Web Analytics Made Easy - Statcounter

عملیات ساخت واحد تولیدی سه شرکت فناور و دانش بنیان در پارک علم و فناوری اردبیل با حضور استاندار اردبیل و مسئولان استانی آغاز شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عملیات ساخت واحد تولیدی سه شرکت فناور و دانش بنیان در پارک علم و فناوری اردبیل با حضور استاندار اردبیل و مسئولان استانی آغاز شد.

اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در بازدید از سه شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان اردبیل ضمن اشاره به اهمیت و جایگاه اقتصاد دانش بنیان برای استان اردبیل گفت: تولیدات محصولات دانش بنیان و زیست بوم فناوری در استان طی سال گذشته شتاب بیشتری گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با پرداختن به تلاش‌های شبانه روزی پارک اردبیل در ارائه خدمات به واحد‌ها و شرکت‌های دانش بنیان اضافه کرد: برای حل مشکلات بیکاری استان چاره‌ای جز نشر و گسترش کسب و کار‌های نوین نداریم.

استاندار اردبیل در بازدید اول از آغاز فاز دو ساختمان شرکت دانش بنیان رسا صدر الکترونیک سبلان که در حوزه الکترونیک و تولید پاوربانک فعال می‌باشد بیان کرد: این شرکت که در ابتدا به ساکن بصورت محدود فعالیت می‌کرد بعد از استقرار در پارک اردبیل و جذب حمایت‌های لازم و اخذ مجوز دانش بنیانی به صورت هدفمند در حال طی مسیر‌های پیشرفت و توسعه می‌باشد که تا دو ماه آینده فاز دوم تولیدات خود را شروع خواهد کرد.

استاندار اردبیل در بازدید دوم خود از عملیات ساختمان سازی شرکت دانش بنیان آرتان شهیر طب طیور که در حوزه واکسن پایدار کننده و دارو‌های طیور فعال است و توانسته در سال ۱۳۹۹ کشور را در نیاز به این محصول خودکفا نماید بیان کرد: ایران با تولید و داشتن این محصول جزو ۵ کشور دنیا که هزینه تمام شده این محصول با تولیدی داخلی به میزان یک پنجم مشابه خارجی و با کیفیت محصول آلمانی برابری می‌کند؛ که خود می‌تواند مانع از خروج ارز باشد؛ و در آینده نزدیک و تولیدات بیش از نیاز کشور این محصول صادر خواهد شد.

مهندس بهنام جو در بازدید سوم از شرکت سلامت اندیش حکیم فردوسی که در حوزه گیاهان دارویی و دارو‌های گیاهی فعالیت دارد و اقدام به احداث کارخانه نموده که دستگاه‌های پیشرفته آن در حال نصب می‌باشد.

گفتنی است سه شرکت فوق الذکر از شرکت‌های مستقر در پارک می‌باشد که مسیر‌های رشد و توسعه خود را بعد از استقرار در پارک علم و فناوری استان اردبیل شروع کرده اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری اردبیل تولید دانش بنیان شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری استاندار اردبیل دانش بنیان سه شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۷۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

در ابتدای مراسم افتتاحیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ سجاد عباسی فشمی، دبیر نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴، جزئیاتی درباره برگزاری این نمایشگاه ارائه کرد و گفت: این رویداد با برگزاری نمایشگاه صنایع خلاق و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، مصادف شده است. 

فشمی در ادامه به ابعاد بین‌المللی نمایشگاه اینوتکس و بازخورد‌هایی که در دنیا دریافت شده است گفت: امسال در نمایشگاه اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت در قالب غرفه‌دار و شرکت‌کننده هستیم. 

وی تاکید کرد: امسال در بخش بین‌الملل نمایشگاه اینوتکس میزبان آن دسته از کشور‌هایی هستیم که در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور تاثیرگذاری بیشتری دارند. 

فشمی، به رویداد‌های مختلفی که نمایشگاه اینوتکس درحال برگزاری است اشاره کرد و گفت: در ۴ روز برگزاری نمایشگاه، حدود ۴۰ رویداد و کارگاه تجاری‌سازی و آموزشی با اهداف آموزشی در فضای اکوسیستم فناوری ایران درحال برگزاری است. 

وی افزود: در رویداد‌های گوناگونی که توسط متخصصان برگزیده در این نمایشگاه برگزار می‌شود، موضوعاتی مانند چالش‌های عمومی کسب و کار‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، آینده‌نگاری و آینده‌پژوهی فضا‌های فناورانه کشور بررسی خواهند شد. 

دبیر سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس به برگزاری جلسات ریورس‌پیچ در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: در جلسات ریورس‌پیچ این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و خارجی، به گفت‌وگو و طرح نیاز‌های فناورانه خود می‌پردازند و درواقع دستاورد‌های خود را مبادله می‌کنند. 

فشمی در پایان از برگزاری رویداد «المپیک فناوری» در محل پارک فناوری پردیس، خبر داد و گفت: در اواخر مهرماه امسال، شاهد برگزاری رویداد المپیک فناوری با هدف حضور فناوران و شرکت‌های خلاق کشور خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند