Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین پس لرزه‌های شکست ارتش اسرائیل از مقاومت فلسطین خود را در جامعه مهاجران صهیونیست ساکن در فلسطین اشغالی نمایان می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم ، شماری از فعالان اسرائیلی با به راه انداختن کمپینی، اعتراض خود را به قبول خواسته‌های مقاومت توسط مسئولین اسرائیلی اعلام و آن را شکستی بزرگ برای اسرائیل توصیف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته رسانه‌های عبری زبان اسرائیلی، از شنبه (دیروز) بیلبوردهایی در خیابان های مختلف تل‌آویو و دیگر شهرهای اسرائیل بر افراشته شده و نسبت به این اقدام مسئولین اسرائیلی اعتراض شده است.

به اعتقاد سامان دهندگان این کمپین مسئولین سیاسی اسرائیلی در استفاده از فرصت به وجود آمده برای شکست حماس و به ارمغان آوردن امنیت برای مهاجران صهیونیست ناکام و شکست خورده‌اند.

گریک رومن مدیر کل انجمن اسرائیلی خاورمیانه که سامان دهنده این کمپین است در این رابطه گفت: گرچه ارتش اسرائیل حملات زیادی را علیه نوار غزه ترتیب داد اما احساس شکست  تمام جامعه اسرائیل را در بر گرفته است، آنقدر این شکست تلخ و دردناک است که کسی دیگر دست آوردهای ارتش اسرائیل در دورهای قبلی درگیری را  به یاد ندارد.

او در بخش دیگری از اظهاراتش خطاب به مسئولین سیاسی رژیمش گفت: امروز ثابت شده است که طرف مقابل قصد از بین بردن ما را دارد و این هدف خود را وارد فاز عملیاتی هم کرده است.

از سوی دیگر حضور یحیی السنوار رهبر حماس در نوار غزه  به همراه یکی از اعضای دفتر سیاسی  این جنبش در خیابان های غزه جنجال بزرگی را در رسانه‌های اسرائیلی به وجود آورد.

این رسانه‌ها اعتراف می‌کنند اگر ضربات ارتش اسرائیل واقعا علیه گروه‌های مقاومت کارساز بود سنوار به این شکل آزادانه در خیابان های غزه قدم بر نمی داشت بلکه باید در جایی پنهان می شد اما بعد از این جنگ شاهد شکل‌گیری معادلات جدیدی در خاورمیانه هستیم.

شامیرت مائیر در یدیعوت احرانوت در این رابطه نوشت: چه کسی باور می‌کند که السنوار و اعضای برجسته حماس به جای پنهان شدن در اماکن سری در خیابان های غزه قدم بر می دارند.

سرتیپ ایتان بارون هم در تحلیلی که در صفحه مجازی شبکه 12 تلویزیون اسرائیلی منتشر شد اعتراف می کند:

جامعه اسرائیل بعد از این جنگ به شدت سرخورده شده است ، ادامه حملات موشکی گروه‌های فلسطینی و ناتوانی ارتش اسرائیلی برای مقابله با آن در کنار عدم تحقق پیروزی و تحقق دست آوردی برای اسرائیل در این جنگ چیزی جز شکست اسرائیل در ضربه وارد کردن به حماس (گروه‌های مقاومت غزه) تفسیر دیگری ندارد.

این نظامی اسرائیلی در ادامه یادداشت خود آورده است، اسرائیلی ها طی 10 روز از عملیات غزه با سه غافلگیری مواجه شدند.

او معتقد است همین 3 غافلگیری علت اصلی این احساس شدید شکست در جامعه اسرائیل شده است.

به گفته این نظامی اسرائیلی: اولین غافلگیری زمانی رخ داد که افکار عمومی اسرائیلی خود را در مقابل توان بازدارندگی گروه های مقاومت و ناتوانی اسرائیل در از بین بردن این توانمندی یافت.

دومین غافلگیری زمانی رخ داد که جامعه اسرائیل پی برد فعالیت تهاجمی اسرائیل به رغم شدت آن قابلیت و کارایی خاموش کردن آتش گروه های فلسطینی در غزه را ندارد.

سومین غافلگیری هم زمانی رقم خورد که افکار عمومی اسرائیل دریافت ساختار سیاسی و نظامی ارتش اسرائیل هیچ داده‌ای برای توجیه پیروزی خود در این جنگ در اختیار ندارد تا در سایه این شکست رهبری سیاسی تنها در رابطه با شرایط درگیری و استراتژی اسرائیل برای آینده با افکار عمومی سخن بگوید.

گفتنی است در در بیلبوردهای منتشر شده در سطح فلسطین اشغالی که ظاهرا از اولین واکنش ها اعتراض آمیز نسبت به زخم صهیونیست‌های سرخورده از این شکست محسوب می شود با تیتر درشت آمده است ، ملت خواهان پیروزی است.

و در موارد بعدی نیز از مسئولین این رژیم خواسته شده است، حماس (گروه‌های مقاومت) خلع سلاح شده، روحیه پیروزی گرایی آنها در هم شکسته شده و اسرای اسرائیلی در دست حماس نیز بدون هیچ قید و شرطی آزاد شوند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گروه های مقاومت جامعه اسرائیل ارتش اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۶۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیزشی برای همبستگی با مردم غزه

این حرکت اعتراضی از همان زمانی که اسرائیل اقدام به بمباران گسترده غزه کرد شروع شده بود. گرچه در دو هفته اول تا حدودی فضای رسانه‌ای به نفع اسرائیل بود، چون رسانه‌های غربی اینگونه القا می‌کردند که شروع کننده این نبرد حماس بوده و از همان ابتدای این نیروی نظامی فلسطینی به مراکز تجمع اسرائیلی‌ها حمله کرده و حتی افراد غیرنظامی را کشته و برخی از آنان را به اسارت گرفته و حتی نوزادان را به قتل رسانده است.


اما به تدریج که حملات اسرائیل گسترده شده و زیرساخت ها، خانه‌های مسکونی، مراکز بهداشتی و درمانی و اماکن مذهبی را مورد هدف موشک‌های خود قرار داد فضای رسانه‌ای تا حدودی تغییر پیدا کرده و کم کم جنبش اعتراضی در دانشگاه‌های اروپا و آمریکا شکل گرفت.


حرکات اولیه اعتراضی در ابتدا در سطح خیابان ها، جلوی کاخ سفید و کنگره آمریکا و معابر عمومی و پل‌های معروف برگزار می‌شد، اما از چندی پیش تجمعات در دانشگاه‌ها برپا شد.


این روند ادامه داشت تا اینکه براساس تصمیم رئیس دانشگاه کلمبیا در نیویورک از نیروی پلیس برای برخورد با تجمعات درخواست کمک شد. این خواسته به مثابه بنزینی بود که روی آتش ریخته شد، چون اقدام پلیس در همان وهله اول خشونت بار بود و در جریان این برخورد عده‌ای دستگیر شدند و همین مساله باعث شده که بقیه دانشگاه‌های آمریکا هم به این جنبش اعتراضی بپیوندند. 


دانشجویان معترض از یکسو خواهان توقف جنگ در غزه و قطع همکاری‌های مالی و دانشگاه با اسرائیل بودند و در کنار آن بحث حفاظت و حراست از آزادی بیان در محافل دانشگاهی را مطرح می‌کردند. 


در شرایط کنونی این جنبش دانشجویی در آمریکا فراگیر شده و بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به این جریان پیوستند. بویژه اینکه مهمترین دانشگاه‌های ایالات متحده مثل کلمبیا، ام آی تی، استنفورد و برکلی صدای اعتراض خود را بلند کردند و پلیس هم در اکثر موارد به صورت خشونت بار با دانشجویان و استادان برخورد کرده است. 


مشابه چنین اتفاقی در بین دانشگاه‌های اروپایی هم رخ داد و به عنوان نمونه می‌توان به دانشگاه سوربن در پاریس و دانشکده علوم سیاسی فرانسه اشاره کرد.


با توجه اینکه بعد از جنگ ویتنام و جنبش ضد جنگی که در دانشگاه‌های آمریکا در اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ میلادی در دانشگاه‌های ایالات متحده براه افتاد و در همان زمان هم این حرکت دانشجویی بشدت از سوی پلیس برخورد شد و تاکنون که بیش از ۵۰ سال از این ماجرا می‌گذرد شکل گیری تجمعات و اعتراضات دانشجویی در آمریکا با این حجم از گستردگی تجمعات در دانشگاه‌ها مواجه نبودیم می‌توان پیشبینی کرد که در روز‌های آینده حجم تجمعات اعتراضی در سطح دانشگاه‌های اروپا و آمریکا گسترده‌تر شود.

دیگر خبرها

  • دانشجویان دانشگاه آمریکایی بیروت پرچم اسرائیل را به آتش کشیدند
  • آتش خشم معترضان صهیونیست در خیابان‌های تل‌آویو+ فیلم
  • روایت رسانه اسرائیلی از عقب‌نشینی جزئی تل‌آویو برای توافق با حماس
  • وضعیت متشنج در خیابان‌های تل آویو + فیلم
  • فیلم/وضعیت خیابان‌های تل آویو و تظاهرات ضددولتی صهیونیست‌ها
  • پس‌لرزه‌های جنبش دانشگاه کلمبیا و بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • چرا تل آویو در جنگش شکست خورد؟/ نکته‌ای که هضمش دشوار است
  • تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان برای آزادی اسرای صهیونیست در غزه
  • پس لرزه‌های یک شکست
  • خیزشی برای همبستگی با مردم غزه