Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تمام آزمون‌های پایانی این دانشگاه به صورت مجازی برگزار خواهند شد و فقط آزمون‌های عملی به شکل حضوری برگزار می‌شوند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: آموزش مجازی در کنار مزایایی که دارد، از یکسری معایب هم برخوردار بوده که به مرور زمان می‌توان، این معایب را رفع و حتی آن را به یک فرصت و موفقیت تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب و ابراز نگرانی ایشان از افت یادگیری دانشجویان در پی آموزش مجازی، اظهار کرد: تا پیش از شیوع کرونا، جهان در مسیر حرکت به سمت انقلاب صنعتی چهارم بود و کرونا باعث شد، این حرکت سرعت پیدا کند و استفاده از سامانه‌ها و نرم‌افزار‌ها در آموزش و آزمون مجازی رواج بیشتری پیدا کند.

وی ادامه داد: لازم است که برای این مهم یکسری ابزار‌ها و زیرساخت‌ها فراهم شود تا اساتید و دانشجویان با بهره‌مندی از آن‌ها به استفاده از آموزش‌های مجازی و حتی ترکیبی (مجازی و حضوری) بپردازند و بعد از پایان اپیدمی کرونا هم این مسیر را ادامه دهند و به شیوه‌های آموزش قدیمی و سنتی (صرف حضوری) برنگردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: بالا بودن امکان تقلب در آزمون‌های مجازی و افت آموزش در این بستر، یک واقعیت است که در شرایط فعلی با آن مواجه هستیم چرا که برگزاری حضوری آزمون‌ها و کلاس‌های آموزشی، ارزیابی دقیق‌تر و مطمئن‌تری از توانایی دانشجویان را ارائه می‌دهد، اما می‌توان با پیاده‌سازی یکسری روش‌ها به تقویت صحت آزمون‌ها و کیفیت آموزش در این بستر پرداخت.

کوهپایه زاده اظهار کرد: نگرانی مقام معظم رهبری نسبت به افت یادگیری در آموزش مجازی و رواج تقلب در این بخش، کاملا بجا و صحیح است، اما باید با استفاده از روش‌هایی، امنیت این آزمون‌ها و آموزش‌های غیرحضوری را بالا ببریم و به این منظور به استفاده از مراکز آزمون الکترونیک و شناسایی هویت افراد در بستر فضای مجازی و... بپردازیم؛ نه اینکه برگزاری آزمون‌ها و آموزش‌ها را محدود به فعالیت حضوری دانشگاه‌ها و دانشجویان کنیم.

وی در خصوص شیوه برگزاری آزمون‌های پایانی ترم دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه علوم پزشکی ایران، خاطرنشان کرد: تمامی آزمون‌های پایانی این دانشگاه به صورت مجازی برگزار خواهند شد و فقط آزمون‌های عملی به شکل حضوری برگزار می‌شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علوم پزشکی ایران آموزش مجازی امتحانات مجازی دروس عملی دانشگاه علوم پزشکی ایران آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۷۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان، پرفسور علی گرجی اظهار کرد: دومین سمپوزیوم بین‌المللی فضای مجازی تنش و اضطراب به همراه سومین فستیوال دانشجویی در روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه امسال به صورت مجازی توسط گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با زمان و نحوه ارسال آثار شرکت‌کنندگان در دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب، بیان کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این سمپوزیوم بین‌المللی می‌توانند آثار خود از یکم تا سی‌ام اردیبهشت ماه سال جاری به آدرس ایمیل Neuros.dept@mums.ac.ir و در قالب ۲ بخش ایده و پوستر ارسال نمایند.

وی خاطرنشان کرد: به نفرات اول تا سوم هر بخش به ترتیب هدایای نقدی اهدا خواهد شد.

گرجی کلیه آثار هنری که در قالب نقاشی کاریکاتور و غیره که ارسال می‌گردند باید نشان دهنده مخاطرات استفاده نادرست از فضای مجازی و اثرات سوء آن بر سلامت روان و همچنین راهکارهای استفاده صحیح از دنیای مجازی باشند، در غیر این صورت مورد پذیرش قرار نخواهند گرفت.

مسئول برگزاری دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب و سومین فستیوال دانشجویی ادامه داد: همچنین این نکته هم لازم به ذکر است که پس از پذیرش پوسترها، ارائه هم به صورت حضوری و هم به صورت مجازی امکان پذیر است.

وی همچنین در خصوص نحوه ارسال ایده‌ها به دبیرخانه دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب هم گفت: تمامی ایده‌های ارسالی باید صرفاً در قالب تمپلیت قرار داده شده در لینک ایده و پوستر طراحی گردند و ایده‌ها باید حداقل ۲۵۰ و حداکثر ۵۰۰ کلمه بوده و شامل عنوان، هدف، جنبه نوآورانه ایده، جمعیت مورد هدف، روش اجرا (حداقل ۱۵۰ کلمه) و پیش بینی نتایج حاصل از ایده باشند.

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست