Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشکلات ۱۰ مورد از واحد‌های تولیدی و شرکت‌ها توسط دستگاه قضایی استان گلستان مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت. خبرگزاری میزان – در سال گذشته ۷ واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل با حمایت‌های دستگاه قضایی در استان گلستان به چرخه تولید بازگشتند.

علاوه بر این واحد‌های تولیدی، مشکلات بسیاری از واحد‌های تولیدی و شرکت‌ها توسط دستگاه قضایی مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت که در ادامه به اسامی برخی از این واحد‌ها اشاره خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شرکت تعاونی فدک شرق، شرکت تولیدی آردگندم ستاره کردی (ستاره جفاکنده)، شرکت سیم کابل نگین، شرکت نوین بنا، شرکت برج بلند گلستان، شرکت نگین گلستان، شرکت سامان تیغه گرگان، شرکت آجر ماشینی گنبد، شرکت خدمات اداری پشتیبانی و فنی مهندسی امید خز و شرکت مینو زیتون مینودشت از جمله این واحد‌های تولیدی هستند که مشکلات مربوط به آن‌ها توسط دستگاه قضایی استان گلستان مورد بررسی و پیگرد قرار گرفته است.   بیشتر بخوانید: گام امیدبخش دستگاه قضایی کرمان در راستای حمایت از فعالان اقتصادی از جمله مسائل و مشکلات مربوط به این شرکت ها، بدهی بانکی، مشکل تامین مواد اولیه، بدهکاری مالیاتی، بدهی به ادارات خدمات رسان و... بوده است که با ورود دستگاه قضایی، اقدام مقتضی به منظور حل هر یک از مشکلات مطروحه انجام شد.

انتهای پیام/ برچسب ها: اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان حمایت از تولید

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان حمایت از تولید واحد های تولیدی دستگاه قضایی واحد ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۲۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود

فرماندار شهرستان تبریز گفت: به حرکت درآمدن چرخه تولید در واحدهای تولیدی این شهرستان، موجب رونق اقتصادی، افزایش سرمایه‌گذاری و فعال شدن نیروی انسانی و کاهش بیکاری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یونس فاتح ظهر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ همزمان با آغاز هفته کارگر از چندین واحد تولیدی شهرستان تبریز بازدید کرد.

وی با اشاره به شعار سال مبنی بر جهش تولید اظهار کرد: به حرکت درآمدن چرخه تولید در واحدهای تولیدی این شهرستان، موجب رونق اقتصادی، افزایش سرمایه‌گذاری و فعال شدن نیروی انسانی و کاهش بیکاری می‌شود.

فرماندار شهرستان تبریز ضمن تبریک هفته کارگر به کارگران این مجموعه عنوان کرد: ارتقای کمیت و کیفیت محصولات تولیدی، بهره گرفتن از علم و تجربه اندوزی، برخورداری از دانش فنی و نیروی متخصص متناسب با ورود فناوری‌های جدید، داشتن خلاقیت، شناخت از بازارهای جدید و سیاست‌های ورود به آن‌ها و توجه به سلیقه مشتری، لازمه دستیابی به موفقیت بیشتر در عرصه توسعه فعالیت‌های اقتصادی است.

فاتح در ادامه به بررسی مسائل و مشکلات موجود در این کارخانه پرداخت و در راستای حل و رفع مشکلات موجود دستورات لازم را ابلاغ کرد.

کد خبر 748801

دیگر خبرها

  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • وصول عوارض و معوقات آلایندگی محیط زیستی در استان سمنان پیگیری شود