Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست مشورتی نحوه اجرای هرچه بهتر طرح تربیتی «چکامه» در شهرستان های خراسان شمالی با حضور مربیان طرح چهره به چهره این استان و با محوریت مساجد مناطق آسیب پذیر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ «هاشم شیرازیان»، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی، امروز چهارشنبه (29 اردیبهشت) در این نشست  با اشاره به اهمیت  و نیاز آموزش و فعالیت های تربیتی و زمینه سازی حضور کودکان و نوجوانان در مساجد، گفت: لازم است اجرای این طرح در حال حاضر با توجه به شرایط محدودیت های ناشی از شیوع ویروس کرونا در فضای مجازی نیز گسترش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

وی، توجه به مناطق کم برخوردار شهرهای استان و مناطق آسیب پذیر در اجرای این طرح را مهم دانست و افزود: با اجرای برنامه هایی از این دست و آموزش کودکان و نوجوانان در مساجد،  می توان سبب توجه به مناطق مختلف و رفع آسیب هایی همچون اعتیاد شد.

 

 

وی بهره مندی از  ظرفیت های مختلف فرهنگی و فعالان حوزه های مختلف  را مورد توجه قرار داد و گفت: با هم افزایی می توانیم به نتایج اثربخش تری دست یابیم.

 

 

وی همچنین با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری و نیز شوراهای اسلامی شهر و روستا از مربیان و نیز مدیران کانون های حاضر در جلسه خواست تا در روند اجرای این برنامه ها، اهالی مسجد را به حضور حداکثری بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب پای صندوق های رای فراخوانند.

 

 

حجت الاسلام «میثم بهاری»، مدیر کانون فرهنگی هنری علامه امینی (ره) مسجد قدس بجنورد و مسئول طرح چهره به چهره در استان، طرح چکامه را ویژه نوجوانان 11 تا 17 سال عنوان کرد و گفت: این طرح به صورت سراسری در 15 استان کشور و به مدت سه سال آغاز شده که در استان با انعقاد تفاهم نامه  ای بین کانون و شورای سیاستگذاری مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از آسیب های اجتماعی استان در اسفند ماه  گذشته آغاز شده است.

 

 

وی افزود: با کادر سازی و تعیین مشاوران و مربیان  در محله های مختلف شهر شیروان و بجنورد، سعی بر این است  تا با آسیب های اجتماعی و تهدید کننده همچون استعمال مواد مخدر مقابله شود.

 

 

وی نحوه جذب متربیان در این طرح را اولویت برنامه ها اعلام کرد و گفت: در قدم اول مربیان تلاش کنند تا در محله های مورد نظر خانواده های مددجوهای زندان را شناسایی و فرزندانشان در تحت پوشش آموزش های این طرح قرار دهند.

 

 

حجت الاسلام بهاری، توجه به فضای مجازی و بهره مندی از فضای نرم افزار شاد را تاثیر گذار خواند و خواست تا گروهی در این فضا راه اندازی و فعالیت ها گسترده شود.

 

 

گفتنی است، مربیان حاضر در جلسه طراحی و برگزاری جلسات آموزش قرآن ویژه نوجوانان و معرفی فعالان این جلسات و تقدیر از آنها، طراحی مسابقات فرهنگی و هنری و کتابخوانی را از اهم فعالیت های صورت گرفته از آغاز این طرح تا به اکنون نام بردند.

 

 

پایان پیام/71

منبع: شبستان

کلیدواژه: چهره به چهره آموزش کانون های مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۴۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدایی که چهره خانم معلم را نگران می‌کرد

ایسنا/لرستان توجه! توجه! محل خود را ترک و به مکان امن پناه ببرید.  این صدای آشنایی است که بخشی از خاطرات ما دهه شصتی‌ها را تشکیل می‌دهد؛ اصلا ذهنمان را مشغول کرده و خیال ندارد از مخیله‌مان پاک شود.

توجه! توجه! محل خود را ترک و به مکان امن پناه ببرید.  این صدای آشنایی است که بخشی از خاطرات ما دهه شصتی‌ها را تشکیل می‌دهد؛ اصلا ذهنمان را مشغول کرده و خیال ندارد از مخیله‌مان پاک شود.

صدای آژیر پراسترس دوران جنگ، روزهایی که بمباران خاطراتمان را رقم می‌زد. برای دشمن فرقی نمی‌کرد که اهداف موشکی‌اش سرباز هست یا سردار، خانواده‌ هست یا دانش‌آموز، کاسب هست یا رفتگر! برای او ایرانی بودن مهمترین هدف بود برای کشته شدن، برای معلولیت، برای شکار...

در آن روزها اضطرابی که بر همه ما کودکان دهه ۶۰ مستولی بود صدای آژیر وضعیت قرمز بود که از رادیو در مواقعی که رادارها حضور یک هواپیمای جنگنده عراقی را در مناطق ردیابی می‌کردند، پخش می‌شد: «توجه! توجه! صدایی که هم‌اکنون می‌شنوید اعلام خطر یا وضعیت قرمز است و معنا و مفهوم آن این است که حمله هوایی انجام خواهد شد محل کار و منزل خود را ترک کنید و به پناهگاه‌ها و نقاط امن پناه ببرید»! اوووووووووووو ...

خاطرم هست که زمانی این صدا از رادیو پخش می‌شد چهره خانم معلم درهم می‌رفت اما سعی می‌کرد اضطرابش را پشت لبخندی مصنوعی پنهان کند و یکی یکی بچه‌ها را که از ترس جیغ می‌کشند به پناهگاه ببرد، یکدفعه متوجه می‌شد کودکی زیر میز خودش را خیس کرده و او بدون اینکه اجازه بدهد بقیه متوجه شوند آرامش می‌کرد و با همان شرایط او را در آغوش می‌کشید و به پناهگاه می‌برد.

امان از آن روز که صدای صوت موشک زودتر از پیام رادیو می‌رسید و مدرسه با خاک یکسان می‌شد. مثل همان روزی که پنج دانش‌آموز دختر دبیرستان بنت‌الهدی صدر خرم‌آباد هرگز به خانه برنگشتند.

شهیده سیده زهرا رحیمی، شهیده نازیلا جزایری، دیانا کاکاوندی، شهیده لعبت نادی و شهیده طاهره جابری و معلم‌هایی که هر سال داغ دلشان با آن خاطرات تلخ تازه می‌شود.

هفته بزرگداشت معلم برهمه زحمتکشان عرصه تعلیم و تربیت مبارک باد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • طرح ملی جهادآبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • رگبار باران و رعدوبرق در ۶ استان کشور طی امروز / بارش‌ها در کدام مناطق تشدید می‌شود؟
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • صدایی که چهره خانم معلم را نگران می‌کرد
  • نجاتگران هلال احمر جاجرم به متاثرین از سیل امدادرسانی کردند
  • آزمون استخدامی مربیان و معلمان امور پرورشی و تربیتی در گیلان
  • صدور هشدار نارنجی /بارش‌های رگباری خراسان شمالی را فرا می‌گیرد
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد