Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@16:10:35 GMT

اتفاقات عجیب و باور نکردنی دنیا + تصاویر

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۹۰۸۲۳

اتفاقات عجیب و باور نکردنی دنیا + تصاویر

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اتفاقات عجیب زیادی در سرتاسر دنیا اتفاق افتاده است که با شنیدن آن‌ها شگفت زده خواهید شد. در ادامه چند نمونه از این اتفاقات عجیب را با هم بخوانیم.

ازدواج با مرده‌ها در فرانسه

در فرانسه ازدواج پس از مرگ که یکی از زوج‌ها از دنیا رفته بود یک امر کاملا قانونی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سبک ازدواج در چین و سودان نیز قانونی است. در قرن بیستم در فرانسه افراد زیادی به این شیوه ازدواج کردند و ازدواج آن‌ها ثبت قانونی شد.

چشم‌های شترمرغ بزرگتر از مغزش است

چشم‌های شترمرغ به اندازه توپ بیلیارد است و اندازه چشم‌ها ۲ برابر اندازه مغزشان است.

اختراع اره برقی برای کمک به زایمان

در سال ۱۸۳۰ نخستین ابزار پزشکی توسط برنارد هین متخصص ارتوپد برای بریدن استخوان‌ها اختراع شد. اره برقی در عمل سمفیزیتومی “جایگزین عمل سزارین” کاربرد زیادی داشت. مهم‌ترین اره برقی‌ها در اواخر قرن نوزدهم ساخته شدند و موتور گازوئیلی آن در سال ۱۹۲۰ استفاده شد.

نگهداری سگ‌های خانگی ۶۰ سال در ایسلند ممنوع بود

این ممنوعیت در سال ۱۹۲۴ زمانی که تشخیص دادند سگ‌ها ناقل اکینوکوکوزیس (معروف به کرم‌های نواری) هستند. این بیماری به قدری خطرناک است که منجر به التهاب روده و نابینایی می‌شود. در سال ۱۹۸۴ این ممنوعیت کنسل شد، اما در این مدت زمان ۶۰ ساله مردم به گربه‌های خانگی علاقمند شدند.

ناپلئون مورد حمله خرگوش‌ها قرار گرفت

در سال ۱۸۰۷ ناپلئون بناپارت تصمیم گرفت با رفتن به شکار معاهده تیلسیت را جشن بگیرد. برای این شکار خرگوش‌های وحشی زیادی خریداری شد. خرگوش‌هایی که به جای سرگرم کردن دیوان امپراتوری رفتار عجیبی از خودشان نشان دادند. آن‌ها وقتی ماشه تفنگ آماده کشیدن می‌شد با هم متحد شده و به شکارچی حمله می‌کردند. صد‌ها خرگوش شجاع به ناپلئون حمله کردند و مارشال‌ها و ژنرال‌ها و نگهبان برای کمک به سمت او شتافتند، اما تلاش شان بی ثمر بود و ناپلئون حکمران با عظمت و قهرمان فرانسه از خرگوش‌ها فرار کرد.

بیشتر بخوانید

نادرترین و عجیب‌ترین اتفاقات جهان + تصاویر

عنکبوت گیاه خوار

حدود ۴۰ هزار نوع حشره در دنیا وجود دارد که همه آن‌ها از حشرات تغذیه می‌کنند. اما در آمریکای مرکزی نوعی عنکبوت هشت پا به نام Bagheera Kiplingi وجود دارد که سبزی خوار است.

کمپانی لگو بزرگ‌ترین کارخانه ساخت لاستیک دنیاست

این کمپانی سالیانه بیشتر از ۳۰۰ میلیون لاستیک تولید می‌کند. آن‌ها لاستیک‌های کوچکی هم برای ساخت ماشین‌های لگو تولید می‌کنند.

بوسکو سگی که ۱۰ سال شهردار شهر “سونول” آمریکا شد

بوسکو نام سگی است که در سال ۱۹۸۱به عنوان شهردار شهر سونول آمریکا انتخاب شد و تا زمان مرگش در سال ۱۹۹۴ شهردار این شهر بود. طبق خبر‌های روزنامه‌ها این سگ در سیستم انتخاباتی انتخاب شده است، اما به گفته برخی این فقط یک شوخی بامزه است. مجسمه بوسکو در سال ۲۰۰۸ ساخته و در شهر نصب شد.

کارتون دونالد داک در فنلاند به دلیل نداشتن شلوار ممنوع شد

این کارتون از سال ۱۹۵۱ در فنلاند موجود بود، اما کمیته مشکلات جوانان فنلاند در سال ۱۹۷۷ به خاطر نداشتن شلوار این شخصیت کارتونی خرید آن را منع کردند.

اسکاتلندی‌ها ۴۲۱ مترادف برای کلمه “برف” دارند

دانشمندان دانشگاه گلاسکو ۴۲۱ مترادف برای کلمه “برف” ثبت کردند. این یعنی اسکاتلندی‌ها برای توصیف زمستان انتخاب‌های زیادی پیش رو دارند.

گربه‌ها ۴ انگشت روی پنجه‌های عقب و ۵ انگشت روی پنجه‌های جلو داردن

انگشت پنجم روی پنجه‌های جلویی برای بهتر چسبیدن نیاز است. حتی کسانی که گربه خانگی ندارند می‌دانند که گربه‌ها به راحتی می‌توانند از پرده، مبل و یا درخت بالا بروند. آن‌ها یک چنگال خاص روی پنجه جلویی دارند که برای باقی گذاشتن بوی خود در جایی که بودند استفاده می‌کنند. آن‌ها از این ابزار برای تعیین قلمرو خود استفاده می‌کنند.

منبع:بدونیم

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتفاقات باورنکردنی اتفاقات عجیب روی پنجه خرگوش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۰۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور از انتشار گزارش ملی مشارکت مردمی و فرهنگ اقتصادی ایرانیان مبتنی بر جدیدترین داده‌های پژوهشی و پیمایشی در مرکز رصد فرهنگی کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد اصغری در این رابطه توضیح داد: در این گزارش جامع، نگرش ایرانیان به وضعیت رفاهی جامعه، درک طبقاتی، عدالت اقتصادی، کار و سرمایه‌گذاری، دولت و بازار، مالیات، حمایت از تولید داخلی، رفاه و تجمل، سرمایه‌گذاری خارجی، اعتماد و امید اقتصادی پرداخته شده است.

وی افزود: این گزارش بر اساس جدیدترین داده‌های پیمایش‌های ملی و افکارسنجی‌های معتبر درباره مسائل اقتصادی تدوین شده و تلاش بر این بوده تا نگاهی روشن و قابل اتکاء از وضعیت نگرش‌های اقتصادی مردم ایران ارائه شود.

اصغری گفت: مهم‌ترین محورهای این گزارش ملی، شامل مواردی همچون اهمیت کار و تلاش فردی در فرهنگ عمومی، ارزش کار تولیدی در فرهنگ ایرانیان، کاهش سوددهی کار تولیدی در نگرش عمومی، حمایت هنجاری از تولید داخلی، نگرش مثبت به مالیات و نگرش منفی به شیوه مالیات‌گیری، اهمیت اقتصاد دولتی در نگرش مردم، اعتماد و مشارکت اقتصادی و در نهایت تحلیل وضعیت امید اقتصادی ایرانیان است.

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، اظهار کرد: توجه به داده‌های نگرشی در حوزه اقتصادی می‌تواند ما را از دام کلیشه‌ها رها کند، به عنوان مثال با وجود کلیشه‌ای چون «تنبلی ایرانیان»، «دلال منشی ایرانیان» و امثال آن، اما داده‌ها نشانگر این است که کار و تلاش اقتصادی در فرهنگ عمومی ما ریشه دارد.

وی تاکید کرد: گفته می‌شود که با کاهش ارزش تولید و کار مولد، افراد مایل‌اند که کمتر کار کنند و بیشتر پول دربیاورند، حال از راه‌های واسطه‌گری، سوداگری، خرید ارز و طلا و زمین، سفته‌بازی و ... اما داده‌ها نشان می‌دهند که فرهنگ عمومی هنوز هم به‌ لحاظ اخلاقی از کار مولد و تلاش حمایت می‌کند. در یک پیمایش ملی در زمستان سال ۱۴۰۲ نیز اکثریت افراد معتقدند که برای کسب درآمد باید کار و تلاش کرد.

اصغری ادامه داد: با وجود آنکه روحیه و هنجار کار تولیدی در فرهنگ عمومی قوی است، اما داده‌های پیمایشی نشان می‌دهد تعداد زیادی از مردم معتقدند که پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران ابتدا دلالی و سپس تجارت از طریق واردات و صادارت است. همچنین فعالیت تولیدی صنعتی از نظر فقط ۱۰ درصد از افراد پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران است.

این پژوهشگر حوزه فرهنگ با اشاره به اینکه بین نگرش و عمل مردم در حوزه اقتصادی شکاف وجود دارد، اظهار کرد: مردم کار تولیدی و تلاش فردی را با اهمیت می‌دانند، اما در عمل انگیزه برای کار تولیدی و مشارکت واقعی اقتصادی پایین است. مردم به لحاظ هنجاری از کالای ایرانی و صنعت داخلی حمایت می‌کنند، اما رفتار خریدشان بیشتر بر اساس کیفیت کالا و قدرت خریدشان است و اگر کالای ایرانی با کیفیت باشد آن را می‌خرند.

وی با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی نقش دولت پررنگ می‌شود، بیان کرد: داده‌های پیمایش‌های ملی نشانگر اهمیت زیاد نقش دولت در تنظیم و توسعه اقتصاد کشور در ذهنیت مردم است. بر اساس برخی نظرسنجی‌ها، چیزی حدود ۸۰درصد مردم با دخالت دولت در امور اقتصادی موافق‌اند و دیدگاه عمومی این است که دولت‌ها باید در زمینه‌سازی، نهادسازی و برنامه‌ریزی اقتصاد دخالت داشته باشند. 

وی گفت: داده‌های ملی ما نشان می‌دهد که بیش از دو سوم از مردم معتقدند دولت باید بر قیمت کالاها و دستمزد کارگران نظارت داشته باشد و به فقرا با یارانه هدفمند کمک کنند. همچنین بیش از نیمی از مردم بر این باورند که اداره کارخانه‌ها باید به دست دولت باشد.

بنابر اعلام روابط عمومی شورای فرهنگ عمومی کشور اصغری در پایان افزود: توجه به داده‌های فرهنگی در حوزه اقتصاد می‌تواند به زمینه‌سازی برای تحقق منشور سال ۱۴۰۳ و پیشبرد مشارکت مردمی در تولید بیانجامد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی
  • عقیده سالم در افراد، جامعه سالم به دنبال دارد
  • رجب‌زاده: حکم کمیته انضباطی را باور نمی‌کنم
  • معرفی 10 مورد از نژاد های خرگوش خانگی در دنیا (+عکس)
  • ببینید | اتفاقات عجیب و ترسناک جهان تا سال ۲۰۲۴
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • حال فوتبال خوب است اما باور نکنید!
  • عضو کمیته استیناف: حال فوتبال خوب است اما باور نکنید!
  • سرمربی تیم ملی والیبال: هیچ قولی نمی دهم؛ باور نمی کنم سفارش شده باشم
  • 168 ساعت؛ مروری بر اتفاقات هفته