Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران در نامه‌ای به مدیرعامل ایرانسل، ضمن تقدیر از حضور فعال این اپراتور ارتباطی در بخش‌های مختلف بیست و نهمین کنفرانس مهندسی برق ایران و همچنین حضور در میزگرد بومی‌سازی صنعت ICT به‌منظور نشان دادن جایگاه واقعی ICT در کشور، تاکید کرد: سخنرانی کلیدی جنابعالی در مراسم اختتامیه این کنفرانس، به عنوان مدیر اجرایی یک بنگاه اقتصادی بزرگ بخش خصوصی ICT و همچنین استاد دانشگاه حاکی از وجود نگاه، آگاهی و حساسیت‌ها برای داشتن برنامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نامه‌ فرامرز رستگار، دبیر و عضو هیات مدیره‌ سندیکای صنعت مخابرات ایران به بیژن عباسی آرند، مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل آمده است:

"جناب آقای بیژن عباسی آرند
مدیرعامل محترم شرکت ایرانسل و استاد محترم دانشگاه تربیت مدرس

با سلام و احترام
هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران از فرصت برگزاری بیست و نهمین کنفرانس مهندسی برق ایران استفاده نمود تا جایگاه صنعت ICT را در کل بخش صنعت برق به ویژه با تکیه بر قابلیت‌های بخش خصوصی نشان دهد.

در این راستا و در زمانی کوتاه ضمن هماهنگی با رئیس محترم اجرایی کنفرانس و شرکت‌های عضو سندیکا حضور فعال خود را در میزگردها، نمایشگاه مجازی و حمایت از کنفرانس نشان داد.

حضور شرکت محترم خدمات ارتباطی ایرانسل در این کنفرانس به صورت حامی، سخنران و حضور در میزگردهای تخصصی و به‌ویژه سخنرانی کلیدی جنابعالی در مراسم اختتامیه، نشان از توان سرشار بخش خصوصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات داشت. جویندگان راه سعادت همواره باید فرصت‌ها را به موقع شناسایی و بهره لازم را از آن ببرند.

تقدیر و تشکر سندیکای صنعت مخابرات ایران از شرکت محترم ایرانسل از یک جهت برای حضور فعال در کنفرانس مهندسی برق برای نشان دادن جایگاه واقعی ICT در کشور و همچنین میزگرد بومی سازی صنعت ICT و از جهت دیگر و مهم‌تر سخنرانی کلیدی جنابعالی در مراسم اختتامیه کنفرانس می‌باشد.

همه می‌دانیم که در سال آخر برنامه پنج‌ساله ششم توسعه هستیم، بخش خصوصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات چشم انتظار است که مسوولان دولتی بخش ICT بگویند که برای برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه چه کرده‌اند و چه موقع قرار است از بخش خصوصی مشورت و کمک بگیرند تا برنامه‌ای جامع، قابل اجرا و تاثیر گذار تقدیم مجلس نمایند.

البته شاید در چند ماهه آخر دوره دولت کنونی فرصت تهیه برنامه پنج‌ساله آن‌طوری‌که نظر بخش خصوصی و جامعه را تامین کند وجود نداشته باشد، ولی حداقل انتظار این است که پیش‌نیاز  برنامه که شامل بررسی عملکرد گذشته و تبیین وضع موجود بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات است، به صورت کامل و بر اساس واقعیت‌ها تهیه شود که خود کارنامه عملکرد بخش نیز خواهد بود.

بخش خصوصی ICT با توانمندی بالایی که دارد با استفاده از امکانات تشکل‌ها، بنگاه‌های اقتصادی موفق، دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و واحدهای صنعتی و خدمات فنی مهندسی به خوبی قادر خواهد بود که به عنوان پیشران تنظیم برنامه ICT، در کنار بخش دولتی باشد.

سخنرانی جنابعالی در مراسم اختتامیه بیست و نهمین کنفرانس مهندسی برق ایران به عنوان مدیر اجرایی یک بنگاه اقتصادی بزرگ بخش خصوصی ICT و همچنین استاد دانشگاه حاکی از وجود نگاه، آگاهی و حساسیت‌ها برای داشتن برنامه می‌باشد.

از این فرصت استفاده می‌نماییم و ضمن تشکر مجدد، به فرازهایی از سخنرانی شما اشاره می نماییم:

تحول دیجیتالی «دروازه ای به آینده تمام هوشمند»، صنعت IT و ICT  «یک توانمندساز جدی برای تحول دیجیتالی در کشور»، در دنیای هوشمند حجم زیادی از اتصالات و ارتباطات در همه سطوح شکل می گیرد و نهایتا «همه چیز هوشمند می‌شود»، زوج «کلان داده» و «هوش مصنوعی» ظهور و بروز هوشمندسازی را فراهم می‌کند، صنعت ICT به عنوان «زیرساخت و بنیان گذار دنیای هوشمند» شناخته می‌شود، در صنعت ICT با مباحثی مانند «پهنای باند وسیع و دیتاسنترهای بزرگ» برای جمع آوری اطلاعات، ذخیره سازی و پردازش مواجه خواهیم بود، «محاسبات ابری» به عنوان یک فناوری تحول ساز در پیش روی ماست، «در هوشمند سازی با کلان داده» به عنوان بحثی مهم، جدی و اثرگذار مواجه هستیم، فناوری اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی پایه و زیرساخت «دنیای هوشمند» را خواهند ساخت، در چشم انداز جهانی ۲۰۲۵ بخش عمده ای از «ظهور و بروز ربات ها» ، «واقعیت افزوده» ، «دستیار هوشمند»، «اتصال ماشین به همه چیز»، «هوش مصنوعی»، استفاده از «کلان داده»، «توسعه زیرساخت های ابری» و «نسل پنجم ارتباطات» رخ خواهد داد، «بیست درصد» افزایش سرمایه گذاری در حوزه ICT ، منجر به «یک درصد» رشد تولید ناخالص ملی کشورها می‌شود، سرمایه گذاری در صنعت ICT بازگشت سرمایه «۷،۶» برابر نسبت به سایر بخش ها دارد، اقتصاد دیجیتال نسبت به بخش های دیگر اقتصاد «رشد دو و نیم برابری» را از آن خود کرده است، لازم است که «سند توسعه ICT» در سطح ملی ایجاد شود که یکی از محورهای آن رگولاتوری در همه حوزه هاست، اقتصاد هوشمند نیازمند استعدادهایی است که بتواند خدمات را بخوبی ارائه دهد، پس باید به مباحث «تحقیق و توسعه، نوآوری و نیروی انسانی» توجه شود، «وقتی زیرساخت ها ایجاد شود می توان روی آن پلتفرم هایی» با قابلیت ارائه سرویس در زمینه های کلان داده ، اینترنت اشیاء، ابر و هوش مصنوعی را عرضه کرد، «در نقشه راه کلی بنیان گذاری تحول دیجیتال» در حوزه ICT ، قدم اول توسعه زیرساخت اعم از فیبر و موبایل و درگام های بعدی «توسعه دیتاسنترهای ملی» ، «نوآوری اینترنت» و «نوآوری داده» را داریم و در نهایت «بکارگیری پلتفرم های هوش مصنوعی» برای تکمیل این زنجیره، «سه حوزه کلی که میبایستی مورد توجه دولت باشد» تا تحول دیجیتال رخ دهد که عبارتند از ۱- توسعه زیرساخت ICT و ۲- آمادگی صنعت و سازمان‌ها برای ورود به عصرجدید و ۳- توسعه نیروی انسانی که بتواند سرویس ها و خدمات جدید را در کشور پیاده کند، درسطح موجود در «سند توسعه ملی اطلاعات و ارتباطات» ضعف وجود دارد، ضمن تکمیل سند باید نظام بودجه ریزی و بودجه بندی هم در نظر گرفته شود، «در بحث رگولاتوری، باید سازوکار به طور کامل عوض شود»، اپراتورها با فضای فعلی قابلیت مانور برای توسعه بیشتر را ندارند، لازم است نظام تعرفه گذاری کاملا تغییر کند، هزینه های اجاره فضا و کانال کاهش یابد «تا بازیگران صنعت ICT عمده درآمدشان را صرف توسعه کنند».

باسپاس مجدد
فرامرز رستگار
دبیر و عضو هیات مدیره سندیکا"

بیشتر بخوانید

توضیحات معاون وزیر ارتباطات درباره افتتاحیه بیست و نهمین کنفرانس مهندسی برق ایران

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت مخابرات شرکت مخابرات اپراتور ایرانسل کنفرانس مهندسی برق بیست و نهمین کنفرانس مهندسی برق ایران سندیکای صنعت مخابرات ایران هوش مصنوعی بخش خصوصی کلان داده صنعت ICT

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۷۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی

ایتنا - نگرانی‌هایی در محافل اروپایی به دلیل توسعه سیستم‌های هوش مصنوعی و میزان نفوذ آنها وجود دارد که ممکن است منجر به ظهور به اصطلاح "ربات‌های قاتل" شود.

روز دوشنبه، اتریش خواستار تلاش‌های جدیدی برای تنظیم قوانینی برای استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های تسلیحاتی شد، در حالی که میزبان کنفرانسی با عنوان «انسانیت در تقاطع: سیستم‌های تسلیحات خودمختار و چالش‌های مقررات» بود.

این کنفرانس با هدف احیای بحث‌های متوقف شده در مورد این موضوع، یعنی توسعه هوش مصنوعی و لزوم وجود کنترل‌هایی برای تنظیم آن برای مهار هر گونه پیامدهای نامطلوبی که ممکن است منجر شود، برگزار می‌شود.

با پیشرفت سریع فناوری هوش مصنوعی، سیستم‌های تسلیحاتی که می‌توانند بدون دخالت انسان کشته شوند، بیشتر نمایان می‌شوند و چالش‌های اخلاقی و قانونی را ایجاد می‌کنند که اکثر کشورها می‌گویند باید در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.

الکساندر شالنبرگ وزیر امور خارجه اتریش در جلسه‌ای با حضور سازمان‌های غیردولتی و بین‌المللی و همچنین نمایندگانی از 143 کشور گفت: «اکنون زمان توافق بر سر قوانین بین‌المللی است، استانداردهایی برای تضمین کنترل انسانی.»

وی در سخنرانی افتتاحیه خود در این کنفرانس افزود: «ما حداقل باید اطمینان حاصل کنیم که تصمیمات حیاتی در مورد اینکه چه کسی زندگی می‌کند و چه کسی می‌میرد در دست انسان‌ها باقی بماند، نه ماشین‌ها».

برای سالها بحث در سازمان ملل بدون دستیابی به نتایج ملموس گذشت. بسیاری از شرکت کنندگان در کنفرانس دو روزه در وین اعلام کردند که زمان برای اقدام به سرعت در حال اتمام است.

میرجانا اسپولیاریک، رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، در جریان میزگردی در کنفرانس گفت: «بسیار مهم است که ما به سرعت اقدام کنیم.

وی افزود: آنچه امروز در زمینه‌های مختلف خشونت شاهد آن هستیم، شکست‌های اخلاقی در برابر جامعه جهانی است.

هوش مصنوعی در حال حاضر در میدان‌های جنگ استفاده می‌شود. دیپلمات‌ها می گویند که پهپادهای اوکراینی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که حتی زمانی که ارتباط بین آنها و اپراتور با استفاده از تکنیک‌های پارازیت قطع شود، به مسیر خود به سمت هدف خود ادامه دهند.

ایالات متحده در این ماه اعلام کرد که در حال بررسی گزارش رسانه‌ای است مبنی بر اینکه ارتش اسرائیل از هوش مصنوعی برای کمک به شناسایی اهداف بمباران در غزه استفاده می کند.

جان تالین، یکی از محققان، می‌گوید: «ما قبلاً دیده‌ایم که هوش مصنوعی مرتکب اشتباهات کوچک و بزرگ می‌شود، از تشخیص ندادن بین توپ فوتبال و سر بدون موی داور گرفته تا مرگ عابران پیاده در جاده‌ها ناشی از اتومبیل‌های خودران».

توسعه‌دهنده نرم‌افزار و سرمایه‌گذار فناوری، در نامه‌ای رسمی گفت که قادر به شناسایی افرادی است که خارج از خطوط تعیین‌شده راه می‌روند.
وی افزود: باید در مورد اتکا به دقت این سامانه ها چه در بخش نظامی و چه غیرنظامی بسیار دقت کنیم.

دیگر خبرها

  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • وزیر صمت: یک جهش اساسی امسال در کیفیت خودرو اتفاق می‌افتد
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • اپل با هوش مصنوعی به میدان می‌آید
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد