Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استاندار تهران با اشاره به اینکه زمین لرزه و پس لرزه های پرندک به حدی نیست که نگران کننده باشد گفت: زمین لرزه پرندک گسلی را در استان تهران فعال نمی کند.

به گزارش مهر، منصور درجاتی عصر پنج شنبه در خصوص زمین لرزه‌ای که بامداد امروز در پرندک رخ داد و لرزش آن نیز در قسمت‌هایی از استان تهران احساس شده بود اظهار داشت: با توجه به وقوع زمین لرزه‌ای که به بزرگی ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ ریشتر در پرندک استان مرکزی در ساعت ۲ و ۴۶ دقیقه و ۲۹ ثانیه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ رخ داد و پس لرزه ۲.۹ ریشتری ساعت ۲ و ۵۵ دقیقه یعنی ۱۱ دقیقه بعد در همان نقطه به وقوع پیوست لازم است در این خصوص توضیحاتی برای شهروندان ارائه شود.

درجاتی افزود: این لرزه‌ها به حدی نیست که برای آن نقطه نگران کننده باشد و یا گسلی را در نقاط دیگر مثل استان تهران فعال کند.

مدیرکل مدیریت بحران استاندار تهران بیان داشت: اگر پس لرزه ادامه دار شوند می‌توانند زمین لرزه بزرگ‌تری را دامن بزنند و مخاطراتی را به وجود بیاورند.

وی عنوان داشت: در حال حاضر این مقدار لرزه نه برای پرندک و نه برای مناطقی از استان تهران مثل رباط کریم و شهرها و روستاهای اطراف آن که زمین لرزه را احساس کرده اند مخاطراتی را نخواهد داشت.

لینک کوتاه: asriran.com/003IG9

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: استان تهران زمین لرزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۲۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت

به گزارش خبرنگار مهر، حامد یزدی مهر، ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به بارش‌های اخیر بهاری در استان تهران، اظهار کرد: خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده شاهد هیچ چالشی در حوزه آب گرفتگی و وقوع سیلاب در استان تهران نبودیم.

یزدی مهر با بیان اینکه طی روزهای اخیر در اغلب نقاط کشور بارندگی‌های شدید سیل آسا را شاهد بوده ایم، گفت: مجموعه اداره کل مدیریت بحران استان تهران با احصا و جمع آوری نقاط ضعف و قوت مدیریت این سیلاب‌ها، درس آموخته‌هایی را که برای مدیریت بهتر بحران‌های احتمالی در حوزه «مخاطرات ناشی از آب» وجود دارد را گردآوری می‌کند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بابیان اینکه سیلاب سیستان و بلوچستان، یکی از منابع در امر جمع آوری درس آموخته‌های این حوزه محسوب می‌شود، افزود: با وجود تفاوت‌های ساختاری، جغرافیایی و توپولوژی سیستان با پایتخت، استفاده از درس آموخته‌های این استان در حوزه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی قبل از وقوع بحران و همچنین اقدامات حین بحران از اهمیت برخوردار است.

وی در ادامه با بیان اینکه شهرهای ایران به لحاظ موقعیت‌های جغرافیایی در مسیر حوضه‌های آبریز مختلف قرار دارند، عنوان کرد: در این خصوص ضروری است که بیش از گذشته به تهیه و تدوین «طرح جامع خطر پذیری سیلاب» بیاندیشیم و راهکارهای لازم برای کاهش این اثرات را پیش بینی کنیم.

کد خبر 6088612

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • زمین لرزه در شهمیرزاد
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • بررسی علل وقوع حوادث غیرمترقبه ایلام
  • پس‌لرزه ۶.۱ ریشتری در تایوان خسارت به‌ جا گذاشت
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران