Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-05@22:01:19 GMT

آذربایجان شرقی دارای ۲۲ موزه ثبت شده است

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۶۴۹۶۶

آذربایجان شرقی دارای ۲۲ موزه ثبت شده است

حمزه زاده ایجاد موزه در هر شهر را یکی از برنامه های اولویت دار میراث فرهنگی آذربایجان شرقی دانست و گفت: بر همین اساس برای تحقق ۶۳ موزه در ۶۳ شهر تلاش می کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «احمد حمزه زاده» امروز در جمع فعالان حوزه میراث‌ فرهنگی آذربایجان شرقی، اظهار داشت: صیانت و حفاظت از مواریث فرهنگی وظیفه‌ای همگانی است که باید با مشارکت بخش دولتی و خصوصی محقق شود، افزود: موزه‌داری از مهم‌ترین بخش‌های این هدف ارزشمند است که در این راستا آذربایجان شرقی علاوه بر موزه‌های تحت پوشش، با دارا بودن ۹ مجموعه خصوصی و سایر موزه‌های مشارکتی گامی استوار در این راستا برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی آذربایجان شرقی افزود: آذربایجان شرقی از جمله استان‌های پرظرفیت و غنی از محتوای موزه‌ای و میراث فرهنگی است که به واسطه فعالیت ارزشمند فعالان این عرصه در سطح ملی و بین المللی شناخته شده است.

حمزه زاده با اشاره به اینکه تبریز پس از تهران دومین رتبه کشوری به لحاظ تعداد موزه را دارد، اظهار داشت: ارتقای کیفیت موزه‌ها و همچنین افزایش موزه‌های استان در سال ۱۴۰۰ از مهمترین اهداف میراث فرهنگی آذربایجان شرقی است.

وی یکی از مهمترین اهداف و اقدامات میراث فرهنگی آذربایجان شرقی را همکاری با فعالان بخش موزه‌داری بیان کرد و ادامه داد: بر همین مبنا پویا سازی و ارتقای کیفی محتوای موزه‌ها در دستور کار قرار گرفته تا به واسطه آن بتوان موزه‌ها را طبق سلیقه مخاطبان آماده کرد.

حمزه زاده ایجاد موزه در هر شهر را یکی از برنامه های اولویت دار میراث فرهنگی آذربایجان شرقی بیان کرد و اظهار داشت: بر همین اساس برای تحقق ۶۳ موزه در ۶۳ شهر تلاش می کنیم.

وی اضافه کرد: پارسال علیرغم شرایط دشوار کرونایی فرصتی بهینه برای تولید محتوای دیجیتالی از موزه‌ها و ابنیه های تاریخی استان فراهم شد، بطوری که برای معرفی بیش از ۲۰۰ اثر تاریخی و موزه، ویدئوکلیپ و تورهای مجازی تهیه شد تا به صورت گسترده در شبکه‌های اجتماعی در دسترس علاقه‌مندان قرار گیرد.

حمزه زاده در بخش دیگری از سخنان خود آذربایجان شرقی با داشتن ۲۲ موزه به عنوان یکی از قطب های موزه داری کشور شناخته می شود و تبریز به «شهر موزه ها» معروف است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی آذربایجان شرقی از قرارگیری تشکیل تشکل حرفه‌ای هنرمندان صنایع‌دستی در دستور کار این اداره کل خبر داد و گفت: این تشکل مردمی به زودی ایجاد و راه اندازی می شود.

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: تبریز موزه میراث فرهنگی آذربایجان شرقی حمزه زاده موزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش «تابناک»، علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد
مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار می شود
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی استان، از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)