Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@02:06:47 GMT

این گروه جهادی، سالی ۱۵۰ معتاد را ترک می‌دهد +عکس و فیلم

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۸۰۴۸۴

این گروه جهادی، سالی ۱۵۰ معتاد را ترک می‌دهد +عکس و فیلم

‍‍‍‍‍‍

یک گروه جهادی در استان قم با قدمتی ۱۵ ساله از ابتدای شیوع کرونا خدمات‌رسانی‌های وسیعی به مردم داشته است. این گروه ماهانه حداقل ۳۰۰ قربانی، ذبح و ۱۵۰ هزار پرس غذای گرم طبخ و توزیع کرده است.

به گزارش مشرق، گروه‌های جهادی بسیاری در ایام شیوع ویروس کرونا فعال شده‌اند و خدمات‌رسانی گسترده‌ای به اقشار مختلف مردم در سراسر کشور داشته‌اند، اما برخی از گروه‌ها با توان و پشتوانه مردمی وسیع خود در این عرصه گل کاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از آن‌ها قرارگاه جهادی شهید زین‌الدین در استان قم است.

جهادگران قرارگاه جهادی شهید زین الدین که ماهانه کمک‌رسانی بسیاری به نیازمندان دارند

جهادی‌هایی که دستشان به کم نمی‌رود!

این گروه جهادی ۱۵ سالی است که در استان قم و حول محور مسجد امام رضا(ع) در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و تربیتی خدمات‌رسانی دارند و به مردم حاشیه شهر قم کمک‌رسانی‌ می‌کنند. مهدی قربانی کَرَم، مسئول این گروه می‌گوید: «از ابتدای شیوع ویروس کرونا ماهیت گروه ما کاملا تغییر کرد و صرفاً خدماتی و رفاهی شدیم تا در این دوران که مشکلات بسیاری گریبانگیر زندگی مردم شده است، بتوانیم باری از دوش آنان برداریم.»

این گروه جهادی هرماه ۱۵۰ هزار پرس غذای گرم میان نیازمندان توزیع می‌کند

حضور در غسالخانه و تهیه آبمیوه برای نیازمندان

از ابتدای شیوع کرونا این گروه جهادی هم مانند سایر گروه‌ها در زمینه تهیه آبمیوه برای بیماران بیمارستان‌ها فعال شدند. او می‌گوید: «در آن دوران طرح «منهای درد» را برای بیماران بستری کرونایی اجرایی کردیم و آبمیوه طبیعی تهیه و میان بیمارستان‌ها توزیع کردیم. این تهیه آبمیوه همچنان هم ادامه دارد. علاوه بر این برای تغسیل اموات کرونایی نیز جمعی از اعضای گروه، داوطلبانه در غسالخانه‌ها حضور پیدا کردند. جمعی دیگر از اعضای گروه هم برای کمک به کادر درمان در بیمارستان‌ها حضور پیدا کردند.»

بطری آبمیوه این گروه جهادی که همچنان هم تهیه و به دست بیماران در بیمارستان‌ها می‌رسد

توزیع  ۱۵۰ هزار پرس غذای گرم در طول ماه

کمک‌های گروه جهادی در دوران کرونا در زمینه توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی و طبخ غذای گرم بود که قرارگاه جهادی شهید زین‌الدین آن را در حد بالایی اجرایی کرد. قربانی کَرَم می‌گوید: «ماهانه رزمایشی در این قرارگاه اجرایی می‌شود که ذیل آن به صورت ثابت ۱۰۰۰ بسته معیشتی میان نیازمندان توزیع می‌شود. طبخ غذای گرم هم برنامه ثابت ما در طول ماه است که در مجموع ۱۵۰ هزار پرس غذای گرم با همت ۵۴ مسجد در استان قم طبخ و توزیع می‌شود. برنامه بعدی ثابت ما، ذبح قربانی است که ماهانه حداقل ۳۰۰ گوسفند ذبح می‌کنیم و گوشت حاصل علاوه بر استفاده در طبخ غذای گرم، به دیگر مرکز کمک‌رسانی که طبخ غذای گرم دارند، اهدا می‌شود تا مورد استفاده قرار گیرد و به دست نیازمندان برسد.»

این گروه هرماه بیش از ۳۰۰ گوسفند قربانی می‌کنند و گوشت آن را هم برای طبخ غذای خود و دیگر گروه‌ها استفاده می‌کنند

ذبح ۴۰۰ قربانی در ماه رمضان

به گفته قربانی کَرَم، میزان کمک‌رسانی‌های این گروه در ایام ماه رمضان چند برابر شد. او می‌گوید: «در ماه رمضان ۴۰۰ گوسفند قربانی کردیم و در مجموع ۳۰۰ هزار پرس غذای گرم طبخ و میان نیازمندان توزیع کردیم.»

طبخ ۳۰۰ هزار پرس غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان

برنامه مدون برای ترک معتادان

یکی دیگر از خدمات‌رسانی‌های این قرارگاه در زمینه کمک به معتادان است که برای این امر برنامه‌ریزی دقیق و مدونی در ۵ گام شامل پیشگیری، کاهش، درمان، مبارزه و صیانت دارند. مسئول قرارگاه جهادی شهید زین‌الدین می‌گوید: «هر معتادی که به ما مراجعه کند به صورت رایگان می‌تواند با حضور در کمپ ترک کند و بعد از ترک نیز برای او و خانواده‌اش دوره‌های آموزشی برگزار می‌کنیم تا صیانت لازم صورت گیرد. همچنین با هماهنگی کارخانه‌ها و مراکز تولیدی استان قم برای افراد ترک کرده، شغل ایجاد می‌کنیم تا ان‌شاء‌الله دیگر سراغ مواد مخدر نروند. در طول سال شاید بیش از ۱۵۰ معتاد در این قالب ترک کرده و شاغل می‌شوند.»

کفش و لباس تهیه شده برای نیازمندان

تهیه ۲۰ جهیزیه برای دختران دم‌ِ بخت

تهیه جهیزیه و ارائه بسته‌های آموزشی به دانش‌آموزان نیازمند هم از دیگر برنامه‌های کمک‌رسانی این گروه است. او می‌گوید: «در طول سال ۹۹ تمام تمرکز گروه روی کمک‌رسانی به وضع معیشتی مردم بود، اما با این وجود در مجموع ۲۰ دست جهیزیه کامل تهیه و به دختران نیازمند دمِ بخت در استان قم اهدا کردیم.»

کمک‌رسانی ۱/۵ میلیارد تومانی و ماهانه به نیازمندان با همت مردم

این خیریه در طول ماه بیش از ۱/۵ میلیارد تومان کمک‌رسانی به نیازمندان دارد. تمام کارهای خیر و کمک‌رسانی‌های این گروه جهادی با کمک مردم و خیرین اجرایی می‌شود و آن‌ها تلاش کردند تا بتوانند مردم نیازمند حاشیه شهر قم را زیر پوشش قرار دهند و به آنان کمک‌رسانی کنند.

فیلمی از تلاش‌های این گروه جهادی را اینجا مشاهده کنید:

دانلود منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انفجار افغانستان فلسطین خبر خوب استان قم ویروس کرونا ماه رمضان ترک اعتیاد طبخ غذا شهید زین الدین ۱۵۰ هزار پرس غذای گرم گروه جهادی بیمارستان ها طبخ غذای گرم خدمات رسانی استان قم ماه رمضان کمک رسانی گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۰۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان گفت: بسیج سازندگی درخصوص مسکن محرومین نیز پای کار بوده است و گروه‌های جهادی در سطح استان خانه‌های محرومین را شناسایی کرده و آنچه در توان داشتند برای اتمام مسکن محرومین به کار گرفته و می گیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سرهنگ حسین عجمی در نشست خبری به مناسبت هفته بسیج سازندگی ضمن تبریک این هفته به اصحاب رسانه و عموم جهادگران استان اصفهان با بیان اینکه جهاد سازندگی در زمان امام (ره) تشکیل و با دستور رهبر معظم انقلاب در سال 1379 بسیج سازندگی تشکیل شد، اظهار داشت: اکنون گروه‌های جهادی در عرصه‌های مختلفی وارد فعالیت شدند و اقدامات زیادی را برای کمک به مردم و نظام انجام داده و می‌دهند.

وی با بیان اینکه محور فعالیت بسیج سازندگی در چهار قالب خدمت‌رسانی، محرومیت‌زدایی، اقتصاد مقاومتی و حرکت جهادی است، گفت: فعالیت گروه‌های جهادی در دوره شیوع کرونا برای ضدعفونی اماکن و فضاهای عمومی و تولید ماسک مورد تحسین آحاد مردم قرار گرفت.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان ادامه داد: در زمان اپیدمی کرونا همگان شاهد بودیم با وجود اینکه اکثر کشورها درگیر مشکل ماسک بودند، با فعالیت گروه‌های جهادی و مردمی، و ایجاد کارگاه های کوچک و بزرگ تولید ماسک در اقسا نقاط کشور ما مشکلی در این زمینه نداشتیم.

 وی درباره موضوع کمک های مومنانه نیز تصریح کرد: در دوران شیوع کرونا، این موضوع به فرمان مقام معظم رهبری با محوریت بسیج مطرح شد که با استفاده از ظرفیت مردمی، سه میلیون بسته معیشتی به نیازمندان اهدا شد و در هفته بسیج سازندگی نیز بیش از 3 هزار جهیزیه با کمک مردم بین نوعروسان نیازمند در دستور کار است.

عجمی درباره آزادسازی زندانیان نیز خاطرنشان کرد: با مشارکت و کمک سازمان زندان‌ها در این موضوع نیز بسیج سازندگی اقدامات موثری انجام داده است و موفق شده ایم با آزادی 70 زندانی موجبات خوشحالی خانواده های زیادی را فراهم کنیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان  درباره ورود بسیج سازندگی به موضوع محرومیت‌زدایی، آب، تصریح کرد: قرارگاهی تحت عنوان امام حسن مجتبی(ع) در بسیج سازندگی تشکیل و در کشور مشغول به فعالیت است و در اصفهان نیز به سه شهرستان سمیرم، نایین و فریدونشهر که درگیر مسئله آب هستند وارد شدیم و به لطف خدا در هر سه شهرستان آب را تصفیه کرده و به دست مردم می‌رسانیم.

وی با بیان اینکه در بسیج سازندگی در غالب طرح شهید عجمیان، 550 مدرسه در سطح استان اصفهان با محوریت گروه‌های جهادی فعالیت‌های عمرانی مهمی انجام گرفته است، گفت: بسیج سازندگی در بحث مسکن محرومین نیز پای کار بوده است و گروه‌های جهادی در سطح استان خانه‌های محرومین را شناسایی کرده و آن چه در توان داشتند برای اتمام مسکن محرومین به کار گرفته و می گیرند.

عجمی با اشاره به شعار های سال انتخابی از سوی مقام معظم رهبری تصریح کرد: سال‌هاست محور شعارها موضوع اقتصاد است و امسال نیز سال جهش تولید با مشارکت مردم نامیده شده است و ما به عنوان بسیج سازندگی وظیفه داریم تلاش کنیم منویات رهبر معظم انقلاب بر روی زمین نماند و وظیفه ما این است که در این‌ رابطه مطالبه ‌گری کنیم.

وی خاطر نشان کرد: در راستای هدف خدمت‌ رسانی و محرومیت‌ زدایی بسیج، 1649 صندوق قرض‌الحسنه مردم‌محور و اشتغال‌ زا تشکیل شده است و این صندوق ها جهت رفاه حال مردم 52 تعاونی ایجاد کرده اند و بالغ بر بیش از 190 میلیارد وام از دی‌ماه 1402 تا امروز پرداخت شده و بیش از 130 میلیارد وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در مرحله معرفی برای پرداخت است و امیدواریم بانک‌ها هم ما را در این عرصه یاری کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان درباره طرح جهاد روشنایی نیز تصریح کرد: با راه‌اندازی 1100 پنل‌های خورشیدی، 505 مگابایت به ظرفیت برق استان اضافه شد و این پنل ها روز به روز درحال افزایش است.

وی با بیان اینکه دو مزرعه 300 کیلوواتی در آران و بیدگل راه‌اندازی شده است و موضوع تبدیل‌شدن به قطب صنایع تبدیلی از موضوعات در حال پیگیری است و وام‌هایی برای صنایع تبدیل در نظر گرفتیم، گفت: دو هزار و 400 گروه جهادی ثبت سامانه شده در استان اصفهان داریم که در 10 استان مشغول به فعالیت هستند.

عجمی در پایان درباره برنامه های هفته بسیج سازندگی خاطر نشان کرد: افتتاح نیروگاه خورشیدی، افتتاح مزرعه اقتصاد مقاومتی، افتتاح طرح‌های کارفرمایی، افتتاح استخر ذخیره آب و اعزام 100 گروه جهادی به مناطق هدف از برنامه‌های شاخص هفته بسیج سازندگی است.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد
  • اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس
  • اجرای ۲۰۰عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی درگیلان
  • رفع مشکلات ثبتی ۳۰ ساله به همت ۲۰ گروه جهادی در استان یزد
  • تأمین آب ۱۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند