Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، وحید طیفوری صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به انتشار نتایج حساب‌های منطقه‌ای سال‌های ۹۷-۹۰ کشور و گیلان و تدوین گزارش تحلیلی آن در استان، اظهار کرد: در سال ۹۷، تولید ناخالص داخلی به قیمت جاری در کشور بیش از ۲۵ هزار میلیارد ریال و در استان گیلان ۵۳۹ هزار میلیارد ریال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تصریح بر اینکه سهم استان گیلان از تولید ناخالص داخلی با قیمت جاری در این سال ۲.۱ درصد و رتبه آن سیزده بوده است، گفت: این در حالی است که در این سال سهم جمعیت استان از کشور برابر ۳.۱ درصد است.

طیفوری اضافه کرد: از سوی دیگر این سهم در تولید ناخالص داخلی با قیمت جاری بدون احتساب فعالیت استخراج نفت خام و گاز طبیعی در این سال ۲.۶ درصد و رتبه آن یازدهم بوده است.

طیفوری معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با اشاره به اینکه سرانه تولید ناخالص داخلی به قیمت جاری استان در این سال معادل ۲۱۱ میلیون ریال است، افزود: متوسط سرانه تولید ناخالص داخلی کشور در سال ۹۷، برابر ۳۱۵ میلیون ریال و حدود ۱۰۴ میلیون ریال بیش‌تر از مقدار مشابه آن در استان گیلان بوده است.

وی ادامه داد: همچنین جایگاه استان از نظر سرانه تولید ناخالص داخلی سال ۱۳۹۷ در مقایسه با سایر استان‌ها در رتبه هجدهم قرار دارد.

طیفوری با بیان اینکه سرانه تولید ناخالص داخلی به قیمت جاری بدون فعالیت «استخراج نفت خام و گاز طبیعی» استان در سال ۹۷، معادل ۲۱۰ میلیون ریال است، افزود: متوسط سرانه تولید ناخالص داخلی کشور در سال ۹۷، برابر ۲۵۴ میلیون ریال و حدود ۴۴ میلیون ریال بیش‌تر از مقدار مشابه آن در استان گیلان بوده است.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان تصریح کرد: جایگاه استان ازنظر سرانه تولید ناخالص داخلی سال ۹۷ در مقایسه با سایر استان‌ها همچون سال گذشته در رتبه شانزدهم قرار دارد.

کد خبر 5216463

منبع: مهر

کلیدواژه: تولید ناخالص داخلی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان انتخابات 1400 ویروس کرونا چالش شایستگی بوشهر فلسطین جنبش ازما گرگان آمار کرونا اردبیل انتخابات شورای شهر و روستا واکسن کرونا کرمانشاه زلزله شیوع کرونا سرانه تولید ناخالص داخلی استان گیلان میلیون ریال قیمت جاری سال ۹۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۷۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، در خصوص جزییات بیشتر این خبر گفت: این وام به دسته‌ای از کسب و کار‌های حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکو‌های مشمول هستند. به گفته وی، این سکو‌ها شامل: ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

وی با اشاره به وجود دسته بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکار‌های صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان داشت: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کار‌های حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی‌ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است. به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • ربایش دختر نوجوان و درخواست ۱۰۰ میلیارد ریال در جنوب تهران
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • سرانه ماهانه دریافتی ایتام و فرزندان محسنین به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • رتبه دوم هرمزگان در تولید نهال مرکبات در کشور
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد