Web Analytics Made Easy - Statcounter

با پا درمیانی نمایندگان سپاه ثارالله و مجلس شورای اسلامی قول مساعد برای رفع مشکلات کارگران داده شد و بخشی از مطالبات آن ها محقق شد و کارگران با خیالی آسوده و آرامش خاطر به محل کار خود بازگشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، در اسفندماه سال گذشته کارگران معدن فاریاب منوجان در اعتراض به عدم پرداخت معوقات حقوقی، اعمال نشدن سختی کار و بیکار شدن ۱۲۰۰ نفر، در مسیر جاده ترانزیتی منوجان ـ بندرعباس تجمع کرده و جاده را بستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از پادر میانی مسئولان و قول هایی که به کارگران داده شده، بالاخره کارگران به معادن رجوع کرده و علاوه بر از سرگیری فعالیت معدن، مسیر ترانزیتی منوجان- بندرعباس نیز بازگشایی شد.

با گذشت ۲ ماه از قول مسئولان خبری از اجرای مطالبات کارگران نشد، این بار کارگران با حضوری گسترده تر و با حمایت مردم منوجان علاوه بر بستن مسیر ترانزیتی بندرعباس اعتراض خود را مجددا به گوش مسئولان رساندند.

در این راستا نشستی فوق العاده با حضور منصور شکراللهی نماینده پنج شهرستان جنوبی در مجلس، نماینده ویژه سپاه ثارالله کرمان، علی محمدی رئیس مجتمع معدنی کرومیت فاریاب به همراه جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در بین معدن کاران برگزار شد.

پس از دلجویی نماینده پنج شهرستان جنوبی وهیئت همراه از معدنکاران و شنیدن مطالبات به حق آنها با جمع بندی مسائل و مشکلات معدنکاران و تعهداتی که رئیس مجتمع معدنی کرومیت فاریاب جهت رفع مشکلات به وجود آمده در حضور کارگران پذیرفت و تجمع اعتراضی معدنکاران پایان یافت.

در این نشست مدیرعامل مجتمع معدنی کرومیت فاریاب متعهد شد که موارد زیر را هرچه سریعتر، جهت بهبود اوضاع کسب و کار، ایمنی و بهبود وضع معیشتی معدنکاران معدن کرومیت فاریاب انجام دهد.

قول مساعد مسئولان برای تحقق مطالبات به حق کارگران

انعقاد قرارداد یکساله شرکت کرومیت معادن فاریاب با کارگران طبق روال گذشته در اسرع وقت، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل طی هفته آینده، برداشته شدن محدودیت حق اولاد، استفاده از ظرفیت مدیران متخصص و بومی دارای مقبولیت نسبی بین کارگران، احیای پایگاه بسیج و حراست پویا در مجتمع معدنی، فراهم کردن سرویس ایاب و ذهاب کارگران، رفع مشکل بیمه بیکاری کارگران، اجرای ایمنی کامل در محل کار برای سلامت کارگران، استفاده از ظرفیت دستگاه دولتی جهت رفع مشکلات تولید در معدن و دلجویی از کارگران آسیب دیده، قطع عضو و پرداخت ۵۰ میلیون تومان هزینه به معدن کاران آسیب دیده از جمله مطالبات کارگران این معدن هستند.

البته با ادامه دار شدن اعتراضات علی زینی وند استاندار کرمان با حضور در جنوب کرمان از نزدیک به مشکلات کارگران پرداخت.

استاندار کرمان در جمع رسانه‌ها در جیرفت در خصوص اعتراض کارگران معدن آسمینون گفت: ۲ ماه پیش جلسه شورای تامین کمیسیون کارگری برگزار شد و در این جلسه مسئول معدن اعلام کرد همه حق و حقوق کارگران را پرداخت کرده است.

وی افزود: اجازه ندادم هیچ حقی از کارگران ضایع شود، اکنون نیز اجازه نمی‌دهیم.

با عوامل راه بندان جاده بندرعباس به شدت برخورد می شود

زینی وند ابراز کرد: معدن تعطیل شده بود که مسئول معدن را ملزم به راه اندازی کردیم، پیش از این اخطار داده شد که اگر معدن راه اندازی نشود بهره برداری آن به فرد دیگری واگذار می‌شود؛ البته سرمایه گذار هم حق و حقوق قانونی دارد.

استاندار عنوان کرد: در آخرین مرحله مسئول معدن اعلام کرد که می‌خواهد شرکت‌های زیر مجموعه تاسیس کند تا این شرکت‌ها با کارگران قرارداد ببندند که پذیرفته نشد اما در نهایت رایزنی با مسئول معدن سبب پذیرفته شدن این مطلب شد.

وی در خصوص مسدود کردن مسیر ترانزیتی بندرعباس یادآور شد: راه ‌بندان جرم غیر قابل بخششی بوده و قابل پذیرش نیست، کارگران می‌توانند در معدن تجمع کنند و یا در سالنی حرف های خود را مطرح کنند.

زینی وند بیان کرد: به بدنه کارگران عرض می‌کنم کسانی که به راه بندان تحریک می‌کنند دوستدار آنها نیستند، حق و حقوق کارگران را ضایع می‌کنند و اگر مسأله امنیتی پیش آید من نمی توانم از آنها حمایت کنم.

استاندار کرمان تاکید کرد: به شدت به این راه بندان معترضم و دستور دادم با محرکین با اشد مجازات برخورد شود و شوخی هم نداریم، در مقابل اجازه نمی‌دهیم حتی یک ریال از حق و حقوق کارگری ضایع شود به شرط آنکه اجازه بدهند ما تصمیم بگیریم.

در نهایت با پا درمیانی نمایندگان سپاه ثارالله و مجلس شورای اسلامی قول مساعد برای رفع مشکلات کارگران داده شد و بخشی از مطالبات آن ها محقق شد و کارگران با خیالی آسوده و آرامش خاطر به محل کار خود بازگشتند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کرومیت فاریاب مجتمع معدنی مسئول معدن رفع مشکلات قول مساعد حق و حقوق داده شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۴۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور

همشهری آنلاین _ حوادث: به نقل از خبرگزاری فرانسه، آسانسور معدن پلاتین راستنبرگ در شمال غربی ژوهانسبورگ در آفریقای جنوبی در حین انتقال کارگران از اعماق زمین به بالا بود که ناگهان از ارتفاع حدود ۲۰۰ متری سقوط کرد.

این اتفاق در پایان شیفت کاری کارگران معدن و زمانی رخ داد که آنها پس از یک روز کاری قصد خروج از معدن و رفتن به خانه‌هایشان را داشتند.

در بررسی‌های انجام شده مشخص شد که ایجاد اشکال در چرخ‌دنده‌های آسانسور باعث سقوط آن شده است. تا جایی که مکانیزم عملکرد آسانسور معکوس شد و شتاب گرفت و باعث شد بالابر با سرعت زیاد به پایین سقوط کند. آسانسور معدن، آسانسوری بزرگ با ظرفیت ده‌ها نفر است که در زمان حادثه بیش از ۸۰ نفر داخل آن بودند.

به دنبال این حادثه، تیم‌های امدادی وارد عمل شدند و تمامی کارگران مجروح به بیمارستان انتقال یافتند.

نیکو مولر، مدیر عامل شرکت امپالا پلاتینیوم هولدینگ، در بیانیه‌ای گفت: «این تلخ‌ترین اتفاقی بود که در تاریخ شرکت تجربه کردیم. تحقیقات در مورد علت سقوط آسانسور ادامه دارد و تمام عملیات‌های معدن تا اطلاع ثانوی متوقف است.

به گفته وی، برخی از کارگران به شدت مجروح شده‌اند که بیشتر آنها ار ناحیه مچ پا و ساق پا دچار شکستگی شدند. بقیه با خراش‌های جزئی از بیمارستان مرخص شدند.

یوهان ترون، معاون شرکت امپالا گفت: آسانسور تقریبا ۲۰۰ متر سقوط کرد و از ۸۶ کارگری که داخل آن بودند، ۱۱ نفر جان باختند. آفریقای جنوبی عمیق ترین معادن جهان را دارد و بسیاری از آنها آسانسورهایی دارند که می‌توانند بیش از ۱۰۰ نفر را در یک زمان حمل کنند.

در این حادثه سیستم «اضطراری» نتوانست آسانسور را متوقف کند و این مساله اعتراضات زیادی را درباره ایمن نبودن تجهیزات معدن برانگیخته است.

کد خبر 847560 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها آفریقای جنوبی حوادث جهان معدن

دیگر خبرها

  • حدود ۱۰۰ درصد مطالبات کارگران در مهاباد بروز است
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • ۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان