Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@04:32:54 GMT

تحقیقات بسیار خوبی در حوزه اندومتریوز انجام شده است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۶۸۲۱۳

تحقیقات بسیار خوبی در حوزه اندومتریوز انجام شده است

رییس پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی افزود: مرکز درمان ناباروری ابن سینا تلاش می کند تا این شکل درمان که حاصل کار گروهی و مجموعه ای از متخصصان رشته های مختلف است را در سطح کشور، گسترش دهد. تحقیقات بسیار خوبی در حوزه اندومتریوز در این مرکز انجام شده است که به تشخیص زودهنگام و درمان های غیرتهاجمی کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، نشست تخصصی بررسی دستاوردهای نخستین و تنها کلینیک فوق تخصصی اندومتریوز ایران، صبح امروز (30 اردیبهشت) در مرکز درمان ناباروری ابن سینا جهاد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر محمدرضا صادقی در ابتدای این نشست با اشاره به فعالیت های چشمگیر کلینیک اندومتریوز مرکز درمان ناباروری ابن سینا گفت: قدردان تلاش و زحمات همکارانی هستیم که از یک دهه قبل تاکنون، در این مجموعه حضور داشته اند.

رییس پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی افزود: مرکز درمان ناباروری ابن سینا یکی از مراکز شاخص در حوزه ناباروری در سطح کشور محسوب شده و نگرش این مجموعه، تشخیص و درمان از بُعدهای مختلف است و به همین علت، به حوزه هایی ورود پیدا کرده است که در مراکز دیگر، کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

دکتر صادقی خاطر نشان کرد: بالغ بر 100 مرکز درمان ناباروری در کشور وجود دارد، اما نگاه اصلی در مرکز درمان ناباروری ابن سینا، نگاه فوق تخصصی و انجام کارهایی است که در سایر مراکز مغفول مانده است.

وی تاکید کرد: اندومتریوز، سقط مکرر، سلامت مادر و جنین، درمان های جایگزین، از جمله حوزه های مورد توجه در مرکز درمان ناباروری ابن سینا است. تلاش کرده ایم با نگاه جامع تری، این حوزه ها را پوشش داده و در عین حال، بحث آموزش و پژوهش در این زمینه ها را نیز در سطح کشور گسترش دهیم.

رییس پژوهشگاه ابن سینا افزود: 10 سال قبل اساتید و متخصصان مرکز درمان ناباروری ابن سینا به این نتیجه رسیدند که متولی برای ایجاد کلینیک اندومتریوز در کشور وجود ندارد و به همت این اساتید و با یک نگاه جامع و آینده نگرانه، نخستین کلینیک اندومتریوز کشور در مرکز درمان ناباروری ابن سینا شکل گرفت.

وی خاطر نشان کرد: مرکز درمان ناباروری ابن سینا تنها به مقوله درمان توجه نمی کند، بلکه یکی از رسالت های مهم این مجموعه، بحث آموزش و تربیت نیروهای متخصص است. در کنار اساتید و متخصصان برجسته، امروز شاهد حضور متخصصانی هستیم که توسط همین اساتید پرورش یافته اند. نیروهایی که تربیت شده اند، علاوه بر کمک به درمان و کاهش آلام بیماران، صاحب سبک و دانش در سطح جهانی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اندومتریوز پژوهشگاه ابن سینا مرکز درمان ناباروری ابن سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۸۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟

‌به گزارش تابناک، صابر جباری رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند، گفت: هم‌اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.

وی افزود: علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.

جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد.

وی افزود: به روایت آمار، خطر ابتلا به آسم و بیماری‌های تنفسی در کودکان سزارینی نسبت به کودکان متولدشده با زایمان طبیعی بیشتر است.

جباری گفت: تجهیز خوابگاه‌های متأهلی دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی و کاهش نوبت شب‌کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت است.

وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا 2 سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند.

 
آمارهای سازمان ثبت احوال نیز نشان می‌دهد در اولین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ میانگین سن پدر ۳۲.۱ سال و میانگین سن مادر ۲۷.۳ بوده است.

بر اساس گزارش این سازمان، در سال مذکور میانگین سن پدر در نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال بوده است.

همچنین، بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۷.۱ سال است.

در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴/۴ سال است.

بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری بین استان‌ها مربوط به تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

 منبع: مهر

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم