Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نظامیان اسرائیلی پس از اقامه نماز جمعه در مسجد الاقصی، نمازگزاران فلسطینی را در محوطه‌های این مسجد مورد حمله قرار داده و اقدام به سرکوب آنان کردند.
به گزارش خبرگزاری آریا، شاهدان عینی اعلام کردند، نظامیان صهیونیست با شلیک گاز اشک‌آور و بمب‌های صوتی قصد تخلیه مسجد الاقصی را داشتند که در نتیجه درگیری‌های شدیدی در این مسجد به وقوع پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این درگیری‌ها بیش از 40 نفر زخمی شدند.
از سوی دیگر، در مناطق مختلف قدس و کرانه باختری نیز فلسطینیان با اشغالگران اسرائیلی درگیر شدند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، ساکنان کرانه باختری و قدس به نشانه پیروزی مقاومت در غزه دست به تجمع و تظاهرات زدند که نظامیان اسرائیلی آن‌ها را مورد حمله قرار دادند.
هلال احمر فلسطین شمار مجروحان درگیری‌های روز جمعه در قدس و کرانه باختری را 83 نفر اعلام کرد.
در واکنش به این اقدمات رژیم صهیونیستی، تشکیلات خودگردان فلسطین ضمن انتقاد شدید از این رژیم، تل‌آویو را به تضعیف تلاش‌های بین المللی با هدف آرام کردن اوضاع در منطقه متهم کرد.
در بیانیه‌ای که توسط خبرگزاری رسمی فلسطین "وفا" منتشر شد، تشکیلات خودگردان تأکید کرد که در حمله رژیم صهیونیستی به شهروندان در محله شیخ جراح و نمازگزاران مسجد الاقصی پس از نماز جمعه بیش از 80 شهروند زخمی شدند.
تشکیلات خودگردان فلسطین ادامه سیاست تهاجم علیه اماکن مقدس مسلمانان و مسیحیان و حمله به نمازگزاران را مردود، محکوم و غیر قابل قبول خواند و هشدار داد این اقدامات باعث بازگشت خشونت و تنش می‌شود.
تشکیلات خودگردان فلسطین در ادامه خاطرنشان کرد که با این سیاست‌ها، دولت اسرائیل تلاش‌های بین‌المللی برای دستیابی به آرامش و توقف جنگ در غزه را به شکست می‌کشاند."
همچنین تشکیلات خودگردان از جامعه جهانی خواست که رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهد تا جلوی حمله به اماکن مقدس را گرفته و به وضعیت قانونی و تاریخی موجود در اماکن دینی احترام بگذارد.
استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل نیز با ابراز نگرانی از ادامه تنش در شهر قدس اشغالی، همه طرف‌ها را به خویشتنداری و احترام به اماکن مقدس فراخواند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حمله صهیونیست تشکیلات خودگردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۱۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل اصلی برای آتش‌بس در غزه شخص نتانیاهو است

هادی محمدی کارشناس مسائل بین الملل در گفت و گو با شبکه خبر درباره نشست سازمان همکاری‌های اسلامی اظهار کرد: این سازمان بر اساس موضوع فلسطین و به دلیل حمله صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی در سال ۱۹۶۹ به همت ایران و عربستان و مراکش شکل گرفت و اکنون ۵۷ کشور اسلامی عضو آن هستند.

وی ادامه داد: هدف این سازمان بحث فلسطین است و نشستی به نام فلسطین در این جلسه‌های  این سازمان وجود دارد و بیانیه‌ای به نام فلسطین باید صادر شود که به لحاظ سیاسی و تبلیغاتی تاثیراتی دارد و می‌تواند میان کشور‌های اسلامی هماهنگی ایجاد کند. هر چند می‌دانیم که این سازمان به اهداف خود نرسیده است و کشور‌های اسلامی از این ابزار و ظرفیت برای فلسطین استفاده نکردند.

وی افزود: امروز نشست وزرای کشور‌های اسلامی است و فردا نیز اجلاس سران برگزار می‌شود که ایران به دلایل موجه‌ای در حد سران در این نشست شرکت نکرده و وزیر امور خارجه ما در گامبیا حضور دارد و امروز سخنرانی‌ها و دیدار‌هایی نیز  دارد.

محمدی گفت: شعار پانزدهمین نشست سازمان همکاری‌های اسلامی ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگوی پایدار است و قرار است در ارتباط با فلسطین بیانیه‌ای علیه جنایات صهیونیست‌ها و کشتار مردم بی گناه در فلسطین صادر شود. یک سند نهایی که باید به تصویب اجلاس سران و وزرای خارجه نیز برسد.

این کارشناس مسائل بین الملل درباره تاثیر برگزاری این نشست درباره فلسطین گفت: در این هفت ماه که از جنایات صهیونیست‌ها در غزه می‌گذرد ۲ اجلاس وزرای خارجه داشتیم. اما خروجی اینها صرفا بیانیه‌ای شد که حتی کشور‌هایی که آن را امضا کردند برخی آن را اجرا نکردند دلیل آن می‌تواند وابستگی‌هایی که این کشور‌ها به قدرت‌های غربی خصوصا آمریکایی‌ها دارند باشد و دلیل دیگر نیز قرار داد‌های تجاری است که میان برخی از کشور‌های اسلامی با با رژیم صهیونیستی در اقلام اساسی بر قرار شده است و این کشور‌ها حاضر نیستند از این منافع خود برای حمایت از مرم غزه دست بکشند و عملا در حال یاری رساندن به صهیونیست‌ها هستند.

وی درباره احتمال دستیابی به آتش بس در نوار غزه گفت: مشکل اصلی در این زمینه نه حماس است و نه حتی غربی‌ها. مشکل اصلی اسرائیل و شخص نتانیاهو است و او همچنان معتقد است که پایان جنگ و آتش بس می‌تواند به پایان سیاسی و تشکیل پرونده غذایی برای او منجر شود و این مشکل مقابل هرگونه توافق برای آتش بس را گرفته و فکر می‌کنم اتفاقات داخلی اسرائیل و تظاهرات در این کشور می‌تواند به آتش بس کمک کند و باید صبر کنیم تا تحولات بیشتر خود را نشان دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • هلاکت و زخمی شدن ۴ نظامی صهیونیست بر اثر حمله پهپادی حزب الله
  • نبرد مسلحانه نیروهای مقاومت فلسطین با متجاوزان در «طولکرم»
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در موج حملات هوایی علیه رفح
  • تائید کشته شدن نظامی صهیونیست در حمله مقاومت فلسطین
  • جلوگیری تشکیلات خودگردان برای آزادی اسیر فلسطینی
  • شلیک ۶۵ موشک از جنوب لبنان به الجلیل و جولان
  • تخلیه شمال فلسطین اشغالی از بیم واکنش حزب الله
  • حمله موشکی حزب‌الله لبنان به پایگاه صهیونیستی
  • تحلیلگر صهیونیست: محمود عباس ۲ بار دیدار با بلینکن را رد کرد
  • مشکل اصلی برای آتش‌بس در غزه شخص نتانیاهو است