Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌رضا جانبخش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه در خصوص وضعیت بیماری کرونا در استان، اظهار داشت: از حدود یک هفته پیش شاهد کاهش موارد بیماری دراستان هستیم، البته مراجعه موارد سرپایی را هنوز داریم.

وی ادامه داد: در موج چهارم، همه‌گیری و ابتلا همزمان است، سرعت انتشار بیماری بالا است خیلی از افراد همزمان علائم بیماری دارند و با فاصله زمانی کوتاه دیگران را مبتلا می‌کنند و سرایت بیشتر به صورت خانوادگی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری تصریح کرد: در کاهش موارد بیماری، ابتدا مراجعات سرپایی کم و به تبع آن موارد بستری کاهش و مرگ و میر هم کم خواهد شد.

وی اشاره‌ای به خطر ویروس‌ جهش یافته کرونا داشت و افزود: هر چه احتمال گشت و گذار و نقل و انتقال ویروس در جامعه بیشتر باشد، سرعت انتقال بیشتر است، علائم  ویروس جهش یافته نوع هندی، آفریقایی و برزیلی تقریبا شبیه است و فرق آن‌ها در سرعت انتقال، رنج سنی، میزان فوت و... است.

جانبخش با بیان اینکه فعالا داروی خاصی برای درمان قاطع این بیماری وجود ندارد، گفت: واکسن‌های ساخته شده قادر هستند گونه‌های جهش یافته ویروس کرونا را پوشش دهند، ولی اینکه آیا این مصونیت قابل توجه است یا نه، هنوز مشخص نیست و اظهار نظرات مختلفی در این خصوص وجود دارد.

وی در خصوص شبهات مطرح شده درخصوص واکسن کرونا، خاطرنشان کرد: در عالم پزشکی همه چیز بر مبنای آزمون، خطا و تجربه است، هنوز عارضه شناخته شده‌ای برای واکسن‌های تزریق شده بیان نشده است، هنوز نمی‌دانیم واکسن عوارض دیررسی دارد یا نه، فعلا بهترین روش جلوگیری از انتقال ویروس و کاهش مرگ و میر واکسیناسیون است که اگر به پوشش ۷۰ درصدی برسد چرخه انتقال ویروس کنترل می‌شود.

جانبخش بهترین واکسن را همان دانست که در دسترس قرار دارد و گفت: بهترین واکسن کرونا، در دسترس‌ترین نوع آن است، تنوع واکسن مهم نیست هنوز اثربخشی و ماندگاری واکسن‌ها مشخص نشده مردم دچار استرس نشوند هر کدام بود تزریق کنند و بعد از تزریق حتما رعایت پروتکل‌های بهشتی هم مدنظر داشته باشند.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: بیماری کرمانشاه واکسیناسیون بیماری های عفونی متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۲۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد