Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان از کسانی که جهت اخذ اعتبار لازم تلاش کردند تا اصفهان به عنوان اولین شهر برای بازسازی اتوبوس‌ها از منابع ملی استفاده کند، تقدیر کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علیرضا نصراصفهانی صبح امروز (یکشنبه) در یکصد و هفتاد و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بهره‌برداری از چند اتوبوس شهری بازسازی شده در هفته گذشته، اظهار کرد: حدود ۷۰۰ دستگاه اتوبوس دپو شده در مرکز شهید محرابی وجود داشت که با توجه به شرایط تحریم لازم بود تدبیری اندیشیده شده و با بازسازی، این اتوبوس‌ها به چرخه خدمت‌رسانی باز گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ابتدا قرار بود برای بازسازی هر اتوبوس ۲۷۰ میلیون تومان در نظر گرفته شود که پس از آن این مبلغ به ۴۰۰ میلیون تومان رسید بنابراین به‌جای بازسازی ۷۰۰ دستگاه، ۵۰۰ دستگاه اتوبوس با استفاده از اعتبارات صندوق ملی امید بازسازی می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: با تلاش خوبی که شد، ۴۷ دستگاه اتوبوس اخیراً بهره‌برداری شد که ورود آن به شهر، با شکل ظاهری مناسب، امکانات فنی و سرمایش و گرمایش مطلوب خواهد بود و در کاهش آلودگی هوا اثرگذار است.

وی با تاکید بر اینکه باید این فرایند استمرار داشته و اتوبوس‌های زمین‌مانده دیگر نیز به چرخه خدمت اضافه شود، ادامه داد: اتفاق مهم دیگری که در روزهای اخیر افتاد، کسب مجوز بازسازی بخشی از اتوبوس‌ها توسط شرکت اتوبوسرانی بود تا با ورود این شرکت به عنوان پیمانکار، شهرداری به عنوان کارفرما و استانداری به عنوان ناظر، فرایند بازسازی اتوبوس‌ها با کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت عمل همراه شود.

نصراصفهانی از تمامی کسانی که جهت اخذ اعتبار لازم تلاش کردند تا اصفهان به عنوان اولین شهر برای بازسازی اتوبوس‌ها از منابع ملی استفاده کند، تقدیر کرد.

هم‌پیوندی به شناخت اصفهان در استان‌های دیگر کمک می‌کند

وی تصریح کرد: پس از بروز سیل سال ۹۸ در سیستان و بلوچستان و حضور شهردار اصفهان در مناطق سیل‌زده، مذاکراتی شد و قرار بود حضور شهرها در این مناطق موقت نباشد و اقدامات استمرار داشته باشد که این استمرار تحت عنوان هم‌پیوندی میان شهر بنت در سیستان و بلوچستان و اصفهان تحقق پیدا کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: قرار شد علاوه بر آنکه شهرداری اصفهان برای بازسازی مناطق سیل‌زده ظرفیت‌های فنی خود را در اختیار بنت قرار می‌دهد، خیریه‌ای نیز برای ساخت بیمارستان در اصفهان تشکیل شده و از گوشه و کنار کشور برای این اقدام کمک جمع‌آوری شود که این امر درحال تحقق است.

وی خاطرنشان کرد: در چند روز اخیر برای پیگیری امور، به زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان سفر کردیم و این سفر ضرورت کمک بیشتر به سیستان و بلوچستان را بیش از گذشته برایمان مشخص کرد.

نصراصفهانی ادامه داد: براساس ظرفیت و انتظاراتی که از اصفهان به عنوان یک شهر پیشتاز می‌رود، لازم است در کنار خواهرخواندگی که با شهرهای هم‌تراز خود در سطح بین‌المللی و فرامرزی داریم، هم‌پیوندی با شهرهای ایران نیز دنبال شود.

وی تاکید کرد: وقتی ارتباط با شهرها می‌تواند در خارج از کشور شکل گیرد بنابراین می‌توانیم با شهرهای کشور نیز هم‌پیوند شویم و بدون اینکه هزینه مالی چندانی برای شهر داشته باشد، با تعامل و رفت و آمدها و استفاده از ظرفیت‌های موجود دو طرف بستری برای همپوشانی اهداف دو شهر ایجاد شود.

وی با تاکید بر لزوم شناخت بیشتر نسبت به ظرفیت‌های کشور در استان‌های مختلف برای تقویت ارتباط میان شهرها، گفت: طرح هم‌پیوندی مورد استقبال استاندار سیستان بلوچستان و سایر مقامات استان قرار گرفت و این سفر دو روزه و شوقی که میان مردم این استان بود نشان داد که هم‌پیوندی می‌تواند در معرفی بیشتر اصفهان به مردم استان‌های دیگر بسیار مؤثر باشد.

