Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست انتظار داریم با درخواست‌ها و مکاتباتی که با سازمان برنامه و بودجه داشتیم، اعتبار تخصیص یافته برای مقابله با گرد و غبار در سالجاری اصلاح شود. - اخبار اجتماعی -

علی‌محمد طهماسبی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه محیط زیست خبرگزاری تسنیم از بودجه‌های اختصاص یافته برای مقابله با پدیده گرد و غبار انتقاد و اظهار کرد: اعتبارات برای مقابله با پدیده گرد و غبار در شهرهای کشور نباید کاهش یابد، بعضا شاهدیم، به محض اینکه اندکی وضعیت گرد و غبار و شدت آن، بنا به دلایل طبیعی و محیطی و یا حتی اقدامات صورت گرفته، کاهش می‌یابد، بودجه‌های تخصیصی و تصویبی نیز روند نزولی پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نباید برای تخصیص و تصویب بودجه و اعتبارات در موضوع مقابله با گرد و غبار نگاه کمیّتی وجود داشته باشد، زیرا با قرارگیری در شرایط نسبی بهبود وضعیت گرد و غبار، نیازمند اقدامات مراقبتی هستیم، زیرا این طور نیست که اقدامات به یکباره برای مقابله با گرد و غبار انجام نشود.

دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه برای تداوم تخصیص اعتبارات به منظور مقابله با گرد و غبار مکاتبات متعددی با سازمان برنامه و بودجه داشته‌ایم، افزود: امیدواریم در سال جاری مساعدت‌هایی برای تأمین اعتبارات برای مقابله با گرد و غبار از سوی سازمان برنامه و بودجه صورت گیرد.

شرط "کلانتری" برای افزایش جمعیت کشور/ داخلی بودن منشأ بخش عمده‌ای از "گرد و غبار"گرد و غبار مریخ، چالش اصلی فضانوردان در سیاره سرخبودجه مقابله با گرد و غبار چقدر کاهش یافته است؟

طهماسبی با بیان اینکه در سال 98 حدود یکصد میلیون یورو اعتبار برای مقابله با گرد و غبار تخصیص یافته است، گفت: در بودجه سال جاری این رقم به 20 میلیون یورو کاهش یافته که تاکنون درخواست‌هایی از سازمان برنامه و بودجه برای افزایش این میزان اعتبار در سال جاری داشته‌ایم، زیرا با توجه به وضعیت آب و هوایی کشور و نیز کشورهای همجوار، شاهد بروز پدیده گرد و غبار خواهیم بود که مشکلاتی را برای ساکنان شهرهای جنوبی و غربی کشور ایجاد خواهد کرد.

وی تصریح کرد: اعتبارات تخصیص یافته برای مقابله با گرد و غبار در سال‌های 96 و 97 طبق دلار محاسبه و تخصیص می‌یافت، اما در سال‌های 98 و 99 طبق یورو محاسبه شد که طی چهار سال گذشته، حدود 370 میلیون یورو-دلار برای مقابله با گرد و غبار تخصیص یافته که نسبت به حجم اقداماتی که باید انجام شود، رقم مناسبی نیست.

دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست در پایان خاطرنشان کرد: انتظار داریم با درخواست‌ها و مکاتباتی که با سازمان برنامه و بودجه و نیز رئیس سازمان محیط زیست داشتیم، اعتبار تخصیص یافته برای مقابله با گرد و غبار در سالجاری اصلاح شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران گرد و غبار در خوزستان سازمان محیط زیست بحران های محیط زیست بحران گرد و غبار در خوزستان سازمان محیط زیست بحران های محیط زیست برای مقابله با گرد و غبار سازمان برنامه و بودجه یافته برای مقابله گرد و غبار تخصیص یافته محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۷۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت :همزمان با گرامیداشت هفته مقام والای معلم ، نخستین بازرسی و پایش خانه‌های محیط زیست کشور با حضور رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از استان گیلان آغاز شد.


حمزه عشوری گفت : خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه و فضایی برای گفتگو ، بحث و مطالبه گری است که منجر به افزایش دانش محیط زیستی مردم می شود و موجب حفاظت از محیط زیست می گردد.

وی افزود: در پایش‌های صورت گرفته که با حضور رعنا محمدی رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان و رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان از خانه‌های محیط زیست شرق گیلان در شهرستان‌های لاهیجان، لنگرود ، رودسر و املش انجام گرفت،فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی مدیران خانه‌های محیط زیست از ابتدای افتتاح تاکنون مورد بررسی و‌پایش قرار گرفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود : در این نظارت میدانی همچنین از امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و زیرساخت‌های ۵ خانه محیط زیست در استان گیلان بازدید گردید و با گروه‌های مخاطب برنامه‌ها ،گفتگو‌ و تبادل نظر صورت گرفت.

عشوری اظهار داشت : مهمترین مساله برای ایجاد خانه های محیط زیست، آموزش همگانی و شناخت حفاظت محیط زیست است تا برای انجام هر اقدامی، مردم به شناخت و آگاهی در این زمینه برسند.

وی افزود : خانه های محیط زیست کمک می کنند تا آحاد مختلف مردم در این خانه ها حضور یابند و برنامه های آموزشی را بصورت عمومی و تخصصی فرا بگیرند و  با فعالیت های زیست محیطی انجام گرفته بوسیله خادمین مردم در دولت  مطلع شوند.

لازم به ذکر است که در کشور حدود ۲۵۰۰ و در  استان گیلان ۲۲ خانه محیط زیست افتتاح و به بهره برداری رسیده است .

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان