Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@15:30:47 GMT

شروع ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از امروز

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۹۷۵۴۶

شروع ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از امروز

ثبت نام دانش آموزان اول ابتدایی از امروز، شنبه، اول خرداد ماه آغاز شد و تا پایان مرداد ادامه دارد. در سال تحصیلی آتی بر خلاف سال‌های گذشته، امکان ثبت نام الکترونیکی برای تمام پایه‌ها فراهم شده است؛ البته برای پایه اولی‌ها به دلیل سنجش سلامت، ثبت نام به دو طریق حضوری و غیرحضوری انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، بر اساس پیش بینی معاون وزیر آموزش و پرورش، امسال حدود ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون دانش‌آموز کلاس اولی در مدارس ثبت نام خواهند کرد. ثبت نام اولیه پایه اول ابتدایی از یکم خرداد به صورت حضوری انجام می‌شود. بدیهی است بعد از مراجعه دانش آموزان به پایگاه‌های سنجش بدو ورود، ثبت نام قطعی خواهد شد.

سنجش سلامت، مرحله اول ثبت نام

برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی، همه‌ساله به منظور شناسایی و مداخلات بهنگام طلایی اجرا می‌شود؛ بنابراین در مرحله نخست، با مراجعه والدین نوآموز به مدرسه محل ثبت نام، دریافت نوبت پایگاه سنجش صورت می‌پذیرد. بر اساس نوبت گیری انجام شده و به منظور جلوگیری از ازدحام، انتظار می‌رود فقط یکی از والدین همراه با فرزند خود در روز و ساعت تعیین شده به پایگاه‌های سنجش، مراجعه کنند.

مدارک لازم جهت انجام سنجش در پایگاه‌ها عبارت است از اصل شناسنامه دانش آموز و والدین، کارت واکسیناسیون تکمیل شده، یک قطعه عکس ۳در ۴، مبلغ ۵۰ هزار تومان صرفا از طریق دستگاه پوز یا درگاه پرداخت الکترونیکی. ارزیابی‌های بینایی، دید رنگ، شنوایی، گفتاری، آمادگی تحصیلی، اختلالات جسمی حرکتی، اندازه گیری توده بدنی، قد، وزن، دهان و دندان، بیماری‌های پوست و مو و بیماری نیازمند مراقبت‌های ویژه در مرحله مقدماتی در پایگاه‌های اولیه سنجش انجام می‌شود. همچنین بررسی وضعیت واکسیناسیون توسط مراقب سلامت صورت می‌پذیرد.

طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، حداقل سن ثبت نام در پایه اول ابتدایی شش سال تمام و ملاک محاسبه سن، اول مهرماه است؛ لذا حداقل سن ثبت نام در پایه اول ابتدایی تا متولدین۱ مهر ۹۴ است.

اخذ وجه در مدارس و برگزاری آزمون ورودی ممنوع

با توجه به ماهیت داوطلبانه بودن مشارکت، اخذ وجه در مدارس دولتی ممنوع است. هرگونه مشارکت برای تامین هزینه مدارس داوطلبانه است و به هیچ وجه اجباری نیست؛ بنابراین دانش آموزان مدارس دولتی مجبور نیستند مبلغی برای ثبت نام بپردازند و فقط هزینه بیمه حوادث و کتاب را می‌پردازند. در مدارس غیردولتی نیز مطابق دستورالعمل‌های مربوطه شهریه مصوب اخذ می‌شود.

در دستورالعمل اجرایی ثبت نام مدارس تاکید شده است که به منظور رعایت اصول تربیتی و حفظ اعتماد به نفس کودکان، هرگونه مصاحبه و آزمون در تمام مدارس دولتی و غیردولتی ممنوع است. علاوه بر این به استناد ماده ۳۰ آیین نامه اجرایی مدارس، برگزاری آزمون ورودی، مصاحبه و تعیین شرط معدل برای ثبت نام دانش آموزان و با توجه به رایگان بودن ثبت نام و عدم اجبار در بحث مشارکت‌های مردمی دریافت هر گونه وجه (به جز وجوه مربوط به بیمه حوادث و کتاب‌های درسی) در زمان ثبت نام مجاز نیست و نباید دانش آموزی به دلایل مذکور از ثبت نام محروم شود.