نصراصفهانی با اشاره به افتتاح طرح‌های سازمان میادین شهرداری در قالب "هر یکشنبه یک افتتاح" اظهار کرد: بودجه این سازمان در سال ۱۴۰۰ ابتدا ۵۰۰ میلیارد تومان بود که به ۶۰۰ میلیارد تومان رسید و اگر این بودجه احصا شود پروژه‌های بزرگی منطبق با مأموریت‌های سازمان در شهر اتفاق خواهد افتاد.

نقش اصفهانی‌ها در دفاع مقدس بر هیچکس پوشیده نیست

وی با اشاره به سوم خردادماه، سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی، گفت: شهدا دور از هرگونه خودنمایی و ریا، شجاعانه از خاک، ناموس و مردم این کشور در مقابل دشمن تا دندان مسلح آن روز دفاع کردند و بر ماست که ادامه دهنده راه آن‌ها باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: شهیدان از نفس افتادند اما نگذاشتند ما از نفس بیفتیم، قامت راست کردند تا ما در برابر دشمنان قامت خم نکنیم، رفتند تا بمانند و نماندند تا بمیرند؛ هیچ سلیقه و جناحی نمی‌تواند آن‌ها را به نام خود مصادره کند زیرا متعلق به همه ملت بوده و مردم نیز قدردان ایثار و ازخودگذشتگی آن‌ها هستند.

وی با اشاره به نقش برجسته رزمندگان اصفهانی در حماسه آزادسازی خرمشهر، خاطرنشان کرد: ایثارگری و از جان گذشتگی اصفهانی‌ها نه تنها در حماسه آزادسازی خرمشهر بلکه در تمام دروان هشت ساله دفاع مقدس ماندگار خواهد ماند و این نقش‌آفرینی بر هیچکس پوشیده نیست.

کد خبر 495450

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هم پیوندی اصفهان و شهر بنت هم پیوندی شهر بنت بازسازی اتوبوس رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان شورای شهر اصفهان آزادسازی خرمشهر دفاع مقدس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان سیستان و بلوچستان بازسازی اتوبوس ها برای بازسازی هم پیوندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۲۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: در دوران مشروطه بابت سوار شدن به اتوبوس از مسافر ۳شاهی کرایه می‌گرفتند. به‌تدریج استقبال مردم برای استفاده از این وسیله نقلیه جدید زیاد شد و چند تاجر دیگر هم چندین دستگاه اتوبوس‌ به ایران آوردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اتوبوس‌های شرکت کانادایی که اولین شرکت در این حوزه به حساب می‌آمد از نوع "برلیه" بود و مثل قطار به چند کوپه تقسیم می‌شد؛ دو کوپه اول و دوم مخصوص نشستن مسافران بود و کوپه آخر هم که عقب اتوبوس واقع می‌شد، برای سرپایی‌ها بود. دومین موسسه‌ای که عهده‌دار اداره اتوبوسرانی تهران شد، یک کمپانی روسی به نام "آفتو ایران" با اتوبوس‌های مدل بوسینگ بود و سومین موسسه هم شرکت "اسگل لاوی" آمریکایی با اتوبوس‌هایی از نوع شورلت بود که صندلی‌هایش برعکس صندلی‌های اتوبوس‌های موسسات گذشته که پشت سر هم بود، روبه‌روی هم قرار داشت.

جالب اینکه این موسسه به شیوه اتوبوسرانی شهرهای اروپایی اداره می‌شد و از نظر سازمان اداری و انتظامی، تقریبا شبیه اتوبوسرانی فعلی بود. آن دوران بلیت، داخل اتوبوس فروخته می‌شد و رانندگان، لباس مخصوص پوشیده و زنگار به ساق پا بسته و کلاه کاسکت به سر می‌گذاشتند.

اتوبوسرانی تهران تا سال۱۳۱۰ توسط شرکت‌های خارجی اداره می‌شد، ولی از اواخر این سال به مدیران ایرانی تحویل داده شد: «در مدت فعالیت آنها چندین خط به خطوط تهران اضافه شد، هرچند برخی اوقات مردم از نحوه خدمات‌دهی گله‌مند بودند. با توجه به این موضوعات در نهایت در سال ۱۳۳۵ دولت تصمیم گرفت برای یکپارچه‌سازی و ساماندهی وضعیت جابه‌جایی مسافران، نخستین شرکت واحد اتوبوسرانی را در چهاردهم تیرماه دایر کند.»

کد خبر 848042 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • کودک ۶ ساله اصفهانی در کانال آب غرق شد
  • سارق طلاجات کودکان اصفهانی دستگیر شد
  • اعزام کاروان دختران حاج قاسم از اصفهان به کرمان+ فیلم
  • سارق گوشواره‌های طلای دختربچه‌های اصفهانی دستگیر شد
  • ۱۵۵ اصفهانی همزمان با سالروز شهادت امام صادق (ع) خون اهدا کردند
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • ۱۳۰ مورد تخلیه آب از منازل و امدادرسانی به ۱۴۰ خودرو و ۲۴۰ خانوار متاثر از شرایط جوی اخیر