Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تحقیق جدید نشان می دهد که به طور متوسط انگشت شست انسان با پیمایش در شبکه های اجتماعی، سالانه معادل دو ماراتن (۵۲ مایل) سفر می کند.

به گزارش ایمنا، یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که به طور متوسط انگشت شست انسان با پیمایش در شبکه‌های اجتماعی، سالانه معادل دو ماراتن (۵۲ مایل) سفر می‌کند.

بنا به نوشته روزنامه دیلی‌میل، محققان آژانس بازاریابی «ایلک» ( Ilk ) این محاسبه را بر اساس این ارزیابی انجام داده اند که هر نفر روزانه ۴۹ دقیقه را در شبکه‌های اجتماعی سپری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت «لیدز » (Leeds) نیز برای کمک به تجسم این موضوع، یک شبیه ساز آنلاین تعاملی به نام Thumb Run برای موبایل ایجاد کرده است. Thumb Run دارای یک انگشت شست مجهز به چرخ دنده است که راه خود را در یک مسابقه دیجیتال باز می‌کند.

«راب جونز»، مدیر روابط عمومی آژانس بازاریابی «ایلک» ( Ilk ) در این رابطه گفت: هیچ رازی بر کسی پوشیده نیست که بسیاری از ما وقت زیادی را در تلفن‌های همراه خود صرف می‌کنیم اما مسافت زیادی که شست‌های ما در یک سال معمولی طی می‌کند، حیرت‌انگیز است.

وی افزود: هدف ما این بود که نشان دهیم نقش رسانه‌های اجتماعی در زندگی چه به صورت سرگرمی، چه برای دسترسی به اطلاعات مهم یا ارتباط با خانواده و دوستان تا چه اندازه بزرگ است.

استفاده بیش از حد از تلفن‌های هوشمند می‌تواند همچنین باعث ابتلاء به عارضه‌ای به نام «شست پیامک زن» شود که این وضعیت باعث گرفتگی عضله انگشت شست، التهاب یا ماندن آن در حالت خمیده می‌شود. از سوی دیگر حرکت غیرطبیعی و تکراری استخوان شست می‌تواند باعث بروز درد و حتی در نهایت آرتروز شود.

دکتر Eugene Y. Tsai ، متخصص بیمارستان Cedars-Sinai در لس‌آنجلس، می‌گوید: استفاده بیش از حد از انگشت شست باعث ملتهب شدن تاندون این انگشت می‌شود. ابتلاء به وضعیت انگشت پیامک زن بیشتر با تلفن‌های همراه کوچک‌تر ارتباط دارد؛ این در حالی است که تلفن‌های هوشمند بزرگ‌تر و تبلت‌ها معمولاً باعث درد انگشتان و مچ دست می‌شوند.

منبع: ایرنا

کد خبر 495205

منبع: ایمنا

کلیدواژه: انگشت شست شبکه اجتماعی دو مارتن شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق انگشت شست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۲۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان

به گزارش صدای ایران از ایرنا، پرفشاری خون به معنای بالا بودن میزان فشاری است که بر اثر برخورد خون به دیواره‌ی سرخرگ‌ها ایجاد می‌شود. سرخرگ‌ها، رگ‌هایی هستند که خون را از قلب به تمام اعضای بدن می‌رسانند.

میزان فشار خون، با دو عدد مشخص می‌شود. فشار خون سیستولیک (عدد بالایی) نشان دهنده‌ی فشار وارد شده به دیواره‌ی سرخرگ‌ها در هنگام انقباض قلب است و فشار خون دیاستولیک (عدد پایینی) نشان دهنده‌ی فشار وارد شده به دیواره‌ی سرخرگ‌ها در هنگام آزاد شدن عضلات قلب (بین هر ضربان قلب) است.

بالا رفتن فشار خون سبب سکته و مرگ در افراد می‌شود و به همین دلیل از آن به عنوان قاتل خاموش یاد می‌شود.

دکتر مریم طاهرخانی متخصص بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این باره گفت: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند.

به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا - توده بدنی (BMI) بالاتر از ۲۵ -یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلا به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذا‌های سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسید‌های چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلا به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلا به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است.

طاهرخانی، تصریح کرد: مشکل اصلی برای کنترل فشارخون، عدم پذیرش بیماران است؛ با وجود پیشرفت‌های بسیار در حوزه درمان، اغلب بیماران یا داروهایشان را مرتب مصرف نمی‌کنند، یا تصور می‌کنند پرفشاری خون قابل درمان است و با کاهش فشار ناشی از درمان، بلافاصله دارو را قطع می‌کنند، این آگاهی باید به بیمار داده شود که فشارخون یک بیماری قابل کنترل است، نه قابل درمان؛ این کنترل هم به روش دارو درمانی انجام می‌شود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: توصیه انجمن جهانی فشار خون بر پیروی از یک راهبرد دارویی یکسان در تمام کشور‌ها با طیف‌های مختلف اقتصادی و بهداشتی است، البته ما در کشور ملزم به استفاده از این الگوریتم نیستیم و استفاده از دارو‌های ترکیبی با مصرف یک بار در روز با کارایی موثر، از اولویت‌های تجویزی است که نمونه‌های داخلی آن هم تولید شده‌اند.

دیگر خبرها

  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • دبی باز هم همه را انگشت به دهان کرد!
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • تورم به مرز ۷۰ درصد در ترکیه رسید
  • مسافت اصفهان – دهاقان نزدیک‌تر می‌شود
  • جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد
  • دومین ماراتن نامزد‌ها در قاب تلویزیون