Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@17:14:30 GMT

با قطعی برق در زمان امتحانات دانش آموزان چه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۹۶۶۷۸

با قطعی برق در زمان امتحانات دانش آموزان چه کنیم؟

ایسنا/اصفهان معاون آموزش متوسطه اداره‌ کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به برگزاری امتحانات حضوری و مجازی دانش آموزان در بازه زمانی ۸ صبح تا ۱۲ ظهر، گفت: از استاندار اصفهان درخواست کردیم در این فاصله زمانی مشکل قطعی برق نداشته باشیم.

محمدرضا ناظم زاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آغاز قطعی برق در کشور و استان اصفهان از روز گذشته (شنبه-۱ خردادماه)، اظهار کرد: این موضوع باعث نگرانی دانش آموزان و خانواده هایشان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هم نگران قطعی برق همزمان با فصل امتحانات دانش آموزان هستیم.

وی با بیان اینکه قطعی برق هم برای امتحانات نهایی پایه نهم و دوازدهم ممکن است مشکل ساز شود و هم امتحانات مجازی دانش آموزان در منزل، گفت: از روز گذشته پیگیری‌هایی انجام شد و با مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان مذاکراتی داشتیم، امروز نامه ای به استاندار اصفهان ارسال کردیم تا با همکاری شرکت برق استان تمهیداتی برای زمان برگزاری امتحانات دانش آموزان پیش بینی شود.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه پیشنهاد دادیم در فاصله ۸ صبح تا ۱۲ ظهر قطعی برق نداشته باشیم، تصریح کرد: امتحانات حضوری در فاصله ساعت ۸ تا ۱۰ و نیم صبح برگزار می شود. امتحانات مجازی در پایه های مختلف ممکن است طول بکشد ولی نهایتا تا ساعت ۱۲ ظهر انجام می شود، بنابراین درخواست کردیم در این فاصله زمانی مشکل قطعی برق نداشته باشیم، البته محدودیت های شرکت برق استان را نیز باید درنظر گرفت.

وی به دانش آموزان توصیه کرد در صورت امکان از گوشی تلفن همراه و بسته های اینترنتی استفاده کنند تا نیازی به برق نداشته باشند، و افزود: اگر  دانش آموزی با مشکل قطعی برق روبرو شد، با اطلاع دادن مشکل به مدرسه، بعد از پایان امتحانات جزو غایبان مجاز محسوب می شود.

ناظم زاده با اشاره به اینکه در سال های قبل نیز امتحانات غایبان مجاز برگزار می شد، گفت: مدارس می توانند در فرصت ۲ هفته بعد از پایان امتحانات برای دانش آموزانی که با مشکل قطعی برق روبرو شدند امتحانات غایبان مجاز را برگزار کنند.

وی با تایید اینکه قطعی برق در زمان امتحان و برگزاری امتحان مجدد برای دانش آموزان  استرس زا است، گفت: به هر حال قطعی برق مشکلی است که دست ما نیست، اما تلاش می کنیم با تعامل و پیگیری بین ساعت ۸ تا ۱۲ قطعی برق نداشته باشیم و امتحانات را مدیریت کنیم.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان در مورد روند برگزاری امتحانات حضوری پایه‌های نهم و دوازدهم نیز گفت: در بازدیدهایی که در نواحی و مناطق انجام می دهیم خوشبختانه تا این لحظه هیچ مشکلی در برگزاری امتحانات دانش آموزان نداشته ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی امتحانات امتحانات دانش آموزان امتحانات نهایی امتحانات حضوری مدارس قطعی برق امتحانات دانش آموزان برگزاری امتحانات مشکل قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۶۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «حسن مدرس زاده» در نشست خبری که به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم (12 لغایت 18 اردیبهشت ماه) برگزار شد، اظهار کرد: به لحاظ تعداد مدارس مشکلی در شهرستان به ویژه خود شهر گرگان وجود ندارد؛ ولی به علت جانمایی نه چندان مناسب، مناطق جنوبی شهر فاقد فضای آموزشی شده به طوری که دانش آموزان این مناطق مجبور هستند برای تحصیل به مناطق داخلی شهر رفت و آمد کنند.
 
به گفته وی؛ تأمین زمین جزو ضروریات فضای آموزشی در شهر گرگان است به همین خاطر 42 میلیارد تومان با دستور استاندار برای ساخت 4 مدرسه 12 کلاسه در جنوب شهر گرگان اختصاص یافته؛ ولی با گذشت بیش از یک سال از این مصوبه تاکنون زمینی برای احداث این مدارس تأمین نشده است.
 
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گرگان با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان بعد از 10 سال انجام شد، تصریح کرد: بعد از اجرای این طرح همه معلمان استان حائز رتبه 1 لغایت 5 شدند که در این بین 134 نفر از استان رتبه استاد معلمی را کسب کردند.
 
وی افزود: از یک میلیون معلم در سطح کشور 300 هزار نفر به رتبه بندی خودشان اعتراض داشتند؛ ولی این اعتراض ها در شهرستان گرگان بسیار اندک بود.
 
مدرس زاده با اعلام اینکه 90 هزار دانش آموز در سطح شهرستان گرگان تحصیل می کنند، تصریح کرد: از این تعداد 78 هزار نفر در شهر گرگان تحصیل کرده که این امر باعث تراکم بالای کلاس های درسی دانش آموزان شده و تعداد دانش آموران کلاس ها را به 40 نفر رسانده است.
 
وی ادامه داد: تعداد بالای دانش آموزان در کلاس های درس فرصت را از معلمان گرفته و بر روند آموزش دانش آموزان تأثیر منفی دارد.
 
به گفته وی؛ استاندارد سرانه فضای آموزشی در کشور 5/2 درصد، در استان 4/6 درصد و در شهرستان گرگان 4/2 درصد است.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت