Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدحسن موسوی چلک رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران درخصوص کارایی طرح‌هایی مانند طرح ارتقا تاب آوری اجتماعی که دولت به منظور کاهش مرارت‌های اقشار اجتماعی به اجرا در آورده گفت: برای مساله تاب آوری اجتماعی اقداماتی در معاونت زنان ریاست جمهوری انجام شده، اما من تصور نمی‌کنم با این نوع اقدامات تاب آوری افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون نارضایتی‌ها و اعتراضات مردم به مشکلات اقتصادی، نحوه مدیریت و نیز به نااطمینانی‌ها و ناامیدی‌ها بر می‌گردد.

وی ادامه داد: ولی درمورد اینکه جامعه ما باید به سمت تبدیل شدن به جامعه‌ای تاب آور حرکت کند اتفاقا شعار سال نود و هشت انجمن مددکاران اجتماعی ایران تاب آوری اجتماعی بود و ما برای این موضوع یک کنگره بین المللی هم برگزار کردیم. این مساله یک موضوع جدی محسوب می‌شود. اما آنچه که تا الان در این خصوص انجام گرفته اصلا قابل ارزیابی نیست. با برگزاری چند دوره کارگاه‌های آموزشی مردم به تاب آوری نمی‌رسند. همه چیز درباره مساله تاب آوری به آموزش ختم نمی‌شود. برای تحقق این موضوع در عرصه‌های مختلف باید اقداماتی انجام بشود که نتیجه این اقدامات منجر به افزایش تاب آوری در جامعه باشد. چه برای تحقق تاب آوری فردی و چه تاب آوری اجتماعی هر کدام نیازمند وجود الزاماتی هستند. اما در رابطه با این مساله متاسفانه هیچ کار موثری انجام نشده است.

 

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران ابراز داشت: دولت نه تنها نتوانسته در این زمینه کار مثبتی انجام بدهد بلکه ناتوانی هایش در مدیریت جامعه باعث ناتاب آوری مردم هم شده است. بحران‌های اجتماعی گوناگونی که در چند سال اخیر در نتیجه بالا رفتن قیمت بعضی کالا‌ها بروز پیدا کرده و خود را به شکل نارضایتی‌های عمومی بروز داده را آیا می‌توان نشانه‌ای برای تاب آوری مردم در نظر گرفت؟ تاب آوری الزامات خاص خودش را دارد. ما نباید این مساله را صرفا به عنوان یک مهارت فردی ببینیم. از جمله الزامات مربوط به این بحث مدیریت درست اقتصادی، توجه واقعی به حقوق شهروندی، اطمینان آفرینی و شفاف سازی دولت، برابری در مقابل قانون، کاهش جرم و کاهش تعدی به حقوق دیگران است.

وی افزود: اگر ما بتوانیم این الزامات را محقق کنیم بعد می‌توانیم در بخش‌های دیگری مثل مهارت‌های فردی و آموزش چگونگی مقابله با دشواری‌ها و کاهش اثرپذیری از ناهنجاری‌ها ورود کنیم. در بحران‌هایی که برای جامعه ما اتفاق افتاده از جمله پیشامد زلزله که در سال‌های اخیر زیاد رخ داده و مردم هم آسیب زیادی را متحمل شده اند آیا اقدامات دولت توانسته مسائل اقشار آسیب دیده را حل کند. یا اصلا چرا راه دور برویم. در همین بحران شیوع بیماری کرونا دولت یک بار مبلغ یک میلیون تومان را بین مردم توزیع کرد که همان را هم از یارانه شان کم کرد.

موسوی چلک درباره وجود نگرانی‌ها برای ابتلای اقشار آسیب پذیر تحت پوشش بهزیستی به کرونا گفت: آنچه که اهمیت دارد این است که در بحران‌هایی شبیه شیوع بیماری کرونا یا دیگر بحران‌های اجتماعی افراد دارای نیاز‌ها یا شرایط خاص مثل بی خانمان ها، کارتن خواب ها، کودکان کار و افراد دارای معلولیت معمولا باید در اولویت دریافت خدمات قرار بگیرند. این منطق مدیریت کشور است. برای یک معتاد خیابانی اصلا اهمیتی دارد که شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کند؟ یا اصلا توان مالی لازم برای تهیه لوازم بهداشتی را دارد؟ برای همین این افراد باید در اولویت دریافت خدمات در هر بحرانی باشد. در بیماری کرونا الزامات بهداشتی مطرح است و در بحران‌های دیگر هم ویژگی‌های دیگری حاکم است. در زمان رخداد زلزله یکی از گروه‌هایی که باید در اولویت شناسایی و ارائه خدمات قرار بگیرند بیماران خاص، سالمندان تنها، افراد دارای بیماری‌های روانی و کارتن خواب‌ها هستند. گاهی این افراد تحت پوشش بعضی سازمان‌ها هستند و گاه ممکن است تحت پوشش نباشند.   منبع :میزان   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تاب آوری اجتماعی سازمان بهزیستی تاب آوری اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۵۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ |برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریایی شمال امروز با ۴۹ سنت معادل ۰.۵۵ درصد افزایش به ۸۹ دلار و ۵۰ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، تنش‌های خاورمیانه قیمت نفت را افزایش داده، اما بالا رفتن ارزش دلار و نرخ تورم در آمریکا احتمال کاهش زود هنگام نرخ بهره را پایین آورده و مانع بالا رفتن بیش از حد قیمت نفت شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریایی شمال امروز با 49 سنت معادل 0.55 درصد افزایش به 89 دلار و 50 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 28 سنت معادل 0.34 درصد افزایش، 83 دلار و 85 سنت معامله می‌شود.
نگرانی در مورد عرضه نفت در ادامه تنش‌های خاورمیانه از قیمت آن حمایت می‌کند.
بنجامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت هرگونه حکمی از سوی دیوان کیفری بین المللی که در حال تحقیق در مورد حمله هفتم اکتبر حماس به رژیم صهیونیستی و حمله این رژیم به غزه است، هیچ تاثیری بر اقدامات این رژیم ندارد اما می‌تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.

ابراز امیدواری وزیر نفت برای آغاز صادرات گاز به پاکستانجهش واردات نفت چین از روسیه

رژیم صهیونیستی حمله به رفح را در روز پنج شنبه و علی رغم هشدار متحدانش در مورد تلفات بالا در این منطقه آغاز کرد.
تحلیلگران عقیده دارند این عوامل ژئوپلیتیکی تاثیر تورم بالا را خنثی کرده و از قیمت نفت حمایت می‌کند.
اطلاعات اقتصادی آمریکا که در روز گذشته منتشر شد نشان داد تورم در این کشور در 12 ماه منتهی به ماه مارس، 2.7 درصد افزایش داشته که بالاتر از هدف بانک مرکزی این کشور است.
انتظار می‌رود  فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را در اجلاس خود در هفته آینده ثابت نگه دارد.
این اطلاعات اقتصادی نشان می‌دهد نباید به این زودی‌ها منتظر پایین آمدن نرخ بهره بود.
در این بین، ارزش دلار به بالاترین رقم در برابر ین طی 34 سال گذشته رسیده که یکی از دلایل آن بالا رفتن نرخ تورم بوده است.
از طرف دیگر، هیثم القیس، دبیرکل اوپک گفت پایان نفت به این زودی‌ها فرا نمی‌رسد. سرعت تقاضا برای انرژی تا حدی است که انرژی‌های جایگزین نمی‌توانند جای نفت را بگیرند. بنابراین تمرکز باید بر کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای باشد نه استفاده از نفت.
انتهای پیام/51

دیگر خبرها

  • برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ |برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • خسروپناه: تقلب در کنکور سراسری صفر است
  • عدالت آزمونی در سازمان سنجش محقق شده است
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • آمارهای عجیب برای بالا بردن شبکه سه/ برمودا و شریفی مقدم ۳۰۰ میلیون بار دیده شدند شما چطور آقای فروغی