Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها -نماینده مردم ساوجبلاغ نظرآباد و طالقان در مجلس با بیان اینکه  توزیع بودجه در استان نیاز به دقت دارد، گفت: نیازمندی‌های البرز در سند آمایش سرزمینی لحاظ شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کرج،  علی حدادی در جلسه شورای برنامه ریزی استان البرز که عصر امروز در سالن شهدای دولت استانداری  برگزار شد با تبریک سالروز  فتح خرمشهر، اظهار داشت : مهمترین بخش توزیع اعتبار و بودجه مواردی است که باید در آن دقت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اختصاص بودجه به استان البرز نیاز به بازنگری دارد، افزود:  حق واقعی استان البرز از بودجه کشور داده نمی‌شود.

نماینده مردم ساوجبلاغ نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  توزیع بودجه در استان نیاز به دقت دارد، بیان کرد:  با جمع بندی‌های انجام شده قرار شد که سند آمایش سرزمینی  ملی فعلا ابلاغ نشود.

آخرین وضعیت سند آمایش سرزمین در مهمترین گلوگاه اقتصادی کشور/ ماجرای تولد غیرقانونی یک شهر چیست؟سند آمایش توسعه آذربایجان شرقی در افق 20 ساله به تصویب رسیدمخالفت محیط زیست با ‌ساخت جاده قزوین ـ کلاچای / طرح بر مبنای سند آمایش سرزمین نیست

حدادی با اشاره به اینکه  در کمیسیون شوراهای مجلس سند استانی را بررسی می‌کنیم، تصریح کرد: مشکلاتی در مورد سند آمایش استانی وجود دارد  و در سند آمایش استان البرز  مواردی از جمله موضوع آب، تولید و  نیروی انسانی و آموزش در سند آمایش استانی است و باید با توجه به سند آمایش سرزمینی نیازمندی‌ها و قابلیت‌ها و تهدیدها را ببینیم.

وی با بیان اینکه  گفت: زمانی سند استانی کارآمد است که پاسخگوی زمان  و میزان اختیارات باشد و سند آمایش باید سبب سرعت شود و نباید سبب توقف در امور شود.

حدادی با بیان اینکه سند استانی ریل گذاری برای آینده است  و باید برای این حوزه کار کارشناسی انجام شود،  ادامه داد: اگر نیازسنجی در استان درست انجام نشود مشکلاتی در بخش‌های مختلف ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه لکه‌های صنعتی استان قبل از برش 120 کیلومتری فعال بودند، گفت: موانعی در حال حاضر برای توسعه لکه‌های صنعتی در استان البرز ایجاد شده است و باید واقعیت‌ها در این زمینه دیده شود.

نماینده مردم ساوجبلاغ نظرآباد و طالقان با اشاره به اینکه مصوبه ای برای فرصتها نباید تبدیل به تهدید شود، تصریح کرد: نگاه در این بخش در منطقه باید به صورت مجزا به تهران البرز و قم باشد و این سه استان نباید در سند یک نگاه به آنها وجود داشته باشد.

وی گفت: در حال حاضر آب مورد نیاز به باغداران استان البرز باید تامین شود و باید در سند آمایش این موضوعات مورد توجه قرار گیرد و نباید از این نیازمندیها غفلت شود چون در آینده تبعات بدی در این زمینه گریبانگیر استان البرز می‌شود.

انتهای پیام/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سند آمایش استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۷۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم

به گزارش قدس آنلاین، بابک احمدی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویت‌های همکاری‌های بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای آفریقایی در سال‌های اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان می‌دهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.

معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.

احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیت‌های یکدیگر است.

رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاری‌های صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاری‌های دو جانبه برسند.

در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندی‌های صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.

وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاری‌های جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.

نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی