Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک مطالعه جدید نشان داد قرنطینه در دوران کرونا موجب کاهش ۹۵ هزار مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا در جهان در سال ۲۰۲۰ شده است.

به گزارش روز یکشنبه خبرگزاری یونایتدپرس، این تجزیه و تحلیل نشان می دهد که تعطیلی مشاغل و توصیه های ماندن در خانه برای جلوگیری از گسترش کووید-۱۹، موجب کاهش حدود ۹۵ هزار مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا در سال ۲۰۲۰ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داده های این تجزیه و تحلیل نشان می دهد، اقدامات قرنطینه از زمان آغاز این بیماری همه گیر در مارس ۲۰۲۰، در بسیاری از کشورها اعمال و منجر به کاهش ۵۰ درصدی غلظت دی اکسید نیتروژن، انتشار مستقیم گازهای گلخانه ای ناشی از وسایل نقلیه و نیروگاه های برق در هوای سراسر جهان شده است.

با این حال، اگرچه اقدامات قرنطینه منجر به کاهش بیش از ۳۰ درصدی ذرات میکروسکوپی آزاد شده در هوا و در نتیجه سوختن سوخت های فسیلی و همچنین کاهش ۲۸ درصدی ازن در مناطقی از آسیا شده است اما تأثیر آنها در اروپا و آمریکا قابل اغماض بود.

به گفته محققان، اگرچه میزان کاهش آلودگی هوا ناشی از اقدامات قرنطینه از کشوری به کشور دیگر متفاوت است  اما در مناطق پُرجمعیت جهان این میزان به اندازه کافی قابل توجه است که می تواند تأثیر مثبتی، در کاهش مرگ های ناشی از آن داشته باشد.

گیوم چوسییر نویسنده این مطالعه و محقق آزمایشگاه  محیط زیست در «انستیتوی فناوری ماساچوست» در کمبریج گفت: این کاهش آلودگی هوا که محاسبه کردیم اساساً به دلیل کاهش فعالیت اقتصادی در حین قرنطینه ناشی از کووید-۱۹ است.

وی افزود: این یافته ها براساس ارزیابی کیفیت هوا در ۳۶ کشور در سه قاره - آمریکای شمالی، آسیا و اروپا - با استفاده از تصاویر ماهواره ای و اندازه گیری های زمینی است.

این محقق یادآور شد:بر اساس این داده ها، آمریکا بیش ازچهار درصد کاهش سطح اکسید نیتروژن در هوا اما کمتر از یک درصد کاهش ازن را نشان می دهد. سطح ذرات معلق در هوا نیز در سطح ملی نسبتاً پایدار مانده است.

چوسییر ادامه داد:در نتیجه، آمریکا کسری از کاهش «مرگ زودرس»  - یا مرگ و میر زودتر از زمان مورد انتظار - ناشی از بیماری های تنفسی مرتبط با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: برعکس، طبق گفته محققان، چین، که به همراه آمریکا در میان بزرگترین آلاینده های جهان قرار دارد، تقریباً ۸۰ درصد از کاهش جهانی مرگ های زودرس ناشی از آلودگی هوا را به خود اختصاص داده است.

یافته های این مطالعه نشان می دهد قرنطینه کووید-۱۹ «تأثیر محدودی»  بر کیفیت هوای جهانی داشته است، اگرچه برخی از مناطق شرق آسیا «پیشرفت های چشمگیری» داشته اند.

مشروح این تجزیه و تحلیل در مجله Science Advances  منتشر شده است./ ایرنا

آلودگی هوا مرگ ناشی از کرونا را افزایش می‌دهد نفس کرونا با آلودگی هوا چاق‌تر می‌شود آیا آلودگی هوا کرونا را کشنده‌تر می‌کند؟ ام اس بیشتر سراغ شهری‌ها می‌آید رابطه آلودگی هوا و مرگ‌ومیر     آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ناشی از آلودگی هوا نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۲۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است

به گزارش خبرآنلاین البرز؛امیدرضا تونی روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت گفت: در فروردین ماه امسال، شش نفر از عاملین آلودگی محیط زیست شامل اشخاص حقیقی و حقوقی با تشکیل پرونده به محاکم قضایی معرفی و چهار فقره دادنامه و رأی محکومیت در این خصوص صادر شده است.

تونی افزود: آلودگی‌های نفتی، عدم مدیریت پسماندهای بیمارستانی و شهری و تخلیه فاضلاب‌خام در محیط از جمله تخلفات زیست محیطی بوده که برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده و تا حصول نتیجه، توسط کارشناس اداره محیط زیست کرج پیگیری خواهد شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرج ادامه داد: هر اقدامی که تهدید علیه محیط زیست شناخته شود از قبیل دفع غیربهداشتی فضولات انسانی و دامی و مواد زاید، ریختن مواد مسموم‌کننده در رودخانه‌ها و استفاده‌ غیرمجاز از فاضلاب خام یا پساب تصفیه‌ خانه‌های فاضلاب برای مصارف کشاورزی ممنوع است و مرتکبین چنانچه طبق قوانین خاص مشمول مجازات شدیدتری نباشند به حبس محکوم خواهند شد.

این مسئول اظهار کرد: محیط زیست سالم و طبیعی هر روز هم در حال تحدید و هم در حال تهدید است. رشد جمعیت در کنار توسعه فعالیت‌های صنعتی به خطر بزرگی برای آینده محیط زیست در جهان بدل شده و اگر امروز کاری برای محیط زیست نشود، دیگر چیزی از آن برای آیندگان باقی نمی‌ماند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901300

دیگر خبرها

  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • غیر حضوری شدن نوبت صبح مدارس برخی شهر‌های خوزستان
  • ستاره لهستانی بارسلونا: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می پذیرم
  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم
  • لواندوفسکی: توپ طلای 2021 حق مسی بود؛ بلینگام و ام باپه بهترین بازیکنان دنیا هستند