستان قدس باید تغییراتی در رشته‌های این دانشگاه داده شود البته در این خصوص نیز این اعضاء هیئت علمی دانشگاه هستند که باید نرم افزار و بستر آن را فراهم کنند.
 آستان قدس ظرفیت تأثیرگذاری جهانی دارد
حجت الاسلام والمسلمین مروی با تأکید بر اینکه تقویت و گسترش دانشگاه علوم اسلامی رضوی برنامه آستان قدس است، اظهار کرد: برخی می‌گویند تمرکز دانشگاه رضوی بر نیازهای آستان قدس به معنای محدود کردن فعالیت‌های این دانشگاه است و باید به این دانشگاه نگاه جهانی داشت، پاسخ این است که باید واقعیت‌ها را دید و چشم خود را به روی حرم مطهر، این مرکز بسیار با عظمت، پر مخاطب و بین المللی گشود.
وی با بیان اینکه زائرانی از تمام جهان به حرم مطهر رضوی می‌آیند و ما از این سرمایه عظیم غافل هستیم، افزود: آستان قدس مجموعه‌ای بین المللی با ظرفیت‌ تأثیرگذاری بر جهان است، سالانه حدود ۳۰ میلیون زائر از ایران اسلامی و اقصی نقاط جهان به این حرم مشرف می‌شوند، توجه دانشگاه رضوی بر امر زیارت و برنامه ریزی برای این زائران میلیونی به معنای نگاه بین المللی و جهان شمول داشتن است.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به فعالیت‌های مشکوک آمریکا برای جذب جوانان مستعد و با استعداد عراقی، عنوان کرد: آمریکا با هزینه خود جوانان با استعداد عراقی را با هدف انحراف قشر جوان و نوجوان این کشور از ارزش های اصیل فرهنگی و دینی طی اردوهایی چند هفته‌ای به آمریکا می‌برد و در قالب برنامه‌های فشرده آموزشی می‌کوشد بر افکار و اعتقادات آنها تأثیر بگذارد، عده‌ای از تحلیل گران اعتقاد دارند ناآرامی‌های اخیر عراق نتیجه این اردوها بوده است.
وی افزود: از سوی دیگر سالانه میلیون‌ها زائر عراقی برای زیارت به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند، آیا نباید بتوانیم برای استفاده از فرصت حضور آنها برنامه ریزی کنیم؟ همچنین حضور جمعیت قابل توجهی زائر از کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و غیره به این حرم مطهر فرصتی مغتنم است که باید از آن برای تعمیق معارف اسلامی استفاده کنیم.
لزوم توجه به کیفیت آموزش و تدریس اثربخش
رئیس هیئت امنای دانشگاه علوم اسلامی رضوی با تأکید بر اینکه این دانشگاه باید در تراز نام عالم آل محمد(ص) باشد، اهمیت توجه به کیفیت آموزش و تدریس اثربخش توسط اساتید را متذکر شد و گفت: برجسته‌ترین اساتید در رشته‌های مربوطه از حیث تخصص، تعهد، دلسوزی و تفکر انقلابی باید در دانشگاه علوم اسلامی رضوی بکارگیری شوند.
وی عنوان کرد: با توجه به امکانات و بستر آموزشی مناسب دانشگاه علوم اسلامی رضوی مستعدترین و نخبه‌ترین جوانان مؤمن و انقلابی باید جذب این دانشگاه شوند، دانشگاه رضوی این ظرفیت را دارد که از حیث علمی در میان برترین دانشگاه‌های کشور قرار بگیرد.
دانشگاه رضوی باید الگوی اجرای منویات رهبری باشد
توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در خصوص مسائل علمی از دیگر تأکیدات تولیت آستان قدس رضوی بود.
حجت الاسلام والمسلمین مروی اظهار کرد: فرمایشات رهبری در خصوص حوزه علمیه و دانشگاه پیش روی ما است، دانشگاه‌های آستان قدس باید در اجرا و تحقق بخشیدن به منویات بلند رهبر معظم انقلاب برای سایر مراکز آموزش عالی کشور الگو باشند.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم اسلامی باید پیشتاز اجرای منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص راه اندازی کرسی‌های آزاداندیشی و تولید علم در علوم انسانی باشد، خطاب به مسئولان دانشگاه رضوی گفت: نیازی نیست این دانشگاه در تمام رشته‌ها حضور داشته باشد، روی چند رشته خاص تمرکز کنید و در آن چند رشته صاحب نظر، ایده و تولید کنند فکر و اندیشه باشید.
تولیت آستان قدس رضوی بر نگاه متفاوت و خاص رهبر معظم انقلاب به حوزه‌های علمیه اشاره و اظهار کرد: حوزه‌های علمیه این ظرفیت را دارند که به علوم انسانی عمق و بسط ببخشند و این امر ویژه حوزه‌‎های علمیه است؛ بحث، مباحثه، نقد آرا و نقد بزرگان و اساتید از افتخارات حوزه‌ می‌باشد.
حجت الاسلام والمسلمین مروی با بیان اینکه اساس درس خارج فقه حوزه علمیه نقد بزرگان حوزه است، ابراز کرد: دانشگاه رضوی اساسش حوزه است، لذا باید این نگاه عمق بخشی به علوم و دانشجویان را حفظ کند، فارغ التحصیلان این دانشگاه در هر رشته‌ای باید دانش آموختگانی عمیق با دقت های طلبگی باشند.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین سید حسن وحدتی شبیری رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های این دانشگاه ارائه و در ادامه تعدادی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود در خصوص این دانشگاه پرداختند.
انتهای پیام منبع: آستان نیوز
 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه رضوی علوم اسلامی دانشگاه علوم اسلامی رضوی حجت الاسلام والمسلمین تولیت آستان قدس رضوی رهبر معظم انقلاب آستان قدس دانشگاه رضوی علوم انسانی حرم مطهر رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۳۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • راهیابی تیم «وعده صادق» دانشگاه آزاد ممسنی به مرحله کشوری کرسی‌های آزاداندیشی
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است