Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@15:31:39 GMT

اندر احوالات یک افتتاح در شهرک گلیان شیروان

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۹۵۱۵۵

اندر احوالات یک افتتاح در شهرک گلیان شیروان

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، روستای گلیان در ۲۳ کیلومتری شهرستان شیروان خراسان شمالی، یکی از روستاهای هدف گردشگری کشور است که روز گذشته تیترخبری بسیاری از رسانه‌های استان شد. 

با تأملی کوتاه در این تیترها به مساله آبرسانی در این منطقه بعد از ۱۲ سال و یا به گفته استاندار خراسان شمالی ۱۳ سال، فاز یک پروژه آبرسانی به گلیان با هزینه‌ای بالغ بر ۹ میلیارد تومان بهره برداری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بخواهیم از اصل ماجرا یعنی آبرسانی به روستاهای شیروان عبور کرده و کمیت و کیفیت تخصصی این پروژه را به اهلش واگذار کنیم، موارد قابل توجهی در این مراسم افتتاحیه، وجود داشت که بد نیست به آن‌ها با نظر تحلیلی و یا شاید انتقادی بنگریم و آن تحلیل را سرلوحه خود در انتخابات پیشرو کنیم.

اتحاد مسوولان در سایه آبرسانی به گلیان

حضور نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی،استاندار، فرماندار شیروان، نماینده مردم در مجلس شورا اسلامی و دیگر مسوولان در این طرح، جای تشویق دارد که مسولین استان در خدمت‌رسانی توافق نظر داشته‌اند.

به نظر می‌آید حضور مسوولان از جناح‌ها و ارگان‌های مختلف در این طرح، بیانگر تحقق دغدغه‌های مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اختلاف‌ها باید کنار گذاشته شده و تمامی مسوولان درجهت خدمت به مردم متحد شوند محقق شده است.

 استاندار خراسان شمالی طی سخنرانی در این آئین افتتاحیه از همدلی میان مسوولان یادکرد وگفت: هم اکنون فضای همدلی و کار در این استان حاکم شده است و به همین دلیل هر طرحی که آغاز شود نباید روند اجرایی آن طولانی شود.

واکنش رسانه‌ها به کلنگ‌زنی استاندار

اگر از بنر خوشامد‌گویی نصب شده در محل کلنگ زنی که محمد علی شجاعی را استاندار محبوب خطاب کرده است بگذریم، خودزنی یا خودنزنی رسانه‌‌ها در این مراسم افتتاحیه نیز جای بررسی دارد.

برخی رسانه‌ها اقدام به خودزنی در حمایت از دولت و این پروژه‌ی ۱۲ ساله کرده و به یک خبر از این موضوع بسنده نکردند؛ همچنین باتیترهای رنگ و لعاب دار درصدد انتشار این خبر بودند.
گویا برخی مسوولان آنقدری گه‌گاهی به وعده‌های خود عمل می‌کنند که اگر یکی از آن‌ها عملی شود خود نیز ذوق‌زده و خوشحال می‌شوند!

اما برخی رسانه‌ها نیز با عدم پوشش دادن درست این خبر شاید جناحی بودن و یا عینک سیاسی یر چشم زدن خودرا اثبات کرده و اعتراف کردند که کارخوب را از جناح رقیب قبول نخواهند کرد این درصورتی است که شیوه و منش امامین انقلاب صراحتا برخلاف این موضوع بوده است.
بهتر است بگوییم که برخی رسانه‌ها نیز دچار خودنزنی برای نشان دادن بی‌تفاوتی خود نسبت به رفع مشکلی اساسی از مردم روستای گلیان شده‌اند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی نیز در همین باره گفت:  وقتی این قبیل پروژه ها به بهره برداری می رسد مردم بیش از گذشته به نظام افتخار می کنند که در رضایت مندی آن ها نیز تاثیر گذار است.

پس نتیجه این است که  همیشه خیر الامور اوسطها باید در کارها حاکم باشد و رسانه‌ها نه آنقدری داستان را بزرگ جلوه کنند که باورپذیر نباشد و نه آنقدری بی انصافی کنند که متهم به سیاسی کاری و جناح بازی شوند. 

نشان دادن پیشرفت‌های صورت گرفته قوی نمودن نظام است و عوام فریبی نیز تضعیف جمهوری اسلامی ایران است که انتظار می‌رود  تعریف‌‌ها و انتقادات به جا و به دور از غرض و یا نفع شخصی باشد.

عذرخواهی استاندار از مردم گلیان

باتوجه به اینکه استاندار بابت تاخیر در این پروژه عذرخواهی کردند این شهامت ستودنی بوده که البته توجیه مناسبی برای غفلت از باقی روستاهایی که با مشکل آب مواجه اند نبوده و اگر همین حالا به فکر چاره ای برای آن‌ها نباشد ۱۲ سال دیگر استاندار بعدی ناچار است بخاطر کمکاری استاندار اسبق معذرت خواهی کند. 

پس لازم است که عذرخواهی مقدمه‌ای برای حل مشکل مشابه بسیاری از روستاهای دیگر استان باشد و البته وعده چهارماه بعد نیز به فراموشی سپرده نشود.

همچنان که مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی نیز از تکمیل مجتمع آبرسانی پایدار مجتمع گلیان تا ۴ ماه دیگر خبر داد باید از عملی شدن این پروژه نیز در ۴ ماه آینده خبر بدهد و این وعده‌‌ها به فراموشی سپرده نشود.

غلامحسین ساقی در این رابطه، اظهار کرد: با تکمیل این پروژه طی چهار ماه آینده، ۱۴ روستا شامل ۶ هزار و ۵۰۰ نفر از نعمت آب شرب بهره‌مند می شوند.

وی با اشاره به سایر پروژه های این منطقه گفت: روستای حسین آباد هم یکی از روستاهای پر جمعیت شیروان است که جمعیت آن در برنامه افق ۱۴۳۰ به پنج هزار و ۵۰۰ نفر می‌رسد.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان شمالی روستا گردشگری رسانه ها خراسان شمالی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید

براساس تصمیمات کلان دولت در زمینه زنجیره فولاد در سال 1368، هفت طرح ملی فولاد در 7 منطقه کشور راه‌اندازی شد که شرکت فولاد بافت، یکی از پروژه‌های این طرح بزرگ ملی است.

فاز اول شرکت احیا استیل بافت

طرح فولاد بافت شامل دو فاز 1 و 2 می‌شود. تاکنون در فاز یک، موفق به احداث واحد تولید آهن اسفنجی با ظرفیتی معادل 800 هزار تن در سال و با کمک فناوری احیای مستقیم PERED به روش ایرانی (افتتاح‌شده در آبان 1398) شده است.

ارزش فاز یک شرکت احیا استیل بافت، بالغ بر 120 میلیون یورو است. با تولید ویژه خود نه‌تنها موفق شده اقتصاد و تولید کشور را متحول کند، بلکه صدها نیروی جوان را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم به سرکار آورده است.

همان‌طور که اشاره شد، محصول شرکت احیا استیل بافت، آهن اسفنجی است. گندله سنگ آهن ماده اولیه کارخانه فولاد بافت است و توسط مجموعه‌های داخلی تامین می‌شود. این محصول واسطه‌ای بوده که پس از تولید، به‌عنوان ماده اولیه توسط کارخانجات تولیدکننده شمش آهن به مصرف می‌رسند.

شرکت احیا استیل بافت، تنها در 4 سال فعالیت خود نه‌تنها به ظرفیت اسمی خود دست پیدا کرده، بلکه موفق به تولیدی تا 4% بیش از ظرفیت پیشین شده است. فولاد بافت هم‌اکنون نیز، در پی راه‌اندازی فاز دوم تولیدات خود است.

فاز دوم شرکت استیل بافت

فاز دوم این شرکت، مطابق با روند فاز یک متمرکز بر تولید آهن اسفنج با 800 هزار تن ظرفیت خواهد بود. سرمایه‌گذاری این فاز، چیزی در حدود 4 هزار میلیارد تومان برآورده شده و همان‌طور که در گذشته وعده داده شده بود، فاز دوم تولید آهن اسفنجی این شرکت در اردیبهشت ماه سال 1403 آغاز به کار خواهد کرد.

همان‌طور که در فاز یک، تولید خیره‌کننده و درخشانی از این شرکت فولادی در اقتصاد و تولید کشور دیدیم، پیش‌بینی می‌شود در فاز 2 نیز نتایج مثبت و شایان‌توجهی را شاهد بوده و جوانان مستعد و تحصیل‌کرده بیشتری را در سراسر کشور، مشغول به کار ببینیم.

سخن پایانی

شرکت احیا استیل فولاد بافت، یکی از 7 شرکت فولادی برتر کشور است که تنها در فاز اول تولیدات خود توانسته به ظرفیت 800 هزار تن در سال دست پیدا کرده و چیزی در حدود 4% بیشتر از ظرفیت ازپیش‌تعیین‌شده نیز تولید کند.

فاز دوم تولید آهن فولاد نیز، به‌زودی در زمینه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت اسمی 800 هزار تن در سال، با پشتوانه 4 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی خواهد شد. تولیدات این شرکت فولادی را می‌توان نقطه عطفی در رشد اقتصاد، تولید و اشتغال‌زایی در کشور دانست. با افتتاح فاز دوم فولاد بافت اشتغال‌زایی این پروژه به 5500 فرصت مستقیم و غیرمستقیم افزایش خواهد یافت.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • بارش باران و جاری شدن روان‌آب در خراسان شمالی
  • جاری شدن روان‌آب در خراسان شمالی
  • جاری شدن روان‌آب در چند شهر خراسان شمالی
  • رفتار زائران ایرانی در حج باید الگو باشد
  • افتتاح موزه عبرت در شیروان + فیلم