Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با تأکید بر لزوم فراهم شدن بستر شورآفرینی رأی‌اولی‌ها در انتخابات پیش رو، به برگزاری حضوری امتحانات پایه های تحصیلی نهم و دوازدهم اشاره و بیان کرد: لازمست در این فرآیند، توصیه‌های بهداشتی به طور کامل رعایت و نیز خانواده‌ها برای تأمین سلامت و کاهش اضطراب دانش آموزان مشارکتی موثر داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ دکتر ارسلان زارع پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در جلسه شورای آموزش و پرورش گیلان با گرامیداشت سوم خرداد سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی و رشادت های رزمندگان، سرداران و شهیدان پرافتخاری که این روز را جاودانه کردند، اظهار داشت: نسل امروز بیش از گذشته، نیاز به معرفی آرمان های شهدا و ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت دارند.

وی بر لزوم تبیین مفاهیمی همچون شهادت، ایثار و فداکاری در گستره وسیع‌تری برای دانش‌آموزان تأکید و تصریح کرد: یکی از راه‌های فهم بیشتر این مفاهیم، مطالعه دقیق زندگی و سیره شهداست و خوشبختانه متولیان امر تعلیم و تربیت با اقدامات اثرگذار، به این موضوع اهتمام ویژه دارند.

نماینده عالی دولت در گیلان، دوران دانش‌آموزی را تأثیرگذارترین دوره زندگی انسان و مدرسه را سنگ بنای تحول در آدمی دانست و خاطرنشان کرد: دوران دفاع مقدس نیز یک مدرسه بود که ارزش‌های والایی را به ما آموخت و باید این درس‌ها را به نسل‌هایی که آن دوران را درک نکرده‌اند، با ظرافت منتقل کنیم.

وی با بیان اینکه دومین سال تحصیلی کرونایی مدارس در حالی پشت سر گذاشته می شود که موضوع سلامت فرزندان کشورمان همواره محور تصمیم گیری هاست، گفت: بحمدالله در راستای توسعه و بالندگی کشور، فرآیند آموزش بدون وقفه استمرار یافت و بار دیگر در روزهای پایانی سال تحصیلی، تلاش های ایثارگرانه معلمان را ارج می نهیم.

استاندار گیلان به مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مبنی بر برگزاری حضوری امتحانات پایان سال تحصیلی پایه های نهم و دوازدهم اشاره و اظهار کرد: همواره در ستاد استانی مدیریت کرونا، برگزاری امتحانات پایان سال تحصیلی دانش آموزان با رعایت کامل دستورالعمل ها و پروتکل‌های بهداشتی از سوی مدیر، معلم و دانش آموزان مورد تأکید قرار گرفت.

وی اتخاذ این رویکرد را منجر به کاهش اضطراب دانش‌آموزان و برای خانواده‌ها اطمینان بخش ارزیابی کرد و افزود: در این مسیر نظارت‌های سختگیرانه برای رعایت پروتکل های بهداشتی و تأمین سلامت دانش آموزان را نیازمند مشارکت خانواده ها و همکاری آنان با اولیاء مدارس می‌دانم.

دکتر زارع همچنین به ایجاد آسیب های روحی ناشی از کرونا و ضرورت برنامه ریزی مدون برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان بعد از پایان امتحانات سال تحصیلی تأکید کرد و گفت: در این خصوص، تولید برنامه های متنوع و مفرح و استفاده از بستر فضای مجازی و شبکه شاد باید در دستور کار باشد.

وی در خاتمه سخنانش به قرارداشتن در آستانه مهمترین رویداد سیاسی-اجتماعی سال جاری یعنی برگزاری انتخابات اشاره کرد و افزود: مشارکت حداکثری در انتخابات مورد انتظار رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهوری، بزرگان نظام و دلسوزان انقلاب اسلامی است و در این راستا باید بستر شورآفرینی رأی اولی ها و حضور جوانان فراهم شود.

در این جلسه گزارشی از وضعیت آموزش استان در شرایط کرونایی، برنامه های اجرا شده در هفته بزرگداشت مقام معلم و هفته معرفی مشاغل ارائه شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نسل جوان استاندار گیلان برگزاری حضوری امتحانات امتحانات پایه های تحصیلی نهم و دوازدهم رأی اولی ها دانش آموزان سال تحصیلی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۶۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش درباره دشواری سؤالات امتحانات نهایی گفت: در تحلیل امتحانات شاهد دشواری سؤالات نبودیم، در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است. - اخبار اجتماعی -

محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع  نباید به صورت مقطعی بررسی شود، پس از اعلام میانگین نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در خرداد 1402 برداشت جامعه این بود که این میانگین بیانگر اُفت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش تصمیم دارد مبتنی بر شفافیت نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش گفت: نمرات امتحانات نهایی را شفاف اعلام کردیم تا برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد و معلمان برای ارتقای کیفیت آموزشی تلاش کنند. در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود چراکه این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

نکات کلیدی امتحانات نهایی؛ از شیوه مطالعه تا طراحی سؤالات

زارعی درباره تاثیر دشواری سؤالات امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان گفت: در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سؤالات نبودیم. در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است به گونه‌ای که دانش‌آموزان از حفظیات و محفوظات دور باشند بنابراین جمع‌بندی این نیست که سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده  اما قبول دارم که سؤالات مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند
  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند