Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@16:33:28 GMT

ایجاد صنایع بزرگ در گلستان کشاورزی را نابود می‌کند

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۶۸۵۶۸

ایجاد صنایع بزرگ در گلستان کشاورزی را نابود می‌کند

گروه استان‌ها- نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس گفت: ما نباید به دنبال شکل گیری صنایع بزرگ نباشیم چون این کار سبب نابودی کشاورزی استان می‌شود. شایددر کوتاه مدت دلخوش به صنایع بزرگ باشیم اما در بلندمدت چیزی جز خسارت برای ما ندارد. - اخبار استانها -

غلامرضا منتظری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان با بیان اینکه هر استانی از مزیتی نسبی برخوردار است، اظهار داشت: کشاورزی در استان گلستان یک مزیت بوده که یکی از محورهای توسعه استان هم در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: اگر مدیریت ارشد استان و دلسوزان آن به این مزیت‌ها توجه کنند، تحول و پیشرفت بخش کشاورزی در استان دور از انتظار نخواهد بود و مشکلات معیشتی کشاورزان نیز برطرف خواهد شد.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: از 13 اقلیم جغرافیایی 8 اقلیم در استان گلستان وجود دارد  که متناسب با آن تولیدات کشاورزی استان نیز تنوع قابل توجهی دارد.

وی گفت: از تولید محصولات استراتژیک همچون گندم و پنبه تا انواع دانه‌های روغنی و گوشت مرغ و غیره استان گلستان جزو استان‌های برتر و پیشرو در کشور است.

منتظری با اشاره به کاهش بارش‌ها و هشدارهایی که به کشاورزان درباره عدم کشت برخی محصولات داده می‌شود، اظهارداشت: در سال‌هایی که از نظر بارش وضعیت عادی داشتیم، استفاده آن را بردیم اما وقتی به شرایط غیرعادی می‌رسیم متأسفانه زانوی غم بغل می‌گیریم. تولید محصول در شرایط عادی که هنر نیست؛ این مزیت‌های نسبی در شرایط غیرعادی مورد تهدید قرار می‌گیرد و باید برای آن کاری کرد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: خسارت خشکسالی به کشاورزان 41000 میلیارد تومان پیش‌بینی می‌شودتیغ خشکسالی بر گلوی قزوین/ 70درصد آب دشت قزوین در بخش کشاورزی هدر می‌رود + جدول و نقشهطرح تقویت امنیت غذایی پایانی بر نابسامانی بخش کشاورزی کشور

وی خاطرنشان کرد: باید به گونه‌ای عمل کنیم که هم برای شرایط معمول و هم در وضعیت غیرعادی برنامه داشته باشیم و اگر این اتفاق رخ ندهد نمی‌توانیم از فرصت‌ها درست استفاده کنیم.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در همه حوزه‌ها به ویژه کشاورزی نیاز به برنامه هوشمندانه بلندمدت داریم، گفت: متولیان امر باید مشکلات کشاورزان را بشنوند و برای رفع دغدغه‌هایشان برنامه داشته باشند و مجمع نمایندگان استان هم باید متناسب با نقش و سهم خود برای رفع این معضلات اقدام کند.

وی افزود: با وجود مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی معتبر در استان باید یکبار هم که شده سند آمایش سرزمینی و الگوی کشت استان تدوین و رونمایی شود تا برای همه بخش‌ها تعهدآور باشد.

منتظری به ضرورت تقویت و گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در استان اشاره کرد و گفت: ما نباید به دنبال شکل گیری صنایع بزرگ نباشیم چون این کار سبب نابودی کشاورزی استان می‌شود. شایددر کوتاه مدت دلخوش به صنایع بزرگ باشیم اما در بلندمدت چیزی جز خسارت برای ما در پی نخواهد داشت.

وی گفت: با توجه به آمارهایی که کارشناسان کشاورزی می‌دهند امسال کشاورزان با کاهش تولید و مشکلات مالی مواجه خواهند شد. مسئولان باید این مشکلات را پیش بینی و احصا کنند، برای مثال اینکه با کاهش تولید کشاورزان از انجام تعهدات مالی خود باز می‌مانند و باید برای رفع این دغدغه چاره جویی کرد. نه اینکه بگذاریم برای کشاورزان مشکل ایجاد شود و بعد نتوانیم کاری انجام دهیم و فقط خوراک رسانه‌های بیگانه را تهیه کنیم.

انتهای پیام/581/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بخش کشاورزی صنایع بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۸۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران

ایسنا/ایلام مدیر جهاد کشاورزی دهلران ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا در شهرستان دهلران گفت: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع کلزا تولید شده که این میزان در طول تاریخ کشاورزی شهرستان دهلران بی سابقه است.

«جلال یوسفی» در گفت‌وگو با ایسنا از آغاز برداشت محصول استراتژیک گندم از مزارع آبی و دیم شهرستان دهلران خبر داد و گفت: در سال زراعی جاری  ۶۷ هزار هکتار از اراضی زراعی  شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران عنوان کرد: تا امروز بیش از ۲۵ هزار تن  از این مزارع استحصال گردیده که پیش‌بینی می‌شود  این میزان به ۲۳۰ هزار تن برسد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷ مرکز خرید فعال در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان منطقه است و همچنین هماهنگی‌های لازم به منظور تامین سوخت کمباین‌ها و انجام معاینه فنی انجام گرفته است.
یوسفی افزود: در حال حاضر ۲۵۰ کمباین در مزارع شهرستان جهت برداشت محصول مشغول فعالیت هستند و هماهنگی‌های لازم برای ورود کمباین‌های  بیشتر به منطقه صورت گرفته  که بزودی در شهرستان مستقر خواهند شد و با توجه به اینکه نرخ برداشت غلات توسط کمباین از همان روزهای ابتدایی برداشت به طرق  مختلف به سمع کشاورزان و کمباین داران رسیده است، کشاورزان عزیز می توانند در صورت مشاهده  هرگونه تخلف به جهاد کشاورزی مراجعه  تا از طریق مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی  برخورد گردد.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران  ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا  در این شهرستان بیان کرد: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع  کلزا تولید شده است که این میزان در طول تاریخ  کشاورزی شهرستان دهلران بی‌سابقه است.
یوسفی در پایان با تاکید بر صدمات جبران ناپذیر آتش زدن بقایا از کشاورزان تاکید کرد و گفت: با توجه به تاثیرات مخرب این عمل بر کاهش جذب عناصر غذایی توسط ریشه، کاهش ظرفیت نگهداری آب، کاهش میکروارگانیسم‌های مفید خاک و همچنین افزایش فشردگی و سله بندی خاک(سفت شدن بافت خاک) از سوزاندن کاه و کلش و بقایای گیاهی در مزارع جداً خودداری نمایند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • بازدید استاندار خوزستان از هلدینگ کشاورزی در دزفول
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • پیش بینی کشت ۲۰ هزار هکتار پنبه در گلستان