Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مدیکال اکسپرس، دانشمندان دانشگاه هوکایدو ژاپن یک پاسخ دفاعی جدید به سارس-کوو ۲ کشف کرده‌اند که شامل گیرنده تشخیص الگوی ویروسی RIG-I است. تنظیم مجدد بیان این پروتئین می‌تواند پاسخ ایمنی را در بیماران مبتلا به کرونا تقویت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طی ۱۸ ماه از زمان اولین گزارش کووید-۱۹ و شیوع همه گیری، تحقیقات زیادی در زمینه درک آن و ایجاد راهی برای درمان آن انجام شده است. کووید-۱۹ بر همه افراد آلوده به طور مساوی تاثیر نمی‌گذارد. بسیاری از افراد بدون علامت هستند و کسانی هم که علامت دار هستند، اکثریت عمده علائم خفیف داشته و فقط تعداد کمی موارد شدید دارند. دلایل این امر به طور کامل درک نشده و زمینه مهمی از تحقیقات در حال انجام است.

تیمی از دانشمندان دانشگاه هوکایدو به سرپرستی پروفسور آکینوری تاکاکا از انستیتوی طب ژنتیک نشان داده‌اند که RIG-I، یک مولکول بیولوژیکی است که ویروس‌های RNA را تشخیص داده و همانند سازی سارس-کوو ۲ را در سلول‌های ریه انسان مهار می‌کند. یافته‌های آن‌ها می‌تواند به پیش بینی نتایج درمان بیمار کرونایی کمک کند. این مطالعه در مجله نیچر منتشر شده است.

تاکنون بیش از ۱۶۲ میلیون نفر تحت تاثیر کووید-۱۹ قرار گرفته‌اند. حدود ۴۰ ٪ - ۴۵ ٪ این افراد بدون علامت هستند. حدود ۳۵ ٪ - ۴۰ ٪ نوع خفیف بیماری را تجربه کردند، این در حالی است که ۱۹ ٪ باقی تحت تاثیر علائمی قرار گرفتند که به اندازه کافی شدید بوده و یا منجر به مرگ شد که معمولا با بیماری‌های همراه و عوامل خطر مانند بیماری انسداد مزمن ریوی (COPD) همراه بوده است. این دامنه علائم نشان می‌دهد تفاوت‌های زیادی بین پاسخ‌های فردی به ویروس وجود دارد.

پاتوژن‌های میکروبی در بدن ما توسط پروتئین‌هایی به نام گیرنده‌های تشخیص الگو (PRR) شناسایی می‌شوند که باعث پاسخ‌های ایمنی به این عوامل بیماری‌زا می‌شوند. عفونت‌های ویروسی توسط زیرمجموعه PRR تشخیص داده می‌شوند. دانشمندان توجه خود را بر روی پروتئین RIG-I متمرکز کردند که متعلق به این زیر مجموعه است. RIG-I شناخته شده برای تشخیص و پاسخ به ویروس‌های RNA مانند ویروس آنفلوآنزا بسیار مهم است.

در آزمایش‌های انجام شده در خطوط کشت سلولی، دانشمندان دریافتند که پاسخ ایمنی ذاتی کمی به سلول‌های ریوی به سارس-کوو ۲ وجود دارد که نشان می‌دهد مسیر سیگنالینگ منجر به پاسخ ایمنی از بین رفته است.

دانشمندان نقش RIG-I را بررسی کردند و دریافتند که کمبود آن باعث افزایش تکثیر ویروس می‌شود. آزمایش‌ها بیشتر تایید کرد که سرکوب تکثیر ویروس به RIG-I وابسته است.

یک مطالعه قبلی نشان داده است که بیان RIG-I در سلول‌های ریوی بیماران کرونایی تنظیم نادرستی می‌شود. دانشمندان با استفاده از سلول‌های ریوی اولیه از دو بیمار مبتلا به کرونا نشان دادند که این کاهش تنظیم RIG-I منجر به تکثیر ویروس پس از ۵ روز می‌شود. آن‌ها همچنین نشان دادند که درمان این سلول‌ها با اسید رتینوئیک تمام ترانس (ATRA) که بیان RIG-I را تنظیم می‌کند، عناصر ویروسی را به میزان قابل توجهی در سلول‌ها کاهش می‌دهد؛ علاوه بر این با استفاده از جهش‌های RIG-I، آن‌ها توانستند مکانیزمی را که RIG-I، سارس-کوو ۲ را سرکوب می‌کند، روشن کنند: دامنه هلیکاز، یک عنصر ساختاری در RIG-I، با RNA ویروسی تعامل کرده و یک ویروس را مسدود می‌کند، آنزیم مشتق شده مسئول تکثیر است.

این مطالعه یک حالت شناسایی ویروسی منحصر به فرد RIG-I را نشان داده است که همان مکانیسم دفاعی ضد سارس-کوو ۲ با سیگنالینگ واسطه با استفاده از RIG-I است، همچنین نشان داده شد که سطح بیان RIG-I یکی از پارامتر‌های بالقوه برای پیش بینی نتایج بیماری کووید-۱۹ است. برای کشف عوامل یا شرایط تعدیل کننده سطح بیان RIG-I باید کار بیشتری انجام شود و ممکن است منجر به استراتژی‌های جدیدی برای کنترل عفونت سارس-کوو ۲ شود.

بیشتر بخوانید 

آنتی بادی‌های سرکش می‌توانند منجر به مرگ بیماران کرونایی شوند

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کووید19 سارس کوو ۲ نشان داده کووید ۱۹ سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۰۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ

آفتاب‌‌نیوز :

«ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد. وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد. وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم‌های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می‌کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع‌ترین خبر‌های امسال دارفانی را وداع گفت.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • ترکیب سپاهان برابر استقلال خوزستان (احتمالی)
  • کلوپ: صلاح نشان داد می‌تواند چه کار کند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • باید سه امتیاز را از صنعت نفت بگیریم
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • دنیای فیزیک در آستانه یافتن تک‌قطبی‌های مغناطیسی؟
  • خیال نکونام بابت خط دفاعی راحت شد (عکس)