Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، در روزهای گذشته متن و تصویری در فضای مجازی یزد منتشر شد که حکایت از ورود یک کودک ربای خطرناک پاکستانی به این استان داشت.

در متن این پیام آمده: "لطفاً در گروه‌ها عکس این انسان پست را پخش کنید و مراقب بچه‌تان هم باشید که این مرد پست در ایران آمده و اقدام به بچه دزدی می‌کند و تصاویری که می‌بینید مربوط به بچه‌های پاکستان است که این آدم‌ربا و پست همه این بچه‌ها دزدیده و در کانتینر گذاشته بود که پلیس متوجه میشه و آدم‌ربا فرار کرده و به ایران (چابهار) آمده لطفاً عکسش را در گروه‌ها پخش کنید تا هر چه زودتر این مردک پیدا شود و به سزای اعمالش برسد لطفاً مراقب فرزندانتان باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

پخش این خبر در فضای مجازی به‌ویژه در ایامی که والدین و دانش‌آموزان به دلیل حضور در کلاس‌های مجازی اکثر اوقات خود را در شبکه‌های مجازی می‌گذرانند، موجی از رعب و وحشت را در بین خانوار یزدی به وجود آورد.

سهیلا رنجبر یکی از والدینی یزدی است که در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از یزد اظهار کرد: با انتشار این خبر انبوهی از پیام‌های نگران‌کننده را در گروه والدین مدرسه فرزندم مشاهده کردم. تمامی خانواده‌ها از عملکرد پلیس در این باره انتقاد داشتند و نسبت به بازی کودکان خود در کوچه نگران بودند.

بررسی‌های خبرنگار خبرگزاری فارس در یزد نشان داد، ورود "کودک ربای خطرناک پاکستانی" به کشور صحت ندارد و از شیطنت‌های فضای مجازی است و تصویر شایعه منتشر شده نیز هیچ ارتباطی با ادعاهای متن پیوست آن ندارد و تصویر مربوطه هم اجساد کودکان حمله شیمیایی تروریست‌ها در ۲۱ آگوست ۲۰۱۳ به غوطه شرقی و غربی در سوریه است.

کاملا روشن است که این دست شایعات با هدف ایجاد تشویش اذهان عمومی در جامعه و در شرایط فعلی که دانش آموزان در تلاش برای اتمام سال تحصیلی و امتحانات خود هستند و از نظر سیاسی نیز انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر را در پیش داریم، منتشر می‌شوند.

پیگیری های خبرنگار فارس برای ارتباط با منابع رسمی از جمله نیروی انتظامی در تایید و تکذیب این موضوع گرچه نتیجه روشنی نداشت و این موضوع تایید نشد اما در عین حال منتظر پاسخ صریح و روشن در این زمینه هستیم. 

هرچند نیروهای انتظامی و امنیتی در تلاشند تا همواره امنیت عمومی را در جامعه برقرار کنند و در راستای تحقق این آرمان نیز با تلاش شبانه‌روزی خود موفق بوده اند‌، لازم است تا شهروندان برای حفظ سلامت روانی جامعه از بازنشر بدون تحقیق مطالب فاقد سند در فضای مجازی خودداری جدا کنند. والدین هم در نظر داشته باشند از فرزندان خود حین حضور و بازی در معابر و کوچه‌ها به صورت ویژه نگهداری کنند.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی یزد کودک فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۲۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد