Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای شهر تهران گفت: اگر در دوم خرداد، تردید به سلامت صندوقهای رای، مانع مشارکت بود، امروز ناامیدی بخشی ازجامعه نسبت به موثر بودن صندوق‌های رای برای حل مشکلاتشان، موجب سرخوردگی و رکود فضای کشور در آستانه انتخابات شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن هاشمی در جریان دویست و نود و ششمین جلسه شورای شهر تهران در نطق پیش از دستور خود گفت: مناسبت‌های دوم و سوم خرداد را گرامی می‌داریم، همانطور که می‌دانید ربع قرن از دوم خرداد ۱۳۷۶ و چهار دهه از سوم خرداد سال ۱۳۶۱ سپری شده و اکثریت جامعه، بویژه نسل جوان خاطرات روشنی از این مناسبتهای مهم در ذهن ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

  او ادامه داد: دوم خرداد، برای نظام جمهوری اسلامی یک تولد دوباره بود چرا که پیش از دوم خرداد البته به جز اولین دوره انتخابات ریاست جمهوری، جریانات سیاسی و حاکمیت نسبت به انتخاب دولت‌ها، پیش‌بینی‌های روشنی داشتند و در انتخابات ریاست جمهوری، اتفاق غیرمنتظره‌ای رخ نمی‌داد. اما در دوم خرداد برای اولین بار، پیش‌بینی پیروزی کاندیدای مورد نظر به موفقیت نرسید و شاید یکی از علل مهم این انتخاب مردم، احساس عمومی از قبل برنده بودن یک کاندیدا در جامعه بود.    هاشمی افزود: در دوم خرداد، جامعه با همه عواطف وپیچیدگی‌هایش، خود را نشان داد و بکار بردن تعبیر حماسه دوم خرداد از سوی رهبرانقلاب، نشان داد که تا چه میزان حضور ومشارکت عمومی در تقویت انقلاب و مردمسالاری دینی نقش ایفا کرد.    رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه نکته مهم در دوم خرداد، اعتماد آحاد جامعه به صندوق‌های رای بود، افزود: نقش خطبه تاریخی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی یک هفته قبل از دوم خرداد در حفظ این اعتماد را نباید نادیده گرفت.    هاشمی افزود: امروز در فاصله ۴ هفته تا انتخابات ریاست جمهوری هستیم اما هنوز با فضای سردی مواجه هستیم و نظرسنجی‌های رسمی نشان می‌دهد مشارکت کمتر از ۴۰ درصد رخ خواهد داد و امیدواریم تا زمان رای گیری این مشارکت بالاتر برود.    او ادامه داد: اگر در دوم خرداد، تردید به سلامت صندوقهای رای، مانع مشارکت بود، امروز ناامیدی بخشی ازجامعه نسبت به موثر بودن صندوق‌های رای برای حل مشکلاتشان، موجب سرخوردگی و رکود فضای کشور در آستانه انتخابات شده است.    هاشمی با تاکید بر اینکه جامعه باید احساس کند که پیام رای اکثریت در همه حوزه‌ها وابعاد عملکردی حاکمیت شنیده می‌شود اظهار کرد: جامعه باید احساس کند می‌توان از طریق صندوق‌های رای، بر سیاستگذاری کلان ومشکلات داخلی وخارجی ایران تاثیرگذاری نمود، مهمترین عامل مشارکت عمومی در انتخابات همین احساس اعتماد وامیدواری مردم است که وظیفه دستگاههای مسئول بویژه شورای نگهبان، رسانه ملی و وزارت کشور در این حیطه بسیار خطیر است.    هاشمی در ادامه با اشاره به سوم خرداد گفت: همچنین در آستانه سوم خرداد قرار داریم. سوم خرداد میراث پدرانی است که همراه فرزندان خود، حماسه دوم خرداد را آفریدند و نباید در افکار عمومی سوم خرداد را در برابر دوم خرداد قرار داد.    او افزود: سوم خرداد، حاصل وحدت ویکپارچگی رهبر و جامعه، ارتش وسپاه، سیاست و اقتصاد برای صیانت از ایران بود و امروز که فقر، آسیبهای اجتماعی، بیکاری، تورم و تحریم ایران را تهدید می‌کند برای عبور از این تهدیدات باید باردیگر نیازمندی به همگرایی و هم افزایی در جهت ترمیم آسیبها و شکاف‌های بجای مانده در اعتماد عمومی یا تعامل جامعه وحاکمیت را جبران کنیم.    هاشمی افزود: همچنین لازم است نسبت به برخورد ناشایستی که با یکی از خبرنگاران حوزه شهری صورت گرفت و منجر به آسیب دیدن ایشان شد تذکر دهم، متاسفانه تاکنون شاهد پاسخگویی مناسب و برخورد با ماموران مقصر در این موضوع نبوده‌ایم.     انتهای پیام/
 منبع: ایلنا

منبع: دانا

کلیدواژه: صندوق های رای دوم خرداد سوم خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۲۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس، مدیران شهرداری شیراز هر هفته در قالب “پاسخگویی تلفنی مدیریت شهری به شهروندان” از طریق سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ در طرح روی خط شهر پاسخگوی مستقیم شهروندان هستند.
علی مصلی‌نژاد، عبدالصالح رستم‌زاده و شهرام سبزیان‌فرد شهرداران مناطق ۸، ۹ و ۱۰ شیراز به ترتیب در روز‌های شنبه، یکشنبه و دوشنبه ۸، ۹ و ۱۰ اردیبهشت‌پاسخگوی مسائل شهری از طریق سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ خواهند بود.
در ادامه پاسخگویی تلفنی مدیریت شهری شیراز به مسائل مردمی؛ علی فراشاییان و مسعود قادری شهرداران مناطق ۱۱ و ۶ در روز‌های ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت پاسخگوی شهروندان خواهد بود.

دیگر خبرها

  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید
  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • ‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