Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سازمان تروریستی سنتکام ضمن اشاره به عقب بودن آمریکا از روش‌های مقابله با پهپاد‌های گروه‌های مقاومت در منطقه غرب آسیا، تداوم عملیات‌ها علیه نظامیان آمریکایی در عراق را «خطرناک» توصیف کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «کنث فرانکلین مک‌کنزی» رئیس سازمان «فرماندهی مرکزی ایالات متحده» (موسوم به سنتکام) و فرمانده نظامیان تروریست آمریکایی در غرب آسیا درباره فناوری هواپیما‌های بدون سرنشین کوچک که در اختیار ایران و گروه‌های مقاومت منطقه است، ابراز نگرانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مک‌کنزی در مصاحبه با خبرنگارانی که حین سفر به منطقه غرب آسیا او را همراهی می‌کردند، گفت پیدا کردن راه‌های مؤثر برای مقابله با حملات پهپادی مشابه هدف قرار گرفتن نظامیان آمریکایی در یکی از پایگاه‌های عراق، اولویت سازمان تروریستی سنتکام است.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، وی با اذعان به اینکه آمریکا فاصله زیادی با راهکار نهایی برای مقابله با پهپاد‌های کوچکی دارد که مورد استفاده گروه‌های مقاومت عراقی است، هشدار داد استفاده از این پهپاد‌ها توسط این گروه‌ها در سال‌های آینده بسیار بیشتر خواهد شد.

فرمانده تروریست‌های سنتکام روز پنجشنبه به عراق سفر کرده بود، اما به دلایل امنیتی رسانه‌های همراه وی، اجازه گزارش این خبر را تا زمانی که وی از منطقه خارج شد، نداشتند.

بر اساس این گزارش، مک‌کنزی با بیان اینکه چنین هواپیما‌های بدون سرنشینی ارزان بوده و تهیه آن‌ها ساده است، اما ردیابی و هدف قرار دادن آن‌ها بسیار دردسرساز است، گفت آمریکا باید راه‌های بیشتری برای مقابله با استفاده «دشمنان آمریکا در خاورمیانه و دیگر مناطق» از این پهپاد‌ها پیدا کند.

به نوشته آسوشیتدپرس، وی در این باره اظهار داشت: «ما به شدت در حال تلاش برای یافتن راهکار‌های فنی هستیم که به ما اجازه دهد علیه پهپاد مؤثرتر عمل کنیم. تلاش‌ها برای پیدا کردن راه‌هایی برای قطع ارتباط پهپاد با مرکز هدایت، تقویت رادار‌ها برای شناسایی و روش‌های سریعتر برای هدف قرار دادن آن‌ها در جریان است».

این نظامی آمریکایی درباره تداوم عملیات‌های گروه‌های مقاومت عراقی علیه حضور نیرو‌های اشغالگر ایالات متحده در خاک این کشور نیز گفت: «آن‌ها باور دارند که می‌توانند حملاتی را در سطح پایین انجام دهند تا واکنش ما را در پی نداشته باشد و در عین حال به اندازه‌ای انشقاق ایجاد کنند که نهایتاََ ما مجبور به ترک [عراق]بشویم».

مک‌کنزی با «خطرناک» توصیف کردن این وضعیت، مدعی شد نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا، هنوز کار‌های بیشتری برای کمک به عراق برای شکست کامل گروه تروریستی داعش دارد.

بر این اساس، وی بعد از ترک عراق، روز جمعه به سوریه رفته و با فرماندهان نظامیان آمریکایی و دیگر نیرو‌های متحد این کشور در چهار پایگاه جداگانه دیدار کند.

این اولین بار نیست که مک‌کنزی درباره فناوری پهپاد‌های محور مقاومت در غرب آسیا ابراز نگرانی می‌کند. وی پیشتر نیز با اذعان به توان پهپادی جمهوری اسلامی ایران، گفته بود این امر باعث شده برتری هوایی آمریکا در منطقه از بین برود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سنتکام گروه های مقاومت غرب آسیا پهپاد ها گروه ها مک کنزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۱۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیوانی که دایناسور‌ها در کنار آن کوچک به نظر می‌رسند!

همه ما می‌دانیم که نهنگ آبی با ۳۰ متر طول و وزنی در حدود ۲۰۰ تن، بزرگ‌ترین پستاندار تاریخ و به‌علاوه عظیم‌ترین حیوانی است که تا به امروز روی کره زمین زندگی کرده؛ اما شاید برایتان این سؤال مطرح شود که بزرگ‌ترین پستانداری که روی سطح زمین راه می‌رفته کدام جانور بوده است؟

در شرایط فعلی، فیل آفریقایی بزرگ‌ترین پستاندار و حیوان خشکی‌زی در کره زمین است که با حدود ۷ متر طول و قدی در حدود ۳.۷ متر، عموماً بین ۴ تا ۷ تن وزن دارد و درعین‌حال در بین پستانداران روی خشکی، سنگین‌ترین مغز و بینی را داراست؛ اما باید بدانید که فیل آفریقایی بزرگ‌ترین پستاندار خشکی تاریخ کره زمین نیست.

این عنوان در اختیار جانور منقرض‌شده‌ای به نام بَلوچی‌دَد یا بلوچ تریوم (Paraceratherium) است که درواقع یک کرگدن عظیم بدون شاخ با گردنی بلند شبیه زرافه بوده. این جانور بیشتر در آسیا و کشور‌های چین، مغولستان، قزاقستان و پاکستان زندگی می‌کرده و به دوران الیگوسن و بین ۳۴ تا ۲۳ میلیون سال پیش برمی‌گردد. این در حالی است که بزرگ‌ترین کرگدن امروزی دنیا، کرگدن سفید جنوبی است که طولش حداکثر ۴.۲ مترو ارتفاعش به ۱.۸۵ متر و وزنش به ۳.۶ تن می‌رسد.

ابعاد بَلوچی‌دَد چقدر بوده؟
تصور می‌شود که طول بزرگ‌ترین پستاندار خشکی تاریخ، ۷.۴ متر و ارتفاع شانه‌هایش ۴.۸ متر بوده و با این ابعاد، غول‌پیکرترین پستانداری لقب می‌گیرد که تا به امروز روی کره زمین راه رفته است. طبق تخمین‌های انجام شده بعد از بررسی اسکلت نیمه بازسازی شده این جانور در موزه تاریخ طبیعی آمریکا، به نظر می‌رسد که این هیولای ماقبل تاریخ حدود ۱۷ تن وزن داشته؛ یعنی چیزی معادل ۵ برابر وزن کرگدن‌های فعلی.

در سال ۲۰۲۱ بود که گونه جدیدی از این کرگدن غول‌پیکر منقرض شده (با نام علمی Paraceratherium linxiaense)، در تبت کشف شد. قدمت فسیل‌های یافت شده به ۲۶.۵ میلیون سال پیش برمی‌گردد و شامل یک جمجمه کاملاً سالم همراه با فک پایین و ستون مهره‌های جانور دیگری است.

دنگ تائو، نویسنده اصلی مطالعه‌ای در این رابطه، توضیح داد: «طول جمجمه یافت شده بیش از یک متر بود و به‌ندرت دیده می‌شود که یک جمجمه تا این حد سالم بماند.»

البته لازم به ذکر است که درهرحال نمی‌توان با قاطعیت بَلوچی‌دَد را به‌عنوان بزرگ‌ترین پستاندار خشکی نامید؛ چراکه به دلیل ناقص بودن فسیل‌های کشف شده، این امکان وجود ندارد که با قاطعیت گفت که این کرگدن‌های باستانی تا چه اندازه رشد می‌کردند و آیا رقبای سرسخت‌تر و بزرگ‌تر منقرض‌شده‌ای برای کسب این عنوان داشته‌اند یا خیر.

دیگر رقبای بلوچی دد
مثلاً عده‌ای براین باورند که فیل عاج راست (Palaeoloxodon) که بین هفت‌صد هزار تا پنجاه‌هزار سال پیش زندگی می‌کرده، حتی از بَلوچی‌دَد هم بزرگ‌تر بوده و وزنی در حدود ۲۲ تن داشته. البته این تخمین تنها براساس یک قطعه یافت شده از استخوان ران این فیل به عمل آمده و عده‌ای وزن این جانور را کمتر می‌دانند. دیگر برآورد‌های انجام شده با اندازه‌گیری استخوان‌های کامل‌تر اندام فیل‌های جوان، وزن حدودی این جانور غول‌پیکر را بین ۱۳ تا ۱۵ تن تخمین می‌زنند.

از سوی دیگر به نظر می‌رسد که ماموت‌هایی به نام Borson’s mastodon که بین ۵ تا ۲.۵ میلیون سال پیش در بخش‌هایی از اوراسیا زندگی می‌کردند، حدود ۱۵ تا ۱۶ تن وزن داشتند و بدین ترتیب کرگدن عظیم‌الجثه ما، یک رقیب سرسخت احتمالی داشته.

البته فارغ از این بحث، هیچ‌یک از این جانوران سنگین‌وزن، به گرد پای بزرگ‌ترین حیوانی که تا به حال روی کره زمین راه رفته، نمی‌رسند. البته که این جانور پستاندار نبوده و پاتاگوتایتان (Patagotitan mayorum) نام داشته که یک ماموت غول‌پیکر بوده و طولش به ۳۷ متر و وزنش معادل ۱۰ فیل آفریقایی بوده است.

منبع: خبرآنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • مقاومت اسلامی عراق بحر المیت در فلسطین اشغالی را هدف قرار داد
  • مقاومت اسلامی عراق برای اولین بار تل آویو را هدف قرار داد
  • گروه مقاومت بحرینی: شرکت مسئول حمل‌ونقل صهیونیستی را با پهپاد هدف قرار دادیم
  • حیوانی که دایناسور‌ها در کنار آن کوچک به نظر می‌رسند!
  • عکس| تغییر چهره بازیگر «بزرگ‌مرد کوچک» در کنار رامبد جوان
  • مهارت بالای ماریو بالوتلی در چالش گل کوچک / فیلم
  • هشدار احمد مسعود درباره احتمال حمله تروریستی از خاک افغانستان به آمریکا و اروپا
  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • نظام استکباری غرب با چالش بزرگ خیزش افکار عمومی روبه‌رو است