Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد(فهما) با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم کوتاه طنین مسجد افزود: بهره گیری از ابزار هنر در جهت ترویج و گسترش مفاهیم سبک زندگی اسلامی- ایرانی در جامعه، جهت‌دهی به گرایش‌های هنری در حوزه فیلم، به سمت تولید آثار با موضوع سبک زندگی اسلامی-ایرانی، ورود اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور به حوزه فیلم و استفاده بیشتر از قابلیت‌های آن، بسط و گسترش حوزه فیلم‌سازی از طریق تربیت و آموزش هنرمندان متعهد و تولید و خلق آثارهنری دینی و حرکت به سمت کارآفرینی هنری در سطح کانون‌ها از جمله مهمترین محورها و اهداف این جشنواره را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد فهما ادامه داد: این رویداد با تمرکز بر تولیدات اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در عرصه فیلم‌سازی برگزار شده و هرسال شاهد رشد و ارتقای کیفی آثار در جشنواره‌ای هستیم که ابتدا از دل یک کانون در شهر گرگان آغاز به کار کرد و به تدریج گسترش یافته و امروز تبدیل به جشنواره ملی شده است.

وی افزود: چهارمین دوره از جشنواره فیلم کوتاه طنین مسجد با استقبال فراوانی از سوی هنرمندان عضو در کانون‌ها و همچنین هنرمندان غیرعضو مواجه شد به طوری امسال هزار و ۵۴ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که حکایت از رشد ۹۸ درصدی جشنواره داشت. 

رئیس ستاد فهما در ادامه برگزاری جشنواره طنین مسجد را فرصتی برای گسترش فعالیت‌های جوانان دغدغه‌مدار در عرصه هنر دینی توصیف کرد و افزود: هدف ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور این بود تا با برگزاری چنین جشنواره‌ای در سطح ملی، استعدادهای مسجدی را پرورش داده و دریچه‌ای برای فعالیت این قشر از جوانان را در جامعه هنری باز کند.

وی در بخش دیگری از مباحث خود با بیان اینکه ارسال آثار با محور موضوعی سبک زندگی اسلامی- ایرانی به عنوان موضوع محوری مورد تاکید دوره چهارم جشنواره بود، افزود: مولفه‌هایی نظیر رفتارهای اجتماعی، حقوق همسایه، کالای ایرانی، اقتصاد مقاومتی، تحریم ربا، کسب حلال، علم‌اندوزی، کتاب، نذر فرهنگی، سحرخیزی، تکریم والدین، ازدواج آسان، پوشش اسلامی ایرانی، قناعت، ساده‌زیستی، صرفه‌جویی، معماری اسلامی-ایرانی، خانواده سالم، کار و تلاش، مسجد، نیایش، جهاد، نماز، انقلاب اسلامی، وحدت، قهرمان زندگی من، مدافعان سلامت و ... از دیگر موضوعات چهارمین دوره از جشنواره طنین مسجد بود، ضمن اینکه امسال بخش روستا و زندگی روستایی به عنوان بخش ویژه در نظر گرفته شد.

ارزانی در ادامه به بخش‌های چهارمین دوره از جشنواره فیلم کوتاه طنین مسجد اشاره کرد و گفت: این جشنواره در بخش‌های اصلی، بخش ویژه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، بخش ویژه روستایی برگزار شد که هرکدام از این بخش‌ها از زیرمجموعه‌های جداگانه تشکیل شده بودند و شرکت‌کنندگان عضو در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با مراجعه به سایت بچه‎‌‌های مسجد و شرکت‌کنندگان بخش آزاد با مراجعه به وب‌سایت جشنواره می‌توانستند آثار خود را بارگذاری کنند.
 
رئیس ستاد فهما در پایان ابراز امیدواری کرد: برپایی رویدادهای هنری ویژه بچه‌‌های مسجد در سایر دستگاه‌ها و نهادهای کشور مورد توجه و اهتمام ویژه قرار گیرد تا از این رهگذر شاهد شکوفایی نسلی از جوانانی باشیم که در دهه چهارم انقلاب اسلامی، تداوم دهنده و استمراربخش آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ستاد فهما ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد جشنواره طنین فیلم کوتاه مسجدی کانون های فرهنگی هنری مساجد فیلم کوتاه طنین مسجد رئیس ستاد کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۳۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سرود‌های «دانش» از اصفهان، «ایران من» از گلستان، «بازی‌های محلی» از کرمان، «ایران سرافراز» از تهران، «خوشا غریاز دهکرد» از چهارمحال و بختیاری، «خاک مهرآیین» از قم و «فداکار» از هرمزگان، هفت گروه برگزیده بخش آزاد هستند.

همچنین سرود‌های «عهد و پیمان» از چهارمحال و بختیاری، «قالی بافی» از کرمان، «دنیای قشنگ» از یزد، «خلیج فارس» از هرمزگان، «مرغ آمین» از مرکزی، «آیه‌ی گیلانه» از گیلان، «ایران من» از قزوین، «جان جانان» از زنجان، «غم سیستو» از سیستان و بلوچستان، گروه‌های برگزیده بخش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌روند.

بر اساس این خبر، دومین جشنواره ملی سرود آفرینش در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود. مرحله استانی آن در ۲۹ استان کشور از ابتدای بهمن سال ۱۴۰۲ شروع و تا نیمه اسفند به طول انجامید.

در دومین دوره این رویداد هنری بیش از ۱هزار و ۱۱۱ گروه سرود در دو بخش کانونی و آزاد و حدود ۲۰هزار کودک و نوجوان حضور پیدا کردند.

بر همین اساس پس از دریافت آثار از سوی دبیرخانه مرکزی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ هیئت انتخاب شامل هادی ربیعی مدرس سرود، علی خواجه‌نژادیان مدیرکل کانون استان فارس، عزیزه ریحانی‌منفرد کارشناس هنری استان زنجان، مجتبی حاذق مدیر آفرینش­های ادبی و هنری و آذر مشهدی کارشناس هنری مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون داوری اولیه آثار را انجام دادند.

بر اساس این خبر، به منظور اصلاح اجرا‌های پایانی برای حضور در مرحله کشوری، به گروه‌­های برگزیده مشاوره‌های تخصصی از سوی افراد صاحب‌نظر ارائه می‌شود.

مراسم پایانی دومین جشنواره ملی سرود کانون قرار است در تیر سال جاری هم‌زمان با عید سعید غدیر خم با حضور ۳۰۰ کودک و نوجوان (۱۶ گروه منتخب) به همراه مربیان همراه و سرپرست گروه برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۴۰ عنوان برنامه جمعیتی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی
  • واحد پردیس به جمع میزبانان جشنواره امامت و مهدویت پیوست
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند