Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از گتین استاکش ؛ تلفن‌های همراه برای مردم فقط یک وسیله نیستند، اکنون بخشی از زندگی روزمره ما انسان‌ها شده اند. روز ما با موبایل شروع می‌شود و با همان نیز به پایان می‌رسد. تاکنون برای شما اتفاق افتاده که موبایلتان را در خانه جا بگذارید و بعد از خانه خارج شوید؟ چه احساسی داشتید؟ این روز‌ها ما اینقدر به این وسیله کوچک وابسته شده ایم که حتی فکر فراموش کردن و نداشتنش ممکن است برای برخی از مردم دیوانه کننده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

چگونه تلفن همراه سبک زندگی ما را تغییر داد؟

درباره تلفن‌های همراه واقعیتی‌هایی وجود دارد که دانستنش برای همه مردم جالب است، در ادامه این واقعیات را می‌خوانید:

بازی موبایلی Send Me to Heaven

این بازی تلفن همراه است که کاربر باید گوشی را تا جایی که می‌تواند به بالا پرتاب کرده و سپس آن را بگیرد. پس از مدتی اپل متوجه شد که این بازی می‌تواند به تلفن کاربر آسیب برساند و عرضه بازی را در اپ استور ممنوع کرد. سازنده این بازی پس از این تصمیم اپل گفت که امیدوار است که مردم هرچه بیشتر آیفون‌های خود را به هوا بیندازند تا بشکند. گفته می‌شود که این بازی بسیار اعتیاد آور است، با این وجود، اما هنوز در فروشگاه google play در دسترس کاربران است.

سامسونگ از خرید اندروید خودداری کرد

دو هفته قبل از اینکه گوگل اندروید را بخرد، روبین که با تیم ۲۰ نفره‌ای از شرکت سامسونگ ادغام شده بود، ایده اندروید را مطرح می‌کند، اما پاسخی نمی‌گیرد. مدتی پس از این جلسه، لری پیج با اندی روبین ملاقات کرد، او تصمیم می‌گیرد که گوگل اندروید را بخرد. این شرکت، سیستم عامل اندروید را به قیمت ۵۰ میلیون دلار خریداری کرد.

گوشی Sonim technology XP 3300 رکورد محکم‌ترین تلفن همراه را در گینس ثبت کرد

این تلفن همراه موفق شد در آزمایش پرتاب از فاصله ۲۵.۲۹ متری به زمین سالم بماند. این رکورد توسط سازنده تلفن همراه برای اثبات دوام آن تنظیم شده است. تلفن بعد از سالم رسیدن به زمین در شرایط کار باقی ماند.

حدود ۲۵۰ میلیون نوکیا ۱۱۰۰ فروخته شده است

از زمان راه اندازی این گوشی در سال ۲۰۰۳ تاکنون بیش از ۲۵۰ میلیون نوکیا ۱۱۰۰ در سراسر جهان فروخته شده که آن را به پرفروش‌ترین تلفن دنیا تبدیل کرده است. یک میلیاردمین گوشی نوکیا ۱۱۰۰ در سال ۲۰۰۵ در نیجریه خریداری شد. تولید این مدل در سال ۲۰۰۹ متوقف شد.

صفحه نمایش OLED گرانترین قسمت آیفون X است

یک واقعیت شگفت انگیز دیگر در مورد تلفن همراه، هزینه تخمینی تولید آیفون X است که ۷۵ هزار دلار می‌شود. گفته شده که گران‌ترین قسمت آیفون X صفحه OLED آن است که ۸۰ دلار می‌شود و ۹۰ درصد کل هزینه ساخت تلفن است.

سیستم عامل اندروید به نام دسرها نامگذاری شده است

کیک کوچک - اندروید ۱.۵

دونات - اندروید ۱.۶

Eclair - اندروید ۲.۰

Froyo - اندروید ۲.۲

شیرینی زنجبیلی - اندروید ۲.۳

لانه زنبوری - اندروید ۳.۰

ساندویچ بستنی - اندروید ۴.۰

Jelly Bean - اندروید ۴.۱ - ۴.۳.۱

کیت کت - اندروید ۴.۴ - ۴.۴.۴

آبنبات چوبی - اندروید ۵.۰ - ۵.۱.۱

مارشمالو - اندروید ۶.۰ - ۶.۰.۱

نوقا - اندروید ۷.۰ - ۷.۱

شرکت گوگل نمی‌خواهد توضیح دهد که چرا این اسامی را برای نسخه‌های مختلف اندروید انتخاب کرده است.

تلفن هوشمند می‌تواند میزان تنفس، نبض و اکسیژن خون را تشخیص دهد

برنامه ضربان قلب سریع (در iOS، اندروید و ویندوز موجود است) که ادعا می‌کند می‌تواند ضربان قلب کاربر را از طریق دوربین تلفن او بخواند. کافیست کاربر انگشت خود را مقابل دوربین قرار دهد. برنامه دیگر Cardiio (iOS)، از دوربین تلفن استفاده می‌کند و با نظارت بر تغییرات صورت، تعداد نبض کاربر را می‌خواند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تلفن های همراه تلفن همراه گوشی هوشمند گوشی موبایل تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۹۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد شمسایی مدیر کل تنظیم مقررات رادیویی شمالشرق و کارشناس حوزه امواج و ارتباطات رادیویی در ویراستی نوشت: معمولا برای خريد يك گوشی تلفن همراهِ جديد به بِرند، مدل، سيستم عامل، قيمت، امكانات، زيبايی، و غيره از آن توجه می کنیم. اما توصیه بهداشت_الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.

امیر لاجوردی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات در واکنش به این مطلب با انتشار پستی در پیامرسان ویراستی نوشت: «برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.»

                                         

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • این بنر عجیب از شهرداری در مترو صدای همه تهرانی‌ها را درآورد! +تصویر
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • ببینید | اعتراف جالب رابعه اسکویی: شماره تلفن طارمی را دارم! / افشاگری جالب خانم بازیگر از یک ویژگی جالب مهدی!