Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، «ژنرال دیوید پترائوس»، فرمانده پیشین نیرو‌های آمریکایی در افغانستان می‌گوید، طالبان هر آنچه را که می‌خواستند از مذاکرات بدست آوردند؛ از جمله آزادی رهبران و جنگجویان‌شان و خروج نیرو‌های خارجی از افغانستان. به گفته او، طالبان اکنون تمایل به توافق سیاسی که منجر به تقسیم قدرت شوند ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در گفتگو با صدای امریکا گفته است: طالبان تمایل به توافق معنی‌دار، قابل تایید و پایداری که منجر به نوعی تقسیم قدرت و حل دیپلماتیک شود، ندارند.

این جنرال بازنشسته امریکایی، در مورد بروز جنگ داخلی در افغانستان پس از خروج نیرو‌های خارجی نیز هشدار داده است.

او افزوده است: با وجود تلاش‌ها برای جلوگیری تبدیل‌شدن افغانستان به لانه‌های تروریزم و افراط گرایی، احتمال برگشت جنگ‌ زیاد است.

روند خروج نیرو‌های خارجی از اول ماه می‌آغاز شده و قرار است این روند در ۱۱ سپتامبر سال جاری میلادی تکمیل شود.

به تازگی فرماندهی مرکزی امریکا (سنتکام) اعلام کرده‌است که از زمان تصمیم جو بایدن برای خروج نظامیان آمریکایی، تاکنون بین ۱۳ تا ۲۰ درصد این نیرو‌ها از افغانستان خارج شده‌اند. سنتکام گفته که تاکنون معادل ۱۱۵ محموله هواپیمای سی‌۱۷ از افغانستان خارج شده‌است.

پس اعلام تصمیم خروج نیرو‌های خارجی، حملات طالبان به شدت افزایش یافته است.طی هفته‌های اخیر سه ولسوالی به دست این گروه افتاده است.از جانب دیگر مذاکرات صلح تاکنون هیچ پیشرفتی نداشته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مذاکره با آمریکا طالبان افغانستان دولت افغانستان خروج نیرو های خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۱۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف جنگ و خروج اشغالگران، شرط السنوار برای توافق است

به نقل از رسانه صهیونیستی «ماکور ریشون»، السنوار آماده شنیدن پیشنهاد توافقی نیست که شامل توقف جنگ و عقب نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از غزه نباشد.

ناعوم امیر، تحلیلگر نظامی رسانه ماکور ریشون درباره گزارش رسانه‌ها مبنی بر پیشرفت مذاکرات تبادل اسرا میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی گفت که تا صبح امروز و علیرغم انتشار چنین گزارش هایی، السنوار، مردی که کلید آزادی اسرای صهیونیست دست اوست، آماده شنیدن پیشنهاد توافقی که شامل توقف جنگ و خروج ارتش اسرائیل از غزه نباشد، نیست.

اخیرا منابع فلسطینی گزارش دادند که هیات حماس پس از دریافت طرح پیشنهادی جدید مبادله اسرا و مذاکره با میانجی‌های مصری و قطری و دریافت توضیحات آنها، قاهره را برای رایزنی‌های بیشتر ترک کرده است.

بر اساس این گزارش، هیات حماس مصر را ترک کرده و با پاسخ کتبی به پیشنهاد آتش بس در غزه، باز می‌گردد.

این در حالی است که احسان عطایا، عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به پیشنهاد مبادله اسرا که از سوی رژیم صهیونیستی ارائه شده است، گفت که این پیشنهاد با مفاد و ابهامات فعلی آن منجر به توافق نمی‌شود.

وی با بیان اینکه پیشنهاد اخیر دارای خلاء‌های اصلی و تلاش‌های خبیثانه‌ای است، افزود که این پیشنهاد سه و نیم صفحه‌ای جزئیات سه مرحله‌ای است.

این عضو ارشد جهاد اسلامی اضافه کرد: مفاد پیشنهادی جدید بیش از ۹۰ درصد نسبت به پیشنهاد قبلی تغییر نکرده است، بنابر این دستیابی به توافق را رد می‌کنم.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • توقف جنگ و خروج اشغالگران، شرط السنوار برای توافق است
  • ادعاها درباره اجرای توافق مهم میان ایران و طالبان
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • خروج رهبران حماس از غزه در چارچوب توافق آتش‌بس صحت ندارد
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد