Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@17:50:30 GMT

مخالفت ۴۱ درصد جوانان انگلیسی با نظام سلطنتی

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۷۶۹۶۵

مخالفت ۴۱ درصد جوانان انگلیسی با نظام سلطنتی

به گزارش گروه بین المل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، نظرسنجی‌ها از کاهش علاقه جوانان انگلیسی به سلطنت ملکه خبر می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که جوانان انگلیسی دیگر تمایلی به اداره شدن کشورشان  به صورت سلطنتی  و با خلق و خویی خشن ندارند.

طبق نظرسنجی یوگاو، ۴۱ درصد از افراد بین ۱۸ تا ۲۴ سال فکر می‌کنند اکنون زمان آن رسیده یک شخص منتخب دولت را برعهده بگیرد،  این در حالی است که ۳۱ درصد از مردم هنوز هم با نظام سلطنتی موافق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته می‌شود تغییر عقیده و نگرش مردم انگلیس به سلطنت ملکه الیزابت از دو سال گذشته رو به افزایش گذاشته است. دو سال پیش، ۴۶ درصد از مردم در مقابل ۲۶ درصد از آن‌ها، با سلطنت ملکه موافق بودند.

مرگ  شاهزاده فیلیپ، همسر ۹۹ ساله ملکه و بحرانی که به دنبال مصاحبه نوه الیزابت، شاهزاده هری و همسرش مگان در یک برنامه آمریکایی اتفاق افتاد، نظر مردم را نسبت به خاندان سلطنتی تغییر داد.

در نظرسنجی‌های قبلی، اختلاف سنی بین کسانی که به سلطنت تمایل داشتند و کسانی که خواستار پایان دادن به نظام سلطنتی بودند به چشم می‌خورد.  

بر اساس نظر سنجی‌هااز ۴۸۷۰ نفر در این کشور،  تنها  ۵۳ درصد از افراد بین ۲۵ تا ۴۹ سال موافق سلطنت ملکه هستند که این آمار نسبت به نظرسنجی مشابه در سال ۲۰۱۹ پنج درصد کمتر است.

در میان افراد بالای ۶۵ سال نیز  ۸۱ درصد همچنان از نظام سلطنتی حمایت می‌کنند.

پیشتر هم نظرسنجی یوگاو نشان داد که ۴۳ درصد از رای دهندگان رنگین پوست در یک نظرسنجی معتقد بودند که خانواده سلطنتی انگلیس دیدگاه‎‌های نژادپرستانه دارند.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ملکه انگلیس خانواده سلطنتی اخبار اروپا نظام سلطنتی سلطنت ملکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۶۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد

اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه {زنبور عسل} مجهز به سنسور بیهوشی از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شد.

به گزارش ایسنا، مصطفی شهبازی‌پاچال، دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان و اهل شهرستان دلفان گفت: یکی از ظرفیت‌های استان لرستان، زنبورداری و تولید عسل است؛ اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

شهبازی‌پاچال افزود: «نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است؛ تلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود».

وی ادامه داد: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، اظهار داشت: رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است؛ این یک ضعف است؛ زیرا رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود؛ دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌نمودن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین 40 تا 50 درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: «زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود».

شهبازی‌پاچال تصریح کرد: اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

وی از رئیس دانشگاه لرستان،  علی نظری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، مصطفی کرم‌پور و دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان به خاطر استقبال و حمایت از اختراع مذکور، سپاس‌گزاری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهاجرت غیرقانونی «بحران جدی» از نگاه آمریکایی‌ها
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • کادرسازی برای نظام جمهوری اسلامی اولویت حلقه صالحین باشد
  • رئیسی: مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد/ هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است
  • ۹۵ درصد سعودی‌ها موافق عملیات طوفان‌الاقصی هستند
  • آمارهای عجیب برای بالا بردن شبکه سه/ برمودا و شریفی مقدم ۳۰۰ میلیون بار دیده شدند شما چطور آقای فروغی