Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - دوازدهمین نشست شورای راهبری طرح گفتگوی ملی خانواده با حضور معصومه ابتکار معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده و نمایندگان دستگاه های دولتی، غیردولتی و موسسات دانشگاهی به شکل ویدیو کنفرانس برگزار شد.
دوازدهمین نشست شورای راهبری طرح گفتگوی ملی خانواده با حضور معصومه ابتکار معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده و نمایندگان دستگاه های دولتی، غیردولتی و موسسات دانشگاهی به شکل ویدیو کنفرانس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسه معاون رییس جمهور اظهار داشت: جهت انتخاب هم پیمانانمان در طرح های بزرگ ملی تلاش می کنیم با سازمان های مردم نهاد، انجمن های علمی و گروه هایی کار کنیم که علاوه بر پشتوانه قوی علمی و تجربی، انگیزه ای معنوی و فراتر از کار اداری داشته باشند تا این طرح ها را در سطحی عالی تبدیل به جریان فراگیر ملی کنیم.
ابتکار با اشاره به تولید مجموعه پادکست هایی که با حمایت معاونت زنان و خانواده تولید شده، افزود: این پادکست ها می تواند سرمایه ای خوب و قابلیت استفاده برای عموم جامعه در مسائل مرتبط با خانواده داشته باشد
و در بحث انتقال تجربیات اهمیت زیادی دارد.
وی ضمن اشاره به همکاری مشترک معاونت با ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: توجه به مهارت گفتگو و اختلالات ناشی از فقدان مهارت های ارتباطی در جامعه هدف اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد و به همین دلیل بر لزوم آموزش مهارت های گفتگو به خانواده های در معرض اعتیاد تاکید داریم.
معاون رییس‌جمهور تصریح کرد: قدرت و مهارت «نه» گفتن را باید در داخل خانواده و با توجه به مهارت های ارتباطی، آموزش داد و تقویت کرد.
سوسن باستانی معاون بررسی های راهبردی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده نیز در این جلسه با اشاره به طرح های مشترک معاونت با دستگاه های دولتی و غیر دولتی گفت: «طرح گفتگوی ملی خانواده» با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران، «طرح گفتگوی بین نسلی» با همکاری انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات، «طرح سفیران فرهنگی گفتگو» با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، «طرح مهارت آموزی خانواده ها» با همکاری وزارت آموزش و پرورش، طرح کشف الگوهای ارتباطی در روابط زوجین با همکاری موسسه رحمان و طرح های «بهار در خانه» و «در خانه بمانیم» با همکاری سازمان های مردم نهاد و کانون گفتگوی امام موسی صدر از جمله این پروژه های مشترک است که همه با توجه به فراگیری بحث اختلال ارتباط در خانواده و با هدف گفتگو در خانواده و کاهش مشکلات موجود در این زمینه طراحی و اجرا شده است.
وی با بیان اینکه طی یک سال و نیم اخیر و با توجه به پاندمی کرونا تلاش کرده ایم که برنامه های بهتری برای خانواده ها در این دوران داشته باشیم، گفت: خانواده هایی که یکی از اعضای آنها اعتیاد دارد در برنامه ریزی های جدید در اولویت قرار گرفته اند.
خانم حسینی از موسسه رحمان نیز در این جلسه وبیناری با اشاره به طرح مشترک با معاونت که مطالعه،کشف و شناسایی الگوهای مدیریت ارتباط در میان همسران ایرانی طبقه متوسط را در بر می گیرد، گفت: مواردی از قبیل جر و بحث، خشونت خانگی، قطع ارتباط، پررنگ شدن حضور افراد در فضای مجازی و کمرنگ شدن ارتباط میان اعضای خانواده از جمله مشکلات رایج در حوزه خانواده بوده و در این میان توانایی مدیریت ارتباط میان زوجین از اهمیت بالایی برخوردار است تا از این طریق و با حل مسائل بتوانند زندگی موفقی داشته باشند.
عباس کاظمی مدیر علمی طرح گفتگوی بین نسلی در جامعه ایران با بیان اینکه یکی از بهترین رخدادها در حوزه به کارگیری فناوری های نوین به منظور اثرگذاری بر تغییرات فرهنگی و تسهیل روابط اجتماعی اقدام مشترکی است که تحت عنوان رادیو نسل از سوی انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات با حمایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده صورت گرفته، افزود:
موضوع اصلی در رادیو نسل، درک و فهم مناقشات نسلی است و برای تهیه این پادکست‌ها، گفتگوهای جمعی میان برخی از متولدین دهه‌های 40 تا 80 ترتیب داده‌ شده است و رادیو نسل مجموعه پادکست های روایتگر داستان نسل‌هاست.
آقای شاه حسینی نماینده کانون گفتگوی امام موسی صدر نیز با بیان اینکه تاکنون در چند بخش با معاونت زنان و خانواده همکاری داشته ایم، افزود:
برگزاری کارگاه های آموزشی، طرح بهار در خانه و گفتگو در خانه از جمله این برنامه‌هاست که در آنها تمرکز فعالیت های ما روی تقویت دیالوگ و تبدیل آموخته های مخاطبین به مهارت است.
در این جلسه سیامک زند رضوی نماینده انجمن جامعه شناسی ایران نیز گزارش سه تفاهم نامه گفتگی ملی خانواده که با همکاری معاونت زنان و خانواده به اجرا در آمده را ارائه کرد.
سوسن باستانی معاون بررسی های راهبردی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، زهرا جواهریان معاون هماهنگی و برنامه ریزی، لیلا فلاحتی مدیر کل امور بین الملل، حبیب الله فرید معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، سید رضا صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک، غلامرضا غفاری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، سیامک زند رضوی مجری طرح گفتگوی ملی خانواده، عباس کاظمی مدیر علمی طرح گفتگوی بین نسلی در جامعه ایران، خانم خلیلوند مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده، زهرا پناهی روا مدیر کل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش، دکتر صفاری نیا مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آقای شاه حسینی نماینده موسسه فرهنگی و تحقیقاتی امام موسی صدر، خانم موسوی نماینده موسسه رحمان، خانم ابراهیمی از مجریان طرح پیمایش ملی خانواده و خانم شکربیگی دبیر کارگروه خانواده سالم حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: طرح گفتگوی ملی خانواده امور زنان و خانواده معاون رییس جمهور خانواده ها پادکست ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۴۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، در آئین اختتامیه سومین دوره ملی «مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز» که در تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در مشهد مقدس برگزار شد، اظهار داشت: وقتی دشمن در جنگ نرم تصمیم دارد هویت و معنویت را از ما سلب کند، باید آماده و مسلح به جنگ افزار معنوی شویم، زیرا جنگ نرم، جنگ دشواری است و تلفات آن قابل مقایسه با جنگ سخت نیست.

معاون رئیس‌جمهور افزود: این دوره‌های آموزشی با همکاری آستان قدس رضوی و آموزش و پرورش در راستای مهارت آموزی مشاوران و معلمان استان‌ها، با دلسوزی تمام برگزار شد و امیدواریم به نتایج مطلوب و با سرافرازی به سرانجام برسد.

وی گفت: چند رویداد به همت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در حال اجرا است که یکی از آنها خانواده و فرهنگ عامه است که با محورهای خانواده، رسانه مد و لباس، فرهنگ ناملموس، تربیت و موفقیت طراحی شده است و تلاش داریم الگوی ایرانی، اسلامی در خانواده‌ها احیا شود.

خزعلی بیان کرد: طرح پیشگیری از طلاق، از دیگر طرح‌های اجرایی این معاونت است که ویژه زوجین جوان طراحی شده است که ضمن حل مشکلات زوجین، آموزش‌های لازم برای تحکیم خانواده به آنان ارائه می‌شود.

به گفته وی، والدین نقش اساسی و اصلی در حفظ امنیت کودکان در برابر آسیب‌ها و تهدیدات فضای مجازی برعهده دارند، بر این اساس آنها باید سطح دانش و آگاهی خود را بالا ببرند و با آگاهی بخشی به کودکان و همراهی آنها در این محیط، از آسیب‌های این حوزه پیشگیری کنند.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: یکی از مسائل مهم ما تعهد به خانواده است و از همین رو جنبش تعهد به خانواده را مطرح کردیم با امید به اینکه سبک زندگی خانواده ایرانی اسلامی هر چه بیشتر در جامعه رواج یابد.

کد خبر 6088871

دیگر خبرها

  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • معاون وزیر امور خارجه: بریکس در چندجانبه‌گرایی دارای ابتکار عمل است
  • باقری: بریکس در چندجانبه‌گرایی دارای ابتکار عمل است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • ابتکار «کمیته تماس منطقه‌ای درباره افغانستان»؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است