Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@16:12:38 GMT

چرا پروژه منوریل کرمانشاه به قطار شهری تبدیل شد؟

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۸۸۶۸۱

چرا پروژه منوریل کرمانشاه به قطار شهری تبدیل شد؟

امین سرتیپ نیا رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرمانشاه گفت: منوریل به مراتب از قطار شهری جمعیت بیشتری را جابجا می کند اما نمی‌توان آن را به صورت زیر زمینی اجرا کرد برهمین مبنا شورای عالی ترافیک در سال ۹۳ تغییر طرح منوریل به قطار شهری را پذیرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امین سرتیپ نیا در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: در سال گذشته اقداماتی از سوی سازمان قطار شهری و مجموعه شهرداری کرمانشاه انجام شد و در راستای تخصیص اعتبار و بودجه نیز کارهای مثبت انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرمانشاه افزود: همچنین به موازات بودجه پس از انجام مناقصه و ثبت در سامانه ستاد در بخش های مختلف فاز یک شامل ایستگاه‌های روگذر، روسازی، ریل گذاری و متعلقات آن، آنتن و دپو و سوزن ها، ساختمان اتاق فرمان پیمانکار مشخص شده و طی قراردادی ابلاغ خواهد شد تا اعتبار تخصیص یافته را در بخش روگذر و دو ایستگاه زیر زمینی هزینه کنیم.

سرتیپ نیا تصریح کرد: طول فاز یک ۱۳ کیلومتر است که برای ۶.۵ کیلومتر آن اعتبار اختصاص داده شده و مابقی در فاز دوم تخصیص خواهد یافت همچنین فاز یک از سه راهی کارمندان آغاز و تا میدان آزادی مشتمل بر پنج ایستگاه روگذر و دو ایستگاه زیرزمینی است که پنج کیلومتر روگذر و ۱.۶ کیلومتر زیرگذر است.

وی عنوان کرد: بسیاری از همشهریان می‌پرسند چرا پروژه منوریل به قطار شهری تبدیل شده و چرا زمان این پروژه بسیار طول کشید که در پاسخ باید پذیرفت پروژه طولانی شده زیرا ۱۰ سال است که آغاز به کار کرده اما هنوز خروجی آن دیده نشده است.

رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرمانشاه گفت: ۲۸۰ میلیارد تومان بودجه به این پروژه اختصاص داده شد که با توجه به تورم موجود در جامعه و نوسانات نرخ ارز، قیمت مصالح افزایش چشمگیری یافته است.

 سرتیپ نیا با بیان اینکه با بودجه مذکور بخش هایی چون تونل فاز یک و بخشی از فاز دو تکمیل شد، خاطرنشان کرد: پروژه مترو تهران با آن منابع مالی ۲۳ سال به طول انجامید تا به بهره‌برداری برسد بنابراین شاید با این منابع مالی پروژه قطار شهری کرمانشاه زیاد طول نکشیده است.

وی افزود: در پاسخ به اینکه چرا پروژه از منوریل به قطار شهری تغییر کرده باید گفت منوریل به مراتب از قطار شهری جمعیت بیشتری را جابجا می کند اما نمی‌توان آن را به صورت زیر زمینی اجرا کرد برهمین مبنا شورای عالی ترافیک در سال ۹۳ تغییر طرح منوریل به قطار شهری را پذیرفت و از آنجا که معبر بافت فرسوده از مبدا میدان آزادی به سمت فردوسی کمتر از شش متر است و با احداث منوریل مردم نمی‌توانستند تردد کنند شورای عالی ترافیک کشور تصمیم درستی مبنی بر  تغییر طرح اتخاذ کرد.

سرتیپ نیا گفت: درصدد هستیم اواخر امسال فاز یک را به بهره برداری برسانیم در این راستا بخشی از اعتبارات اختصاص یافته و جذب شده و بخشی دیگر نیز در قالب اوراق لحاظ شده است.

وی عنوان کرد: ۹۰۰میلیارد تومان درخواست کرده ایم که ۵۷۰ میلیارد تومان تخصیص یافته و مابقی نیز تخصیص خواهد یافت.

سرتیپ نیا با بیان اینکه همواره پروژه ها با مسائل بودجه ای مرتبط بوده اند، گفت: قرار شد شهرداری نیمی از بودجه را به پروژه قطار شهری اختصاص دهد و بخش دیگر را دولت بپردازد که دولت تا ۶۰ درصد اعتبارات را تخصیص داده است.

وی افزود: بر اساس موافقتنامه اصولی با وزارت کشور قرار شد پروژه قطار شهری در سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد که از آن اعتبارات هم ۶۰ درصد اختصاص یافت پس با توجه به این نوسانات بودجه ای امکان بهره برداری پروژه در ده سال گذشته فراهم نبوده است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: منوریل به قطار شهری شهرداری کرمانشاه بهره برداری سرتیپ نیا فاز یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۸۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه

محمد بهمن مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه گفت : پیوستن شرکت‌های کرمانشاهی به بازار بورس کشور، یک فرآیند چندین مرحله‌ای و چندین ساله است که با پیگیری‌های استاندار، معاون اقتصادی استاندار و مدیران دستگاه‌های اقتصادی استان برای استان کرمانشاه به یک فرآیند با بازده زمانی کوتاه تبدیل شد و توانستیم با بازار سرمایه ارتباط برقرار کنیم چرا که طی ۱۵ سال گذشته هیچ شرکتی در سازمان بورس پذیرش نشده است.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه عنوان کرد: با پیگیری‌های انجام شده در سال ۱۴۰۲، شرکت ذوب آهن بیستون به عنوان اولین شرکت بخش خصوصی در سازمان بورس مورد پذیرش، درج نماد و معارفه قرار گرفت و تنها عرضه این شرکت باقی‌مانده که ان‌شاءالله با ارائه مجوز عرضه سهام از سازمان بورس، عرضه این سهام آغاز خواهد شد.

بهمن با اشاره به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان کرمانشاه در بازار بورس، اذعان کرد: در استان کرمانشاه یک شرکت دانش‌بنیان برای بازار بورس پذیرش شده که در حال طی مراحل درج نماد هستیم و این شرکت هم در فصل بهار عرضه خواهد شد؛ در آخرین روز‌های سال گذشته، پذیرش شرکت مانیزان در سازمان بورس صورت گرفت که از طرف سازمان این شرکت پذیرش شد و اکنون در حال رفع شروطی هستیم که فروش اوراق بهادار تهران برای این شرکت در نظر گرفته شده و پس از رفع این شروط، نماد آن درج و عرضه خواهد شد.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه ابراز کرد: اتفاق خوب دیگری که برای استان کرمانشاه و کشور در سال ۱۴۰۲ افتاد، این بود که اولین سهام پروژه کشور در بازار سرمایه‌گذاران حرفه‌ای پذیره‌نویسی شد و این بازار برای پذیره نویسی شرکت بیواتانول کرمانشاه یا همان سوخت سبز زاگرس ایجاد شد و مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان برای پذیره‌نویسی آن انجام شده است.

بهمن از پیگیری شرکت‌های بیشتر برای ورود به بازار بورس خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که در سال جاری تعداد شرکت‌های مشمول بورس شده را در بازار بورس افزایش دهیم و در این راستا در حال مذاکره و بررسی شرایط دو عدد از شرکت‌های استان برای پذیرش در بازار بورس هستیم؛ علاوه بر این یک شرکت‌پروژه دیگر را هم پیگیری می‌کنیم تا پذیره‌نویسی آن در سرمایه‌گذاری حرفه‌ای انجام شود.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه در رابطه با تأثیر حضور شرکت‌ها در بازار بورس خاطرنشان کرد: یکی از منابعی که معمولاً واحد‌های صنعتی و تولیدی برای گسترش فعالیت و افزایش ظرفیت تولیداتشان استفاده می‌کنند تسهیلات بانکی است، لذا با توجه به اینکه در سال‌های اخیر تسهیلات بانکی محدود شده، شرکت‌ها می‌توانند با پذیرش سهام خود در بازار سرمایه و عرضه، تأمین مالی مورد نیاز خود را از بازار بورس انجام دهند و از مابقی مشوق‌های بازار سرمایه به نفع خودشان استفاده کنند.

وی با اشاره به مهم‌ترین تأثیر حضور شرکت‌ها در بازار بورس بیان کرد: بزرگ‌ترین و مهم‌ترین مسئله با توجه به حضور شرکت‌ها در بازار بورس و سرمایه‌گذاری، تأمین مالی لازم است که به راحتی انجام می‌گیرد و دیگر نیازی به تسهیلات ندارند و حتی با این امتیاز می‌توانند پروژه‌های جدیدی اجرا کرده و در فاز توسعه شرکت مشکل نداشته باشند.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه در مورد آمار شرکت‌های بورسی کرمانشاه اذعان کرد: با وجود سه شرکت و سهام پروژه‌ای که در سال ۱۴۰۲ اضافه شد، تعداد شرکت‌های بورسی استان کرمانشاه از سه به هفت شرکت افزایش پیدا کرد و دو شرکت دیگر نیز در بازار فرابورس داریم که جمعا تعداد شرکت‌ها پروژه‌های استان در بورس و فرابورس از ۵ مورد به ۹ مورد افزایش پیدا کرد است.

بهمن با اشاره به میزان معاملات استان کرمانشاه بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ ارزش معاملاتی که توسط مردم استان کرمانشاه صورت گرفته است حدودا ۵ هزار میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۶۰ درصد فروش سهام و ۴۰ درصد خرید سهام بوده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • موضوع مسکن کارکنان نیروی انتظامی استان بررسی شده است
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • نامه نگاری های ارتقای آبسرد به بخش انجام شده است
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی