Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مرکز آموزش زبان فارسی، اداره کنسولی و سامانه پذیرش دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه تبریز آغاز به کار کرد.

«میررضا مجیدی»، رئیس دانشگاه تبریز در این مراسم با اشاره به این‌که بین المللی بودن و گسترش دیپلماسی علمی به عنوان یکی ازمهمترین شاخصه های دانشگاههای نسل چهارم است، افزود: دانشگاه تبریز در راستای نیل به اهداف این شاخصه سعی در ایجاد تمهیدات لازم در زمینه گسترش تعاملات بین المللی با دانشگاهها و دانشجویان سایر کشورها است که عقد تفاهمنامه با بیش از 200 دانشگاه جهان،برگزاری دوره‌های مشترک آموزشی و پژوهشی و جذب بیش از 885 دانشجو از 17 کشور جهان جزء این اقدامات می­باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از دانشجویان خارجی بعنوان سفرای فرهنگی ایران در سایر کشورها یاد کرد و افزود: این دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی بعنوان رابطین فرهنگی کشور و شهرمان در کشور متبوع خود می­باشند و شایسته است ضمن رفتار محترمانه و مطابق با کرامت انسانی فرهنگ والای خودمان را به آنها انتقال بدهیم.

در این مراسم «آخوندزاده» مدیرکل دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم یکی از اهداف مهم برنامه ششم توسعه کشور را افزایش تبادلات علمی با دانشگاههای جهان و پذیرش دانشجویان خارجی دانست و افزود: با توجه به اشتغال به تحصیل 57 هزار نفر دانشجوی خارجی در کشورمان در حال رسیدن به حد نصاب 8/1 درصد جمعیت دانشجوئی هستیم وامید است با تمهیدات بیشتر و ایجاد زیرساختهای مناسب این رقم را افزایش بدهیم.

وی ضمن تقدیر از اقدامات انجام گرفته در دانشگاه تبریز در زمینه دانشجویان غیر ایرانی افزود: با توجه به موقعیت خاص فرهنگی و جغرافیائی استان آذربایجانشرقی و دانشگاه تبریز، دانشگاههای این استان از پتانسیل بالائی در زمینه جذب دانشجو برخوردار هستند و باتوجه به این‌که دانشگاه تبریز به عنوان مهمترین مرکز علمی استان است وامکانات و سامانه مورد استفاده در این دانشگاه یکی از بهترین سامانه‌های موجود در کشور بوده که استفاده از آن و انتقال تجربیات دانشگاه تبریز به سایر دانشگاههای کشور را توصیه کرد.

در ادامه این مراسم «رحیمی»، مدیر امورکنسولی دانشجویان خارجی وزارت عتف ضمن تاکید بر نقش فرهنگی دانشجویان غیر ایرانی در گسترش دیپلماسی عمومی افزود: اداره کنسولی دانشگاه تبریز بعنوان مرکز کنسولی دانشگاههای استان است و کلیه فعالیت‌های کنسولی دانشجویان در دانشگاههای استان بصورت متمرکز و هماهنگ از طریق دانشگاه تبریز اداره خواهد شد و امید است با بهره مندی از امکانات موجود و هماهنگی دانشگاهها بتوانیم تعداد دانشجویان غیر ایرانی را در استان افزایش بدهیم.

 همچنین «سعید شجاعی» مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه تبریز با ارایه گزارش فعالیت‌های دانشگاه تبریز در عرصه تعاملات علمی بین المللی، افزود: علاوه بر اجرای طرحهای پژوهشی مشترک از قبیل توبیتاک، برگزاری دور های آموزشی با 4 دانشگاه خارجی و میزان بالای طرحها ومقالات مشترک خارجی اساتید دانشگاه تبریز با اساتید سایرکشورها، دانشگاه تبریز توانسته است ضمن جذب قریب به ۹۰۰ دانشجوی غیرایرانی، طی دو سال اخیر 13 دوره مقدماتی و میانی آموزش زبان فارسی را با حضور 1200 فارسی آموز غیر ایرانی از همه دانشگاههای کشور برگزار نماید.

وی با اشاره به تحصیل 1458 نفر دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاههای استان آذربایجانشرقی افزود: با راه اندازی اداره کنسولی و سامانه پذیرش کلیه امور مرتبط با پذیرش دانشجویان از طریق دانشگاه تبریز و در کمترین زمان ممکن بصورت الکترونیکی صورت خواهد گرفت.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، وی افزود: انجام امور لازم جهت جذب دانشجوی غیرایرانی در پردیس بین المللی دانشگاه در منطقه آزاد ارس را ازدیگر اقدامات انجام گرفته مدیریت همکاری‌های علمی و بین المللی بوده که با تعامل با واحد پردیس در حال نهایی شدن هست.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آموزش زبان فارسی دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه تبریز پذیرش دانشجویان اداره کنسولی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۴۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی این دانشگاه خبر داد.

سیدمحمد محمدی در آیین افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) در دانشگاه آبادان برگزار شد، با اشاره به اهمیت تحول در شیوه‌های نوین آموزشی، اظهار کرد: در فضای علمی جدید، انتظار تحول در شیوه‌های نوین آموزشی وجود دارد که یکی از این حوزه‌ها، آموزش پزشکی است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به آغاز فعالیت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در این دانشگاه، ادامه داد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، یکی از واحدهایی است که در همه دانشگاه‌ها مورد توجه است. در این مرکز، راه‌حل‌های نوین توسعه آموزش پزشکی با مشارکت اساتید و دانشجویان ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: این مرکز با تلاش معاونت آموزشی دانشگاه راه‌اندازی شده است و فضای خوبی برای مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیات علمی و دانشجویان برای انجام فعالیت‌های علمی و آموزشی فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی این مرکز منجر به تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است. امیدواریم بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیات علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

محمدی گفت: مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز