Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول سابق کمیته بین‌الملل فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: برای تمام حرف‌هایی که می‌زنم سند و مدرک دارم و همه این موارد در اتوماسیون فدراسیون وجود دارد.

حامد خالقی در گفت‌وگو با میزان، در واکنش به اظهارات سرمربی تیم ملی دوچرخه‌سواری درخصوص تعلل رییس سابق امور بین‌الملل فدراسیون در ثبت نام برای حضور در تور‌های برون مرزی اظهار داشت: پیش از آغاز سال میلادی جاری بیش از ۷۰ تور خارجی وجود داشت که متاسفانه در فاصله زمانی بین دی تا اسفند سال ۹۹ و به دلیل اوج گیری کرونا در سراسر جهان تعداد زیادی از این تور‌ها لغو و یا نهایتا به زمان دیگری موکول شدند تا جایی که اوایل اسفند ماه تنها ۳۳ تور خارجی در تقویم فدراسیون جهانی وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر هم فقط ۱۴ تور تا پایان سال باقی مانده است.

مسئول سابق کمیته بین‌الملل فدراسیون دوچرخه‌سواری تاکید کرد: برای ثبت نام در این تور‌ها باید حدود سه ماه قبل از شروع رقابت‌ها، نام نویسی کرد. از سوی دیگر پراش هم تنها به تور‌های اروپایی علاقه داشت. دوستان عزیز در کادر فنی فقط اسامی رکابزنان را به من داده بودند، اما متاسفانه مدارک افراد مدنظرشان نواقصی داشت که باید تکمیل می‌شد. اگر سرمربی تیم ملی تمایل زیادی به حضور در تور‌های اروپایی دارد باید اسامی و مدارک مورد نظرشان را زودتر تحویل می‌دادند، اما فکر می‌کنم پراش هفته دوم فروردین ماه بود که لیست بازیکنان و مدارکشان را به من فرستاد که متاسفانه آن زمان هم برای ارسال مدارک دیر بود و هم درگیر حضور رکابزنان تیم پارادوچرخه‌سواری در مسابقات جهانی بودیم.

وی افزود: پراش چندین بار اسامی را به من داد، اما مدارکی که به دستم می‌رسید نواقص زیادی داشت و متاسفانه به دلیل برخی مسائل داخلی در فدراسیون، اسامی هم دیر به دستم رسید. پس از آن هم که از فدراسیون اخراج شدم و باتوجه به اینکه ایمیل فدراسیون در اختیارم نبود، دیگر نمی‌توانستم کاری انجام دهم. برای تمام حرف‌هایی که می‌زنم سند و مدرک دارم و همه این موارد در اتوماسیون فدراسیون وجود دارد. به هیچ عنوان کم کاری را تایید نمی‌کنم. حتی باید اسامی با دستور قمری و یا داوری به دستم می‌رسید، اما با توجه به صمیمیتم با پراش، او خودش لیست رکابزنان مدنظرش را ارسال می‌کرد.

خالقی تصریح کرد: پراش دوست داشت فقط در تور‌های اروپایی شرکت کند چرا که بیشتر تور‌های خارجی هزینه‌های سفر را برعهده می‌گیرند، اما اینگونه نیست که تمام تور‌ها این شرایط را برای تیم‌ها در نظر بگیرند و هزینه‌هایی مانند بلیت هواپیما برعهده شرکت کنندگان است. همچنین بیشتر تور‌های خارجی به دنبال آن هستند تا از بین ثبت نام کنندگان، دوچرخه سواران و تیم‌های برتر را در اولویت انتخاب‌هایشان قرار دهند. اگر دوست داشتند که در تور‌های باکیفیت اروپایی شرکت کنند باید قبل از سال میلادی مدارکشان را به صورت کامل به من می‌دادند.

وی اظهار کرد: پرینت تمام مسابقات را می‌گرفتم و ۳ یا ۴ مرتبه فهرست‌های به روز شده چه در بخش مردان و چه در بخش بانوان را برای سرمربی تیم ملی فرستادم و باز هم می‌گویم باید مدارک کامل به دستم می‌رسید تا می‌توانستیم در تور‌های اروپایی شرکت کنیم. تور مالزی را هم پیشنهاد دادیم، اما پراش به غیر از چین، دیگر تور‌های آسیایی را قبول نداشت. از طرف دیگر این نکته فراموش نشود که با لغو و تعویق تور‌های مهم رقابت برای حضور در تور‌های باقی مانده بیشتر می‌شود؛ در واقع هرچه تعداد تور‌ها کم می‌شود رقابت برای حضور در تور‌های مهم و با اهمیت بیشتر می‌شود.

 

بیشتر بخوانید: پراش: از مذاکره با سرمربی جدید بی‌خبرم/ تعلل فدراسیون باعث از دست دادن تورهای اروپایی شد

انتهای پیام/

برچسب ها: فدراسیون دوچرخه سواری حامد خالقی محمود پراش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دوچرخه سواری فدراسیون دوچرخه سواری حامد خالقی محمود پراش تور های اروپایی حضور در تور دوچرخه سواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۰۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تاخت و تاز موتوری‌ ها در محدوده بازار | طرح ترافیک ویژه موتورسیکلت سواران در محدوده بازار اجرا می شود

همشهری آنلاین-فرناز محمدزاده: محدوده بازار تهران جولانگاه موتورسواران است، در هر راسته و خیابان آن ده‌ها موتور همزمان در حال تردد هستند که از هیچ قانون و مقرراتی تبعیت نمی‌کنند، در ساعات ابتدایی صبح‌ و عصر انقدر تعدادشان بیشتر می‌شود که جز موتور و موتورسوار هیچ چیز دیده نمی‌شود و از آن طرف تصادف آنها با هم یا با عابر پیاده آنچنان در آن محدوده عادی شده که اگر یک روز اتفاق نیفتد باید تعجب کرد.

راکبان موتورسیکلت چنان این مناطق را درگیر خود کرده‌اند که تنها کافی‌ست برای لحظاتی پیاده و یا با خودرو خود در معابر امام خمینی، خیام و ... عبور کنید تا متوجه عمق ماجرا ‌شوید. موتورسواران با بارهای سنگین و حجیم‌تر از ابعاد خود موتورسیکلت، بدون تبعیت از قوانین راهنمایی و رانندگی طوری در خیابان‌ها حرکت می‌کنند که گویا سند شش دنگ معابر به نام آنان خورده و عابر پیاده و رانندگان خودروسوار باید خودشان را با وضعیت تردد آنان وقف دهند. یا موتورسوارانی را می‌بینیم در هرجا و هر معبری موتور خود را رها کرده و انگار نه انگار حریم پیاده‌رو برای عبور و مرور عابر پیاده است.

وضعیت نگران کننده تصادفات راکبان موتورسیکلت

آنقدر این وضعیت شرایط را بحرانی کرده که نارضایتی زیادی را برای شهروندان آن منطقه و حتی افرادی که گذرشان به بازار تهران و یا آن محدوده می‌افتد، ایجاد کرده است. پیش‌تر رئیس کمیسیون حمل‌ونقل شورای شهر تهران گفته بود که بیش از ٣٠ درصد حوادث رانندگی متعلق به موتورسیکلت‌هاست و ٥٠ درصد کشته‌شدگان حوادث رانندگی، راکبان موتورسیکلت هستند.

سیدجعفر تشکری هاشمی با اشاره به اینکه سالهاست که در خصوص ساماندهی موتورسیکلت‌ها بهبودی حاصل نشده است، می‌افزاید: متأسفانه هیچ‌گاه شاهد توقف رشد بی‌انضباطی ترافیکی موتورسیکلت‌ها نبوده‌ایم.

حمل بارهای سنگین به وسیله موتورسیکلت‌ها

او با اشاره به وضعیت تردد راکبان موتورسیکلت‌، می‌گوید: بدترین ناهنجاری‌های رفتاری و ترافیکی، اعم از حرکت خلاف جهت، عبور از چراغ قرمز، حمل بارهای غیر مجاز و انواع بزهکاری و سرقت را از سوی موتورسیکلت‌ها شاهد هستیم که پذیرای نظم و قانون نیستند.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل شورای شهر نسبت به وضعیت موتورسیکلت‌ها در محدوده مرکزی شهر و حمل بارهای سنگین به وسیله موتورسیکلت‌ها انتقاد زیادی داشت و از پلیس راهور درخواست ساماندهی و همکاری مشترک با شهرداری تهران در این رابطه را داشت.

تردد آسان برای موتورسواران در محدوده طرح ترافیک

براساس آمارهای موجود ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار موتورسیکلت با پلاک تهران در شهر تردد می‌کنند، که حجم عمده این ترددها در هسته مرکزی شهر و محدوده بازار تهران بوده چراکه موتورسواران همانند رانندگان خودرو، ملزم به داشتن طرح ترافیک برای تردد در محدوده نبوده بنابراین مجوز عبور و مرورشان به دلیل آنکه موتورسیکلت هستند، سال‌هاست صادر شده است. این امر می‌طلبد برای نجات بازار تهران از وضع موجود فکری جدی صورت گیرد.

انتقال موتورها با کفی در صورت پارک در محل ممنوعه

آنطور که معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۲ به خبرنگار همشهری می‌گوید، در این منطقه و محدوده بازار با همکاری پلیس راهور ۳ طرح برای ساماندهی موتورسواران اجرا شده و با یک همکاری دوجانبه تلاش شده تا این معضل ترافیکی در این معابر حل و فصل شود.

زینب عبادی در ادامه می‌افزاید: از مهرماه سال گذشته موضوع ساماندهی موتور در محدوده بازار را پیرو جلساتی که در دادستانی داشتیم، پیگیری کردیم چراکه مصوباتی پیرامون ساماندهی موتورها در محدوده بازار وجود دارد. به دنبال آن بین ۸۰ تا ۱۰۰ تابلوی توقف ممنوع در محدوده پیاده‌راهی نصب کردیم، بنرهای اطلاع رسانی داشتیم که هرگونه توقف موتورسیکلت در این معابر با کفی به پارکینگ منتقل می شود.

او با اشاره به اینکه از اوایل آبان ماه طرح اجرا و کفی مستقر شد، ادامه داد: به دنبال آن موتورهایی که مانع عبور و مرور می‌شدند را به پارکینگ منتقل کردند.

اعطای کارت مجوز ورود به محدوده طرح، به‌زودی

معاون حمل‌ونقل شهرداری منطقه ۱۲ در ادامه با اشاره به طرح دیگری برای ساماندهی موتورسیکلت‌ها، گفت: در محدوده بازار شاهد موتورهایی هستیم که اقدام به حمل بار و جابه‌جایی مسافر می‌کنند، برای اینکه مانع ورود این حجم موتورسیکلت به محدوده شویم جلساتی با ارگان‌های مختلف برگزار کردیم تا میزان موتور مورد نیاز خود را اعلام و براساس ظرفیت موجود بررسی کنیم.

عبادی افزود: در نهایت پس از بررسی‌های لازم، به موتورسواران مجوز و یا کارت ورود به محدوده می‌دهیم، این طرح را امسال دنبال خواهیم کرد و موتورها شناسایی می‌شوند، در نهایت مقابل موتورهایی که مجوز ورود ندارند را خواهیم گرفت.

موتورسواران باید طرح ترافیک داشته باشند

او با اشاره به اینکه علت تعداد زیاد موتورها این است که موتورها نیاز به طرح ترافیک ندارند، ادامه داد: اگر ما برای موتورسواران داشتن طرح ترافیک را اجبار کنیم قطعا ترددشان در محدوده طرح کمتر می‌شود، هرچند که اجرای این امر نیازمند تامین زیرساخت‌های لازم است.

افزایش جرایم، موثر در کاهش تخلفات موتورسیکلت‌ها

معاون حمل‌ونقل شهرداری منطقه ۱۲ با اشاره به طرح دیگری برای ساماندهی موتورسیکلت‌ها، گفت: طرح دیگری را هم پلیس راهور برای مقابله با موتورهایی که پلاک مخدوش دارند، داشت و افرادی که پلاکشان مخدوش بود را علاوه بر جدا کردن پلاک، با کفی به پارکینگ منتقل می‌کنند.

به گفته عبادی، در کنار تمامی این طرح‌ها، افزایش جرایم از ابتدای اردیبهشت ماه می‌تواند در ساماندهی تردد موتورسیکلت‌ها تاثیرگذار باشد چراکه جرایم ۴ تا ۵ برابر افزایش یافته است.

ایجاد ۲۵۰۰ ظرفیت پارک حاشیه‌ای در محدوده بازار

او با اشاره به اینکه از میان بیش از ۴ میلیون موتورسیکلتی که در شهر تهران شماره گذاری شده، بخش قابل توجهی از آن در محدوده بازار تردد می‌کنند، گفت: متاسفانه وضعیت تصادفات این موتورسواران نیز در منطقه ۱۲ خوب نیست چراکه در سال ۱۴۰۱، ۱۹ تصادف فوتی و سال ۱۴۰۲ نیز ۲۵ تصادف فوتی داشتیم.

عبادی در راستای کمبود محل پارک موتور در منطقه و بی‌نظمی که موتورسواران برای توقف دستگاه خود در این محدوده ایجاد می‌کنند، موضوع توسعه پارکینگ را مهم دانست و افزود: برای رفع کمبود پارکینگ، ۵ محل را شناسایی کردیم و به سازمان حمل ونقل پیشنهاد دادیم تا برای ساخت پارکینگ اقدام کنند. همچنین در داخل محدوده بازار ،پارکینگ‌های اختصاصی را در نظر گرفتیم که ۲۵۰۰ دستگاه ظرفیت دارد. این پارکینگ‌ها در خیابان خیام و جمهوری قرار دارند.

مکث

منطقه ۱۱، درگیر با معضل موتورسیکلت‌ها

هرچند که این معضلات صرفا گرفتار منطقه ۱۲ و بازار تهران نیست. منطقه ۱۱ شهری به دلیل مجاورت با محدوده بازار، حضور در هسته مرکزی شهر و دارا بودن معابر پرتردد تجاری از بی‌نظمی و ناهنجاری‌های موتورسیکلت‌ها بی‌نصیب نیست. آنطور که شهردار این منطقه می‌گوید، مدیریت شهری سعی داشته با همکاری پلیس راهور این معضل را رفع و رجوع کند و در همین راستا، طرح مشترک ساماندهی و انضباط‌بخشی موتورسیکلت‌سواران اجرا شد.

سیدمحمد موسوی با اشاره به اینکه رواج بی‌حد استفاده از موتورسیکلت در سفرهای شهری، مشکلاتی را به وجود آورده که نیاز به ورود جدی برای کمک به بهبود این وضع است، افزود: معبر پیشنهادی برای اجرای این طرح خیابان ولیعصر (عج) از تقاطع خیابان جمهوری تا چهارراه پارک‌وی بود و مناطق ۳، ۶ و ۱۱ به همراه پلیس راهور در این طرح به صورت مستقیم مشارکت کردند.

او در ادامه می‌‎افزاید: در محور خیابان ولیعصر (عج) در منطقه ۱۱، در تقاطع خیابان لبافی‌نژاد و خیابان شکیبایی، دو عدد راهبند در مسیر خط ویژه برای کنترل تردد موتورسیکلت‌سواران نصب کردیم که این اقدام، برای کمک به اجرای این طرح به انجام رسید.

کد خبر 847952 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها موتور و موتور سوار منطقه ۱۱ منطقه ۱۲ شهردارى تهران تهران طرح ترافیک

دیگر خبرها

  • رای کمیته استیناف در مورد پرسپولیس: رد اعتراض و تایید حکم قبلی!
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار
  • برگزاری اردوهای تیم ملی دوومیدانی با حمایت کامل کمیته ملی المپیک
  • توضیحات پلیس برای عدم شماره‌گذاری تاکسی‌های برقی و ون‌ها
  • شوتی سواران در برخورد با اتوبوس جان باختند
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • پایان تاخت و تاز موتوری‌ ها در محدوده بازار | طرح ترافیک ویژه موتورسیکلت سواران در محدوده بازار اجرا می شود
  • اعتراف بلینگام: زیدان از دستم خسته شده است!