Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@16:23:57 GMT

الزامات دستیابی به شهر دوستدار زنان

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۹۱۴۱۵

الزامات دستیابی به شهر دوستدار زنان

یک دکترای شهرسازی گفت: زمانی که صحبت از شهر دوستدار زنان می‌کنیم، منظور تخصیص صرف منابع برای قشر خاصی از جامعه نیست بلکه نشان از توجه به عدالت اجتماعی در تخصیص فضاهای شهری دارد تا این قشر از جامعه با امنیت بیشتری در شهر حضور پیدا کند.

حامد اخگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: امنیت یکی از شاخص‌های اساسی در تحقق شهر پایدار و سالم است که باید از سوی بخش‌های مختلف اعم از مدیریت شهری و شهروندان مورد توجه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه توجه به امنیت تمامی اقشار جامعه از جمله زنان، کودکان و سالمندان اهمیت زیادی دارد، خاطرنشان کرد: در این میان توجه صرف به ابعاد روانشناختی و اجتماعی شهر دوستدار زنان نمی‌تواند کافی باشد و نیاز است این موضوعات در حوزه برنامه ریزی شهری و طراحی شهری نیز مورد توجه قرار بگیرد.

این دکترای شهرسازی خاطرنشان کرد: نیاز است بسترسازی مناسبی در حوزه کالبد و فیزیک شهر انجام شود و مولفه‌هایی مانند نور، ازدحام، دسترسی به حمل و نقل عمومی، فرم فضا، اطلاعات محیطی گمراه کننده، آسایش بصری و محیطی، کنترل نفوذپذیری، کیفیت فعالیت‌ها و کاربری زمین در این خصوص مدنظر قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه حضور زنان در شهرها و فضاهای شهری موجب تکوین و تعالی فضای شهر می‌شود، تصریح کرد: زمانی که صحبت از شهر دوستدار زنان می‌کنیم منظور تخصیص صرف منابع برای قشر خاصی از جامعه نیست بلکه نشان از توجه به عدالت اجتماعی در تخصیص فضاهای شهری دارد تا این قشر از جامعه با امنیت بیشتری در شهر حضور پیدا کند.

اخگر اضافه کرد: حضور بانوان در فضاهای شهری نیازمند الزاماتی است که باید مدیران و برنامه ریزان شهر آن را در برنامه‌ها و طرح‌های توسعه شهری مدنظر قرار دهند.

وی با تاکید بر اینکه مشارکت زنان در ساخت فضاهای شهری مدیران و برنامه ریزان را در اجرای هرچه بهتر برنامه‌های خود یاری می‌کند، گفت: برنامه‌ریزان و طراحان شهری باید به دسترسی و امنیت زنان در حمل و نقل شهری بیشتر توجه کرده و زیرساخت‌های شهری را متناسب با نیازهای این قشر از جامعه ایجاد کنند.

کد خبر 495422

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران فضاهای شهری زنان و فضاهای شهری شهر امنیت زنان امنیت زنان در جامعه امنیت زنان در شهر طرح شهری برنامه ریزی شهری طراحی شهری زیرساخت شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهر دوستدار زنان فضاهای شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۱۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند

به گزارش خبرنگار مهر، امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم تجلیل از بانوان فعال عرصه کار و تولید در هفته کار و کارگر انجام شد. زنان نخستین تربیت کننده جامعه به شمار می‌روند و در دولت سیزدهم برای اولین بار کمیته زنان و خانواده ستاد هفته کار و کارگر تشکیل شده که امسال سومین سال فعالیت این کمیته محسوب می‌شود.

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: فعالیت کارآفرینان که به حوزه اشتغال اهتمام ویژه دارند جای بسی خرسندی دارد. کار، تولید اساساً عزت و اقتدار انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده بانوان در مجموعه کارگری از دیگر موفق‌های دیگری است. دنیا می‌داند در فرهنگ و تمدن اسلامی، زنان از جایگاه والایی برخوردارند. بر اساس آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. خداوند می‌فرماید، ما انسان‌ها را از جنس مرد و زن خلق کردیم و برای شناخت. اما گرامی‌ترین انسان با تقواترین است و یکی از جلوه‌های تقوا، کوشش و تلاش و توسعه اشتغال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بوده که بر اساس آمار از ۱۶ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، بیش از ۳ میلیون نفر بانوان کارگر هستند. همچنین سرآمدترین اساتید دانشگاه، پرستار و معلم از جامعه زنان بوده که جای تقدیر دارد.

مرتضوی با اشاره به شعار سال ادامه داد: جهش تولید با مشارکت و همراهی مردم مساله امسال است. اساساً در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ اقتصاد ایران به ۳ دسته دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. اقتصاد مدیون دست‌های توانمند نیروی انسانی است. بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از ۸۰ درصد اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: جهش تولید یعنی حرکت خارق‌العاده که نیاز به کوشش دارد. ما به عنوان کارگزار نظام باید تلاش کنیم برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی کنیم و موانع تولید رفع شود. اگر می‌خواهیم فرمان رهبری جامه عمل بپوشد باید از دولت شروع شود و ما آمادگی داریم دستان کارگران و کارفرمایان را به گرمی فشاریم.

وزیر کار در پایان عنوان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم است اگر تولید با همراهی مردم باشد بسیاری از مفاسد پاک می‌شود زیرا سرمایه برای بخش خصوصی بوده که افراد با انگیزه بیشتر فعالیت خواهند داشت.

کد خبر 6090858 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • شرایط جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی