Web Analytics Made Easy - Statcounter

تایلند به عنوان کشوری که اسلام بزرگ ترین اقلیت دینی در این کشور به شمار می رود، دارای دو هزار و ۵۰۰ مسجد است که مسجد«امام حسین»، یکی از قدیمی ترین مساجد این کشور است و از چوب بنا شده است.

خبرگزاری شبستان، گروه جهان اسلام: مسجد یا مسجد جامع، مکان عبادی مسلمانان محسوب می شود و در مسلمانان پنج نوبت در آن نماز می خوانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این مکان، مسجد می گویند، زیرا تنها مکان مقدسی است که مردم به پروردگارشان سجده می کنند و اگر مساحت آن بیشتر باشد به آن مسجد جامع می گویند.

 

تایلند به عنوان کشوری که اسلام بزرگ ترین اقلیت دینی در این کشور به شمار می رود دارای دو هزار و 500 مسجد است و مسجد «امام حسین» یکی از قدیمی ترین مساجد تایلند محسوب می شود و این مسجد، تقریبا از 300 سال پیش در تایلند ساخته شده است

 

مسجد امام حسین در استان ناراتیوات در جنوب این کشور واقع شده است و این استانی است که 434 مسجد در آن قرار دارد

 

.

 

یکی از ویژگی های برجسته این مسجد آن است که به طور کامل از چوب ساخته شده است و تاکنون قدیمی ترین بنای چوبی در این کشور محسوب می شود.

 

مسجد امام حسین در زمان پادشاه فطانی بنا شده است و ساکنان اصلی این منطقه برای انجام اعمال عباید خود به فکر ساخت این مسجد افتادند و این مسجد از چوب درخت طائر الطنان و درخت چوب آهنی بنا شده است.

 

این مسجد ترکیبی از معماری چینی و تایلندی را دارد و سقف اصلی مسجد از برگ های درخت نخل است و بعدها از گل و آجر ساخته شده است

 

.

 

این مسجد دارای دو ساختمان است که در ساختمان کوچک آن محراب و سه طبقه سقف قرار دارد.

 

مناره این مسجد به سبک چینی بنا شده است و ساختمان بزرگ آن برگرفته از معماری تایلندی است که از ساختمان کوچک، بزرگتر است.

 

این مسجد در سال 2014 میلادی توسعه یافته است و حدود 200 میلیون تایلندی با کمک های جمع آوری شده نوسازی شده است.

 

پایان پیام/43

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد امام حسین تایلند بنا شده قدیمی ترین امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۴۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید

به گزارش خبرنگار مهر، دو بنای تاریخی در دو شهر و دو کشور هستند که شباهت زیادی دارند معماری دو بنا یکی در ترکمنستان و دیگری در شهر زنجان کشور ایران یکی از دهها ویژگی مشترک معماری، هنر و فرهنگی بین این دو کشور است.

آرامگاه سلطان احمد سنجر در شهر مرو کشور ترکمنستان واقع شده است این آرامگاه ۲۷ متر بلندی دارد و طول و عرض آن ۱۷ متر است. دیوارهای آن هم ۱۴ متر بلندی دارد ولی درون آن هیچ تزئیناتی ندارد. این آرامگاه یکی از بزرگترین مقبره‌های سلجوقی بوده و یک گنبد آبی با آجر لعاب هم داشته است. در کنارش مسجد و قصر و حیاط هم وجود داشته است.

در شهر زنجان نیز بزرگ‌ترین، قدیمی‌ترین، باشکوه‌ترین گنبد یا آرامگاه سلطان محمد خدابنده (اولجایتو) هشتمین سلطان مغول وجود دارد. این بنا اولین گنبد بزرگ آجری جهان است و ۴۸ متر ارتفاع دارد. گنبد از کاشی‌های فیروزه‌ای رنگ پوشیده و سقف داخل آن بالا با گچ‌بری‌ها و آجرهای رنگارنگ تزئین شده است.

هر دو بنا آرامگاه هستند. یکی مقبره هشتمین سلطان مغول در زنجان و دیگری نهمین سلطان امپراتوری سلجوقی در مرو. هر دو در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند.

بنای گنبد سلطانیه با الهام از معماری مقبره سلطان سنجر سلجوقی در دوره ایلخانی ساخته شده است. با این تفاوت که مقبره سلطان سنجر دارای پلان مربع است در حالی که سلطانیه هشت ضلعی ساخته شده است.

مقبره سلطان سنجر سلجوقی فارغ از تزئینات است اما گنبد سلطانیه با کتیبه‌ها و نقوش هندسی مختلف آراسته شده است.

همچنین هر دو بنا گنبد دو پوسته آجری دارند، در نمای بیرونی دو بنا نیز شباهت‌هایی دیده می‌شود.

کد خبر 6089699 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی در سال ۱۴۰۳
  • ۷ شهید در حمله به نمازگزاران مسجد امام زمان (عج) در هرات
  • 7 شهید در حمله به نمازگزاران مسجد امام زمان (عج) در هرات
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • قدیمی ترین بنای کاخ گلستان اینجاست
  • مرقد هانی بن عروه از یاران خاص امام علی(ع) مسجد کوفه
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید
  • کوالالامپور؛ خواهر مدرن اما سنتی اصفهان
  • شهری با ۱۷ گود مقدس/ پرحاشیه‌تر از فوتبال!