Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری بندر بوشهر اعلام کرد: با توجه به ساخت و ساز‌های غیر مجاز و افزایش بی‌رویه تراکم در شهر بوشهر که باعث از بین بردن سرانه خدمات شهری به شهروندان شده است، به منظور جبران این هزینه‌ها و ارائه تسهیلات و خدمات مطلوب به شهروندان، شهرداری پارسال با بررسی راهکار‌های مختلف تصمیم گرفت با ارسال لایحه‌ای به شورای اسلامی شهر بوشهر با افزایش عوارض ساختمانی و صدور پروانه‌های ساختمانی در بودجه سال ۱۴۰۰ تا حدودی جلوی این گونه معضلات شهری را بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این اطلاعیه آمده است: این هزینه‌ها شامل افرادی است که به صورت غیر مجاز اقدام به ساخت و ساز می‌کنند و مشکلاتی را در خدمت رسانی به سایر شهروندان به وجود می‌آورند و برای شهروندانی که به صورت مجاز اقدام به ساخت و ساز می‌کنند در لایحه‌ای تدابیری لحاظ شده است که بعد از تصویب به اطلاع مردم رسانده می‌شود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری بوشهر ساخت و ساز غیرمجاز عوارض ساختمانی پروانه ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۰۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: ایجاد بنا و تاسیسات، خاکبرداری و خاکریزی، گود برداری، پی کنی، دیوارکشی، فنس کشی، استقرار کانکس و آلاچیق، سوزاندن بقایا، قطع و ریشه کنی و خشک کردن باغات، احداث پارک و فضای سبز، استخر ذخیره آب و محوطه سازی از جمله موارد تغییر کاربری محسوب می شود و با متخلفان در این زمینه برخورد می شود.

 

علی مبارکی افزود: بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، ماموران جهاد کشاورزی موظفند با حضور نماینده دادسرا راساً نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه اعاده کنند.

 

رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور هم گفت: ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی و باغی جاده بوژان در محدوده روستاهای حمیدآباد، تحت منظر و حصار بوژان قلع و قمع شد.

 

جهانداری با بیان اینکه عمده اجرای حکم قلع و قمع مربوط به زمین هایی بود که اطراف آن دیوارکشی شده بود، ابراز کرد: با توجه به اینکه اجرای دیوار مانع از دید کارشناسان شده بود و افراد در داخل زمین ها مشغول ویلا سازی شده بودند، تمامی این دیوار کشی ها تخریب شد.

 

وی بیان داشت: این اقدام قانونی منجر به قلع و قمع ۱۰ مورد دیوارکشی به مساحت ۵۶۰ مترمربع، یک استخر به مساحت ۵۰ متر مربع و معدوم سازی یک مورد تابلو مربوط به جاده سازی و قطعه بندی شد و ۴ هزار و ۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

 

جهانداری از مردم خواست: هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌ های کشاورزی را از طریق سامانه ۱۳۱ گزارش کنند.

 

دیگر خبرها

  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در منطقه هلن چهارمحال‌وبختیاری
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • ایران؛ کثرت فرهنگی و وحدت سیاسی
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • مسیر ویژه خیابان جمهوری ساماندهی شد