جزئیات ثبت نام الکترونیکی

ثبت نام تمامی دانش آموزان در پایه‌ها و مقاطع مختلف در سامانه سیدا و از درگاه pada.medu.ir انجام می‌شود. در مرحله ثبت نام الکترونیکی نوآموزان پیش دبستانی و دانش آموزان ورودی مقاطع (پایه‌های اول، هفتم و دهم) نکات زیر در دستورالعمل ثبت‌نام مدارس قید شده است:

اولیا باید با مراجعه به درگاه پادا اقدام به پیش ثبت نام در مدارس موردنظر خود کنند. برای این منظور به دانش آموز پنج اولویت انتخابی داده می‌شود و محدودیت جغرافیایی با در نظر گرفتن ضوابطی در سامانه کنترل می‌شود. چنانچه دانش آموز مدرسه‌ای را در خارج از محدوده یا منطقه خود انتخاب نماید، درخواست ابتدا به کارتابل مسئول ستاد ثبت نام منطقه منتقل شده و در صورت تأیید، امکان نمایش در خواست در لیست درخواست ثبت نام مدرسه قرار خواهد گرفت.

به محض تأیید ثبت نام نهایی دانش آموز در یک مدرسه، به صورت خودکار تمامی اولویت‌های انتخابی دیگر دانش آموز حذف خواهد شد. بدیهی است چنانچه بعد از تأیید نهایی، دانش آموز بخواهد در مدرسه دیگری ثبت نام کند، می‌بایست از طریق درگاه درخواست لغو ثبت نام در مدرسه فعلی را داده و پس از تأیید مدیر مدرسه مبدأ، نسبت به ثبت نام مجدد در مدرسه مقصد اقدام کند.

ارسال فایل‌های آموزشی در سطوح مختلف فرآیند‌های ثبت نام و اطلاع رسانی‌های لازم، از طریق شبکه شاد و دیگر مکانیزم‌های ارتباطی صورت خواهد پذیرفت. تعریف کلمه و رمز عبور و یا بازنشانی آن برای دانش آموزان جهت استفاده در درگاه پادا از طریق سامانه سیدا و توسط مدیر مدرسه صورت می‌گیرد و لازم است توسط مکانیزم‌هایی که در سامانه پیش بینی می‌گردد و یا دیگر راه‌های امن در اختیار دانش آموزان یا اولیاء آن‌ها قرار گیرد.

دانش آموزان و کاربران می‌بایست اطلاعات محل اقامتی خود از جمله کد پستی و آدرس دقیق را در سامانه پادا ثبت کنند. معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره مشکلات مربوط به محدوده بندی جغرافیایی مدارس برای ثبت نام توضیح داده و گفته است که امسال سعی شده همانند سال گذشته محدوده بندی تعریف شود و خانواد‌ها به مدارس در محدوده محل سکونت خود هدایت شوند. سال قبل مدارس مدارک را حضوری دریافت می‌کردند، اما امسال مدارک الکترونیکی دریافت می‌شود و امیدواریم شاهد مشکلات کمتری در این زمینه باشیم. البته اگر مدرسه در محدوده، ظرفیت خالی داشته باشد ثبت نام انجام می‌شود، اما اگر ظرفیت خالی نباشد ممکن است چالش‌هایی ایجاد شود. امیدواریم در مجموع با ثبت نام الکترونیکی چالش‌ها کمتر باشند.

شناسایی نوآموزانی که به پیش دبستانی نرفتند

قرار است وزارت آموزش و پرورش برای کلاس اولی‌هایی که به پیش دبستانی نرفته‌اند اقدام به برگزاری کلاس‌های آمادگی بهاره و تابستانه کند. در دستورالعمل ثبت نام مدارس تاکید شده است که مدیران مدارس، نو آموزان بدو ورود به پایه اول دبستان فاقد تجربه پیش دبستانی را شناسایی کنند تا در اسرع وقت برای مناطق و نوآموزان واجد شرایط، برنامه ریزی برگزاری کلاس‌های آمادگی بهار و تابستان ۱۴۰۰ به عمل آید. به منظور پیشگیری از تداخل برنامه آموزش‌های آمادگی پیش دبستانی تابستانی با آغاز سال تحصیلی، شایسته است به گونه‌ای برنامه ریزی شود تا تداوم یادگیری و کلاس‌های آمادگی بهار و تابستان ۱۴۰۰ و نیز پیش دبستانی ویژه آموزش و مداخله به هنگام، حداکثر در نیمه اول شهریور ۱۴۰۰ به اتمام برسد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ثبت نام مدرسه آموزش و پرورش ثبت نام الکترونیکی آموزش و پرورش انجام می شود اول ابتدایی دانش آموزان پیش دبستانی ثبت نام پایگاه ها دانش آموز پایه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۷۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم درمی‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام پورثانی در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد، دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی‌نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردو‌هایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آن‌ها شادی کنند؟ ما نیاز به فضا‌های مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند، اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ماست؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجراست.

حجت‌الاسلام پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛ در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل‌ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی‌عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد