Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود حبیبی گفت: بر اساس تحلیل‌های انجام شده فضای آموزشی کشور متحول شده است. برگشت به حالت حضوری صرف را نخواهیم داشت. بی‌شک به سمت آموزش‌های تلفیقی پیش می‌رویم.

به گزارش برنا؛ ثبت نام در مدارس یکی از اولویت‌های سیستم آموزش کشور در شرایط کنونی محسوب می‌شود. از سوی دیگر در ماه‌های اخیر به دلیل شیوع کرونا دانش آموزان به زیست بوم جدید هدایت شدند و همین امر می‌طلبد تا بیش از پیش مشکلات در زمینه آموزش برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر روند آموزش‌های آنلاین در سال تحصیلی جدید نیز جای تامل دارد.  

محمود حبیبی، مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش درباره راهکارها برای ارتقای شبکه شاد به خبرنگار برنا گفت:تمامی تلاش‌ها از ابتدا بر این بوده که شبکه شاد همچون یک موجود زنده فعال و پویا باشد در یکسال گذشته قابلیت‌های فراوان از زمان فعالیت شاد به آن افزوده شده است.

 او افزود: شبکه شاد ماحصل یک اقدام یکساله است و نمی‌توان انتظار یک تحول عظیم را از یک شبکه تازه تاسیس داشت. این روند و توسعه آن ادامه دارد و مسئولان در مدیریت شاد بر اساس جلسات بررسی و گزینه‌های مختلف را برای ارتقای شاد در دستور کار قرار داده‌اند. برای سال تحصیلی آینده هم گزینه‌های جدید به آن افزوده شده است.

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش درباره سرانجام شبکه شاد در صورت برگزاری کلاس‌ها به شکل حضوری گفت: بر اساس تحلیل‌های انجام شده فضای آموزشی کشور متحول شده است. برگشت به حالت حضوری صرف را نخواهیم داشت. بی‌شک به سمت آموزش‌های تلفیقی پیش می‌رویم. شاید اولیا و دانش آموزان هم نمی‌پذیرند که بسیاری از آموزش‌ها که می‌تواند در فضای مجازی با شرایط بهتر برای اولیا، دانش آموز و معلمان فراهم شود.

حبیبی تصریح کرد: در دنیای پسا کرونا هم از ظرفیت‌های آموزش‌های مجازی و حضوری در کنار یکدیگر باید بهره‌مند شد. برای مثال برخی از دروس به شکل مجازی پوشش‌دهی مناسب دارد. از سوی دیگر برخی از دروس در صورت آموزش حضوری نتایج مناسب‌تری به دنبال دارد. با این تفاسیر هر دو ظرفیت‌های آموزش باید مورد توجه قرار بگیرد.

 مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات ادامه داد: کم و کیف و کیفیت آموزش و نحوه تعلیم دانش آموزان به شکل حضوری و بر خط از سوی معاونت‌ها در حال بررسی است.

 بسیاری از دانش آموزان و والدین از نرم افزار سیدا رضایت چندان ندارند و در شرایط کنونی هم ثبت نام دانش آموزان برای سال تحصیلی جاری نیز از طریق این نرم افزا انجام می‌شود. مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات درباره پوشش‌دهی این نرم افزار تاکید کرد: ثبت نام دانش آموزان اول ابتدایی باید به شکل حضوری و با مراجعه به پایگاه‌های سنجش سلامت باشد.

او افزود: هر ساله ثبت نام‌های میان پایه به شکل خودکار انجام می‌شود. والدین و دانش آموز برای ثبت نام الزام به حضور در مدرسه ندارند. به عبارت دیگر ارتقای پایه به شکل خودکار در همان مدرسه قبلی برای دانش آموز انجام می‌شود. مگر اینکه به پایگاه مراجعه و تمایل به عوض کردن مدرسه یا به دلیل تغییر نشانی محل سکونت باید به درگاه مراجعه و مدرسه جدید را انتخاب کنند.

//انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانش آموزان مشکلات فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش برنا فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش فضای مجازی دانش آموز فناوری والدین نرم افزار سلامت مدرسه ثبت نام الکترونیک زهرا سلیمانی آموزش های پسا کرونا دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانش آموزان سال تحصیلی شبکه شاد آموزش ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۰۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،طالب محمدی افزود: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.
وی اظهار کرد: والدین دانش آموزان متقاضی، ابتدا باید درخواست کتبی خود را ارائه و پس از بررسی شرایط دانش آموز در شورای مدرسه درخواست متقاضی در سامانه سیدا بارگذاری می‌شود.
محمدی اضافه کرد: والدین پس از تایید، با مراجعه به سامانه my.medu.ir نسبت به نوبت گیری برای جهش تحصیلی اقدام کنند.
زمان اتمام فرآیند ثبت نام متقاضیان پایان خرداد ماه است و برابر دستورالعمل وزارتی این زمان قابل تمدید نیست.
سال گذشته ۱۸۹ دانش آموز کردستانی، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

دیگر خبرها

  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است