Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@13:55:22 GMT

پتنت چاپ شده محقق ایرانی در US Patent گرنت شد

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۹۲۵۶۶

پتنت چاپ شده دکتر ثریا قیم پور محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر در US Patent گرنت شد.

به گزارش ایسنا، دکتر ثریا قیم پور در مورد مراحل ثبت این اختراع بین‌المللی گفت: برای ثبت این اختراع در اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا (USPTO) در اواخر سال ۱۳۹۵ از طریق کانون پتنت ایران اقدام کردیم و پس از پیگیری‌های زیاد در تاریخ ۲۴ می ۲۰۱۸ با شماره US-۲۰۱۸-۰۱۴۰۷۳۸-A۱ در USPTO برای چاپ مورد پذیرش قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: پس از طی مراحل داوری، سرانجام در تاریخ ۱۷ مارس ۲۰۲۱ با گرنت شدن آن موافقت شده و در نهایت، این اختراع در تاریخ ۶ آوریل ۲۰۲۱ با شماره پتنت US ۱۰,۹۶۷,۰۹۵ B۲ در USPTO ثبت شد.

قیمپور ادامه داد: در این طرح از انکپسوله کردن عصاره گیاهی در پلیمر طبیعی، ارزان قیمت و سازگار با پوست کتیرا جهت رهایش کنترل‌شده آن بر سطح زخم و همچنین افزایش طول عمر زخم پوش استفاده شده است.

به گفته محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر، از نوآوری های این اختراع می توان به کاربرد نوعی عصاره گیاهی بدون عوارض جانبی برای اولین بار در نانوکپسولهای قرار گرفته بر سطح پارچه پنبه ای اشاره کرد.

وی با بیان اینکه این عصاره گیاهی، به تدریج بر روی زخم رها می‌شوند، اضافه کرد: در ساختار زخم پوش تهیه شده، از نانوذرات اکسید روی در راستای افزایش خاصیت ترمیم زخم استفاده شده است. روش مورد استفاده برای تهیه نانوذرات اکسید روی و نانوکپسول های حاوی عصاره گیاهی بر سطح بستر پنبه ای، روشی سریع، ساده و مقرون به صرفه مبتنی بر بکارگیری امواج مافوق صوت است.

وی عنوان کرد: نرخ مهاجرت سلولی ۱۰۰ درصد، سمیت سلولی بسیار کم، فعالیت ضد میکروبی ۱۰۰ درصد و عدم ایجاد حساسیت پوستی، قابلیت تولید آسان و در دسترس بودن مواد اولیه، قیمت ارزان، راحتی بیمار و کاهش هزینه های درمان به دلیل عدم نیاز به تعویض مکرر زخم پوش با توجه به رهایش کنترل شده دارو، از مهمترین ویژگی های زخم پوش تهیه ‌شده است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این پتنت، حاصل کار پایان نامه دکتری ثریا قیم پور است که دکتر مجید منتظر عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر استاد راهنمای این پروژه بوده است. از دستاوردهای دیگر این پایان نامه که به عنوان پروژه برتر در سطح دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز انتخاب شده است، می توان به چاپ ۱۰ مقاله علمی در مجلات معتبر بین‌المللی از جمله Carbohydrate Polymer، Cellulose، Ultrasonics Sonochemistry، RSC Advances، International Journal of Biological Macromolecules و ... و شرکت در چندین کنفرانس ملی و بین‌المللی اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اميركبير ثبت اختراع پتنت آمريكا دانشگاه صنعتی امیرکبیر عصاره گیاهی زخم پوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۲۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است

ایسنا/اردبیل مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دارای جایگاه قابل توجه و پراهمیت است.

صمد نژادابراهیمی امروز، ۵ اردیبهشت در نشست با هیات رئیسه، روسا و معاونان پژوهشی دانشکده‌ها، سردبیران مجلات و محققان برجسته دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به وضعیت رشد علمی ایران در مقایسه با سایر کشورها، گفت: ایران در مقایسه رشد مقاله‌ها به نسبت هزینه کم، بازدهی بالایی را دارد. این امر بیانگر این است که در صورت هزینه با توجه به دارا بودن نیروی انسانی کارآمد، شاهد نتایج مثبتی خواهیم ‌بود.

وی به رشد قابل توجه مقالات در زمینه علوم‌انسانی و علوم‌اجتماعی اشاره کرد و افزود: این مقالات با فرهنگ تمدن ما ارتباط دارند و این امر حائز اهمیت است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از روند رشد نشریات دارای رتبه Q ایران در پایگاه اسکوپوس خبر داد و گفت: تعداد نشریات نمایه شده جهش داشته ‌است. از طرفی ایران با ۸۸۰ نشریه نمایه شده رتبه ۶ دنیا را در DOAJ کسب کرده و زبان فارسی با ۴۸۲ نشریه نهمین زبان نشریات نمایه شده در DOAJ است.

وی به ارائه خلاصه عملکرد پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی پرداخت و گفت: دانشگاه محقق اردبیلی طی شش سال اخیر در رتبه علمی یک پله ارتقا داشته است. این دانشگاه به ‌عنوان دانشگاه جامع دارای تنوع موضوعی قابل قبولی در مقاله‌ها داشته است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه عملکرد دانشگاه محقق اردبیلی رتبه بالاتری نسبت به میانگین کشور را دارد، به روند رو به رشد میزان اثربخشی مقالات چاپ شده در جامعه علمی اشاره کرد و گفت: ۱۰ کشور ارجاع دهنده به مقالات ایرانی به ترتیب چین، ایران، هند، آمریکا، عربستان سعودی، ترکیه، مصر، کره جنوبی، پاکستان و مالزی هستند.

وی با اشاره به حضور شش پژوهشگر یک درصد برتر جهان در دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: روند رو به رشد دانشگاه محقق اردبیلی در این زمینه بسیار قابل توجه است. همچنین این دانشگاه ۱۶ پژوهشگر ۲ درصد برتر جهان و ۱۲دانشمند برتر پراستناد در حوزه علوم‌انسانی، علوم‌اجتماعی و هنر و معماری دارد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دارای جایگاه قابل توجه و پراهمیت است.

جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی در سال‌های اخیر، گفت: سال گذشته بازنگری آئین‌نامه گرنت نیز انجام شد و شاهد افزایش چند برابری پاداش‌ها در آن بودیم.

وی با اشاره به پذیرش ۴۱ پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه محقق اردبیلی در سال گذشته، افزود: امسال نیز با مجوز وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزایش تعداد پژوهشگر پسا دکتری را شاهد خواهیم بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دو ماموریت اصلی برای دانشگاه در حوزه گردشگری و سیب‌زمینی تعریف شده است، ادامه داد: در سال‌جاری نیز در حوزه‌های انرژی، گلخانه و غیره نیز به ماموریت‌های دانشگاه محقق اردبیلی افزوده خواهد شد.

وی یادآور شد: پیشرفت‌ها و تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی حاصل زحمات کلیه دانشگاهیان اعم از دانشجویان، اعضای هیات علمی و دانشجویان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیانیه دانشگاه امیرکبیر در محکومیت سرکوب خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشگاهیان حامی فلسطین
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از دانشجویان آمریکا در حمایت از غزه
  • محکومیت سرکوب و برخورد خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشجویان از سوی دانشگاه امیرکبیر
  • ارائه طرح جنگلداری چندمنظوره توسط محقق ایرانی
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از خیزش دانشجویان آمریکا در اعتراض به رژیم صهیونیستی
  • همه چیز درباره ثبت اختراع در سطح جهانی یا پتنت بین‌المللی
  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • عبدالحسین خسروپناه: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است