Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جدیدترین گزارش جهانی وب سایت اسپید تست از سرعت اینترنت موبایل و ثابت در آوریل ۲۰۲۱ میلادی منتشر شده است. طبق این گزارش، متوسط جهانی سرعت اینترنت موبایل در ماه گذشته میلادی ۵۳.۳۸ و متوسط جهانی سرعت اینترنت ثابت ۱۰۲.۱۲ مگابیت برثانیه بوده است.

این درحالی است که متوسط جهانی سرعت موبایل در ماه گذشته میلادی ۴۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴۰ و متوسط سرعت اینترنت ثابت ۹۸.۶۷ مگابیت برثانیه بوده است. به عبارت دیگر در ماه آوریل متوسط جهانی سرعت اینترنت ثابت و موبایل در سراسر جهان نسبت به ماه قبل رشد کرده است.

چهار پله صعود سرعت اینترنت موبایل ایران

طبق این گزارش، در آوریل ۲۰۲۱ میلادی متوسط سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۰.۱۷ مگابیت برثانیه بوده و کشور ما با ۴ پله رشد نسبت به ماه قبل در رده ۷۹ ایستاده است.

اما جایگاه ایران در رده بندی اینترنت ثابت ۴ پله سقوط کرده و در رده ۱۳۶ قرار دارد. متوسط سرعت اینترنت ثابت کشور در چهارمین ماه سال میلادی ۱۹.۱۷ مگابیت برثانیه ثبت شده است.

۷ کشور در صدر پرسرعت ترین های اینترنت موبایل جا خوش کرده‌اند

در ماه گذشته میلادی امارات متحده عربی (۱۹۰.۸۷ مگابیت برثانیه)، کره جنوبی (۱۸۶.۰۶ مگابیت برثانیه)، قطر (۱۸۱.۴۳ مگابیت برثانیه)، چین (۱۴۹.۴۰ مگابیت برثانیه)، عربستان سعودی (۱۴۸.۲۹ مگابیت برثانیه)، نروژ (۱۲۸.۰۴ مگابیت برثانیه) و استرالیا (۱۱۸.۲۴ مگابیت برثانیه) رده یک تا ۷ فهرست کشورهایی با بالاترین سرعت اینترنت موبایل را به خود اختصاص دادند. نکته جالب توجه آنکه جایگاه هیچیک از این کشورها نسبت به ماه قبل تغییری نکرده است.

اما در رده هشتم کویت با سرعت اینترنت ۱۱۶.۹۵ مگابیت برثانیه قرار دارد. جایگاه این کشور نسبت به رده بندی ماه گذشته ۴ پله رشد کرده است. اما هلند با یک پله سقوط در رده ۹ قرار دارد و سرعت اینترنت موبایل آن ۱۰۷.۳۰ مگابیت برثانیه ثبت شده است. در رده ۱۰ نیز کشور قبرس با سرعت اینترنت ۱۰۶.۲۴ مگابیت برثانیه قرار دارد. جایگاه این کشور نیز نسبت به رده بندی ماه گذشته ۴ پله رشد کرده است.

رشد ۱۰ پله‌ای سرعت اینترنت ثابت کره جنوبی

در بخش رده بندی کشورهایی با بالاترین سرعت اینترنت ثابت در جهان، سنگاپور مانند ماه گذشته در جایگاه نخست قرار دارد. سرعت اینترنت این کشور ۲۴۵.۵۰ مگابیت برثانیه ثبت شده است. در جایگاه دوم کره جنوبی با سرعت اینترنت ثابت ۲۴۱.۵۸ مگابیت قرار دارد. جایگاه این کشور در ماه آوریل نسبت به ماه قبل از آن ۱۰ پله رشد کرده است.

اما در رده سوم مانند ماه گذشته هنگ کنگ با سرعت ۲۴۰.۸۳ مگابیت بر ثانیه قرار دارد. جایگاه چهارم، پنجم و ششم به ترتیب به کشورهای موناکو (با سرعت ۲۲۰.۳۵ مگابیت برثانیه)، رومانی (با سرعت ۲۱۴.۳۳ مگابیت برثانیه) و دانمارک (با سرعت ۲۱۰.۷۱ مگابیت برثانیه) اختصاص دارد. هرچند در این رده بندی موناکو نسبت به ماه گذشته، یک پله صعود کرده، اما رومانی با یک پله سقوط روبرو شده است. جایگاه دانمارک نسبت به ماه گذشته میلادی تغییری نکرده است.

در رده هفتم تایلند با سرعت اینترنت ۲۰۶.۸۱ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به ماه مارس ۵ پله سقوط کرده است. در رده هشتم، نهم و دهم به ترتیب مجارستان (۱۹۳.۸۰ مگابیت برثانیه)، لیختن اشتاین (۱۹۳.۷۹ مگابیت برثانیه) و فرانسه (۱۹۲.۲۵ مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه مجارستان در این رده بندی نسبت به ماه گذشته یک پله صعود کرده است.

اما طبق اطلاعات موجود در این فهرست جایگاه لیختن اشتاین یک پله و فرانسه ۳ پله نسبت به ماه مارس سقوط کرده است.

کد خبر 5216075 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: اینترنت پرسرعت کاربران اینترنت موبایل حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت مخابرات ایران گوگل نوآوری کسب و کار تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان ویروس کرونا فناوری فضایی صندوق نوآوری و شکوفایی توییتر اینترنت شبکه اجتماعی سرعت اینترنت موبایل سرعت اینترنت ثابت متوسط جهانی سرعت ماه گذشته میلادی سرعت اینترنت مگابیت برثانیه نسبت به ماه قبل رشد کرده رده بندی پله سقوط پله رشد یک پله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۷۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد

هاشم امینی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر تسریع روند احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین آب اضطراری سیستان و زاهدان تاکید کرد و گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد.

وی  در بازدید از مراحل راه اندازی آب شیرین کن طرح تامین آب اضطراری سیستان و زاهدان با اشاره به نشست تخصصی بررسی راهکار‌های تسریع عملیات اجرایی پروژه آب‌شیرین‌کن افزود: در این جلسه اقدامات انجام شده در بخش آب، برق، نصب تجهیزات و راه‌اندازی آب‌شیرین‌کن، ایستگاه پمپاژ و موارد مربوط به محوطه‌سازی و دیوارکشی مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم این پروژه هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، همچنین در جریان بازدید از سد جریکه در شهرستان زهک، چاه‌نیمه‌ها با اشاره به ضرورت تامین پایدار آب شرب و بهداشت شهروندان منطقه و اهمیت پروژه آب‌شیرین‌کن زاهدان از نظر ملی و توجه ویژه دولت به آن، گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد و علاوه بر این باید راهکار‌های متنوع دیگری نیز برای تسریع در تکمیل آن مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه به عنوان بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان با ظرفیت تامین ۱۰۰ هزار مترمکعب در شبانه‌روز به منظور تامین اضطراری بخشی از آب مورد نیاز سیستان و زاهدان در حال اجراست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | دلار ثابت ماند
  • جزییات قیمت ارزهای مبادله‌ای؛ دلار ثابت ماند
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور