Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصاحبه با مهندس خشایار جمالی مدیر توسعه بازار تیم اسمارت آپ ویزا، در دفتر این مجموعه و به مناسب حضور آنها در نمایشگاه اینوتکس که توسط پارک فناوری پردیس برگذار شده و هم اکنون در حال برگزاری است صورت پذیرفت.

به گزارش برنا، مصاحبه با مهندس خشایار جمالی مدیر توسعه بازار تیم اسمارت آپ ویزا، در دفتر این مجموعه و به مناسب حضور آنها در نمایشگاه اینوتکس که توسط پارک فناوری پردیس برگذار شده و هم اکنون در حال برگذاری است صورت پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار ضمن بازخوانی نقش این شرکت در حضور جهانی استارتاپ های ایرانی، به الزامات و کمبودهای پیش روی استارتاپ های ایرانی نیز پرداخته شد.

زهره شافعی: درود بر شما. اول بفرمائید که آیا دلیل خاصی پشت مشابهت اسم مجموعه شما با اسمارت آپ ونچرز وجود دارد؟

خشایار جمالی: درود بر شما. نه حقیقتا. اسمارت آپ ویزا یک شخصیت مستقل داشته و در حقیقت زیر نظر آژانس ۳۶۰ درجه مهاجرت و کسب وکار چهره نگار فعالیت می‌کند. البته و صد البته این مشابهت صرفا اسمی است و ما ارتباط خاصی با مجموعه اسمارت آپ ونچرز که بسیار هم خوشنام و از شتابدهنده های به نام هستند نداریم.

ز.ش: تصمیم برگذاری نمایشگاه در میانه‌ی کرونا کم و بیش عجیب نبود؟

خ.ج: خوشبختانه نمایشگاه شامل یک پرتال آنلاین است که علاقه مندان می‌توانند با مراجعه به آن از غرفه‌های آنلاین دیدن کرده و به صورت آنلاین با دیگر اجزای اکوسیستم کارآفرینی ایران ارتباط برقرار کنند. ما نیز در همین چهارچوب در نمایشگاه حضور داریم و به صورت آنلاین میزبان دوستان و علاقه مندان خواهیم بود.

ز.ش: اسمارت آپ ویزا به صورت خلاصه چه سرویس هایی را برای حل چه معضلاتی پیشنهاد می‌دهد؟

خ.ج: ما حتی قبل از جریان تشدید تحریم‌ها هم ارتباط دو سویه ی آنچنان فعالی با دیگر اکوسیستم های پیشروی جهانی نداشتیم. اما این روند در طول ۳ سال اخیر دیگر بسیار کمینه طی شده است. ما الان شاهد عدم علاقه‌مندی بازار سرمایه‌گذاری خطرپذیر بر استارتاپ‌های ایرانی هستیم. همچنین علیرغم در اختیار داشتن رتبه ۱۷ در تولید علم در سطح جهانی در بخش تجاری‌سازی و توسعه برندهای ایرانی در خارج از ایران چندان موفق نبودیم. هرچند که برخی از کارافرینان ایرانی در خارج از ایران نام اکوسیستم ایران را زنده نگه داشته اند، اما در نهایت اسمارت‌آپ ویزا در سه سال اخیر در تلاش بوده است چه از طریق ارائه خدمات شرکتی و مالی و حقوقی و چه از طریق زمینه سازی برای حضور استارتاپ‌ها و فاندرهای ایرانی در دیگر اکوسیستم‌ها این تعامل را گسترش دهد.

ز.ش: خروجی این تلاش‌ها را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

خ.ج: نسبت به هدف‌گذاری های اولیه‌ی ما بسیار اندک بوده است. شاید در مجموع کمتر از ۵۰ استارتاپ و یا تیم استارتاپی به نوعی درگیر ارائه سرویس بین‌الملل شده باشند. البته از آنجا که ما اصرار بر تعاملات شفاف با مجموعه‌های خصوصی داشتیم، با حجم زیادی از تیم‌های خوشفکر که منابع مالی لازم را نداشته‌اند روبرو شده‌ایم. بدیهی است که اگر به طرف همکاری با مجموعه‌های دولتی و یا دارای حامی بانکی رفته بودیم، احتمالا با حجم بیشتری از علاقه‌مندان روبرو می‌شدیم. هرچند که به علت برخی حساسیت‌های موجود از استراتژی تعیین شده راضی هستیم.

ز.ش: یعنی بر اساس ذهیت شما الان مشکل زیست‌بوم کارآفرینی ایران عدم اتصال به جامعه جهانی است؟

خ.ج: بدیهی است که نمی‌توان این‌گونه حکم صادر کرد. فرآیندهای اقتصادی و اجتماعی به همین سادگی تعریف و تحلیل نمی‌شوند. اما بله، اتصال به بازار جهانی و خروج از آکواریوم حمایتی داخلی، عیار بسیاری از کسب و کارهای فناورانه فعلی را آشکار خواهد کرد. و از دیگر سو وضعیت فعلی فضای مناسبی را برای درآمد ارزی برای کشور ایجاد می‌کند که معمولا در استراتژی‌های توسعه بازار استارتاپ‌های ایرانی هنوز تعریف نشده است.

ز.ش: و دلیل اصلی این بی‌توجهی چیست؟

خ.ج: عملا بی‌توجهی محسوب نمی‌شود. کاملا آگاهانه است. وقتی کیفیت سرویس و یا محصول نهایی مزیت‌های رقابتی متعددی نداشته باشد طبیعتا بر اساس داده‌های ناشی از تحقیقات بازار به طرف ارائه بین المللی کمتر خواهند رفت.

ز.ش: به نظر شما در سالیان آتی این روند اصلاح خواهد شد؟

خ.ج: ما برای همین هدف تلاش می‌کنیم. هیج شکی در توانمندی‌های جوانان این مرز و بوم نیست. ما همواره با این نخبه‌های دوست داشتنی در تماس هستیم، اما حلقه گمشده عملا در توان مالی و ذهنیت جهانی اندیشیدن است. وظیفه ما زمینه‌سازی برای تحقق همین اهداف است. ما در نظر داریم همزمان با کاهش ممنوعیت‌های تردد جهانی پس از واکسیناسیون کشورهای مقصد، تورهای دانش افزایی را برای حضور و لمس اکوسیستم‌های برتر همانند انگلیس، چین،‌ هلند و فرانسه برگذار کنیم و عملا امیدواریم در این فرآیند از حمایت نهادهای مسئول نیز بهره‌مند شویم. ما در تلاش هستیم که اثبات کنیم این اتصال به سود مستقیم اقتصاد ما بوده و به افزایش اعتبار کارآفرینان ایرانی در سطح بین‌الملل منجر خواهد شد.

ز.ش: ضمن تشکر از این گفتگو جمله پایانی دارید؟

خ.ج: متشکرم و امیدوارم تلاش‌های این مجموعه و دیگر اجزای این زیست بوم در نهایت منجر به بالندگی جوانان خوشفکر و توانمند ایرانی شود. پاینده باشید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نمایشگاه اینوتکس استارتاپ های ایرانی استارتاپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۸۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب

حجت الاسلام علیرضا سبحانی نسب مدیر انتشارات جمال در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره برنامه‌های این نشر برای نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: برنامه انتشارات بین المللی جمال برای نمایشگاه بین المللی کتاب ۱۴۰۳، ان شاءالله برنامه متنوع و جذابی خواهد بود تا مخاطبان عزیزمان و دوستداران کتاب بتوانند بهره‌ی خوبی از غرفه جمال ببرند.

وی افزود: بخشی از این برنامه، رونمایی از اولین خروجی دپارتمان رمان نشر جمال که به تازگی کار خودش را آغاز کرده خواهد بود؛ رمانی از جناب سید میثم موسویان با نام «روزهایی که از آن سر در نمی‌آوریم» که درباره اهالی یک روستاست که دچار خشکسالی می‌شوند و یک جادوگر به آنها توصیه‌هایی می‌کند و... این رونمایی با کمک غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.

مدیر انتشارات جمال گفت: همچنین رونمایی از رمان عطر گل محمدی نوشته استاد داود امیریان از دیگر برنامه‌های نشر جمال در این نمایشگاه خواهد بود. این رمان درباره زندگی رسول اکرم با محوریت صحابه ایشان است.

سبحانی نسب اظهار داشت: با همکاری غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی، جشن تولدی برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم که در پویش مثل ما، مثل ماه محور بودند برگزار خواهیم کرد و  نیز نویسندگان توانمند و پرسابقه جمال مثل آقایان سید محمد مهاجرانی، دکتر مسلم ناصری، علی شعیبی، داوود امیریان و غلامرضا حیدری ابهری در غرفه برای گفتگو با مخاطب حضور خواهند داشت. عوامل تولید محتوای انتشارات هم در غرفه جمال حضور پیدا خواهند کرد و با مخاطبان عزیز، گفتگوی صمیمانه خواهند داشت و همه این‌ها بخشی از برنامه نشر جمال در غرفه کتاب کودک و نوجوان است.

وی افزود: یکی از مهمترین چالش‌هایی که نشر جمال در سال ۱۴۰۲ در نمایشگاه بین المللی کتاب با آن مواجه بود، مکان کوچک غرفه بود که با توجه به سابقه و تعداد بالای عناوین نیازمند غرفه‌ای شایسته حضور نشر جمال در نمایشگاه هستیم.

مدیر انتشارات جمال گفت: انتشارات جمال  با بالای ۵۰۰ عنوان کتاب در غرفه نمایشگاه بین المللی کتاب برای اهالی کتاب حضور خواهد داشت. کتب چاپ اولی به زبان فارسی، عربی و انگلیسی بالغ بر ۱۰۰ عنوان است و حدود ۱۳۰ جلد از عناوین ما هم تجدید چاپ شده است.

حجت الاسلام علیرضا سبحانی نسب بیان کرد: ما در نمایشگاه امسال، سه غرفه خواهیم داشت؛ غرفه کودک و نوجوان، غرفه بزرگسال و غرفه بین‌الملل. برنامه جدید امسال ما، پک‌هایی است که تدارک دیده‌ایم. حدود هشت پک که شامل پک کودک خداشناس، خانواده کتاب‌خوان، این قند پارسی، رسم عاشقی، قهرمانان وطن و چند بسته دیگر است که به ترتیب شامل کتاب‌های خداشناسی کودکان، ضرب‌المثل‌های فارسی، خانواده موفق و دفاع مقدس است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر
  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان