Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دیدار استاندار ایلام و معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری ،تفاهم نامه بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ بین استانداری و راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور منعقد شد.

محمد نوذری، استاندار ایلام در این دیدار گفت: ۶۰ درصد این تفاهم نامه توسط راهداری وحمل ونقل جاده ای و از اعتبارات ملی و ۴۰ درصد مابقی در استان تامین که بصورت  ۱۰۰ درصدی تخصیص پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف از انعقاد تفاهم نامه را مشارکت در تامین مالی و برنامه ریزی شروع عملیات اجرایی پروژه های اولویت دار راهداری استان دانست و ابراز داشت: رفع و اصلاح نقاط حادثه خیز ، احداث ابنیه فنی، ایمن سازی راههای اصلی، روکش آسفالت راه‌های اصلی و فرعی، خرید، بازسازی و نوسازی ناوگان ماشین آلات راهداری استان و توسعه و بهسازی ساختمان های اداری، تامین نیرو و تجهیزات از جمله اولویت های ما و اقدامات مورد تفاهم است.
محمد نوذری با اشاره به بخش دوم تفاهم نامه گفت: توسعه و گسترش پایانه مرزی مهران(شهید سلیمانی) و افزایش ۲۰ هکتاری پایانه، توسعه و گسترش پایانه برکت و دسترسی راحت زائرین به پایانه‌های مرزی و تملک زمین جاده ملکشاهی به‌عنوان مسیر دوم اربعین از دیگر مباحث مورد گفتگو بود.

استاندار ایلام با اشاره به منطقه ازاد تجاری مهران و قابلیت های آن در تردد ۶۰ درصدی زوار و هم در ترخیص کالا و توسعه صادرات گفت: در صورت تکمیل زیرساختهای اساسی در شهرستان مهران و پایانه های خروجی و با توجه به ظرفیت های تجاری و اقتصادی دو سوی مرز پیش بینی می شود مرز مهران یکی از مهمترین پایانه های ترانزیتی کشور با حجم تردد ۱۰ میلیون نفر مسافر و نیز میزبان حجم بالایی از مبادلات تجاری کشور باشد.
وی گفت: پایانه زرباطیه در آن سوی مرز به موازات پایانه مرزی مهران (شهید سلیمانی)  توسعه نیافته است و این موضوع با توجه به حجم زیاد زائران و فعالیت های گسترده تجاری از عمده مشکلات موجود در مرز مهران است.
محمد نوذری افزود: بنابراین باید از طریق رایزنی ها با طرف عراقی آنها را نسبت به توسعه و بهسازی مرز زرباطیه ترغیب کرد تا توازن امکانات در هر ۲ سمت مرز به هم نزدیک شود.
وی اظهار کرد: همچنین یکی دیگر از مشکلات مرز مهران در ایام اربعین موضوع حمل و نقل عمومی است که برای حمل و نقل و جابجایی مسافران تامین اتوبوس های حمل مسافر به تعداد کافی ضروری است.
نوذری همچنین به فرسوده بودن ناوگان حمل و نقل عمومی استان ایلام اشاره کرد و یادآور شد: تعداد زیادی از ناوگان حمل و نقل استان ( ۲۹۹ دستگاه ) فرسوده و کارکرده با عمر بیش از ۲۵ سال است و ناوگان حمل و نقل استان نیاز به دریافت دستگاه های جدید دارد.
وی گفت: شهرستان های تازه تاسیس ایلام شامل سیروان، هلیلان، بدره و چوار فاقد ساختمان اداری و نیرو است که تامین این موارد در دستور کار سازمان راهداری و حمل و نقل شهری قرار بگیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل نقل جاده ای کشور نیز در این دیدار با بیان اینکه ۲۴ مرز فعال رسمی خشکی وآبی در کشور وجود دارد، گفت: تیرماه سال جاری مرز رازی واقع در آذربایجان غربی با وان ترکیه به عنوان جدیدترین مرز کشور راه اندازی می شود.
وی مرز مهران را یکی از پرترددترین مرزهای عبوری کشور برای زائران و مسافران و تجار دانست و گفت: باتوجه به شرایط خاصی که دارد، بیشتر زائران و تجار برای رفت و آمد بین عراق و ایران این مرز را انتخاب می کنند.
رییس سازمان راهداری و حمل نقل جاده ای کشور یادآور شد: برنامه ها برای مرز تجاری و مسافری مهران در افق ۱۰ ساله تدوین شده است که این پروژه ها بر اساس اولویت های تعیین شده به تدریج ایجاد می شوند.
امانی اضافه کرد: یکی از مهمترین اهداف و برنامه ها این است که از حجم بار مسافر مهران کاسته شده و یک توازن و تقسیم مسافر بین پایانه های مرزی ایلام و کرمانشاه ایجاد شود.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه مهران به منطقه آزاد تجاری تبدیل شده بدون شک این تحول بر حجم ترددهای تجاری و مسافری مهران افزوده خواهد کرد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان راهداری راهداری و حمل نقل جاده ای تفاهم نامه مرز مهران حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۷۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت