Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران از حفر و تکمیل 17 حلقه چاه های  نفت و گاز در دو ماه نخست سال جاری در مناطق نفتخیز خشکی و دریایی کشور خبر داد.

به گزارش «انرژی امروز»  از شرکت ملی حفاری ایران بابک زنگنه روز شنبه (یکم خرداد 1400) گفت: از این تعداد چاه چهار حلقه توسعه ای / توصیفی و 13 حلقه تعمیری و تکمیلی  بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مجموع چاه ها 15 حلقه شامل چهار حلقه توسعه ای / توصیفی و 11 حلقه تکمیلی در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و دو حلقه در موقعیت شرکت نفت فلات قاره حفر و در مدار تولید قرار گرفت.

زنگنه با بیان اینکه  تعمیر و تکمیل چاه ها ارتباط مستقیم و تاثیرگذاری با حفظ ، نگهداشت و افزایش تولید دارد، اظهار کرد: در نتیجه هم افزایی و همکاری مستمر میان متخصصان و کارشناسان این شرکت و شرکت های کارفرمایی در مدت پیش گفته، تکمیل چهار حلقه چاه 39 روز زود تر از برنامه پیش بینی شده از سوی کارفرما به اتمام رسید.

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران با این توضیح که این شرکت 70 دستگاه حفاری سبک، سنگین و فوق سنگین شامل 67 دستگاه حفاری خشکی و سه دستگاه دریایی در تملک خود دارد، گفت: در زمان حاضر 25 دکل حفاری این شرکت در حال جابجایی در مناطق عملیاتی خشکی کشور قرار دارند.

ارایه عملیات حفاری همسو با خدمات یکپارچه فنی و مهندسی صنعت حفاری به شرکت های متقاضی و برخورداری از متخصصان مجرب و کارکنان ماهر و کارآزموده از ویژگی های شرکت ملی حفاری ایران به عنوان بزرگترین شرکت حفاری در ایران و منطقه است.

برچسب هاحفاری چاه نفت شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب (NISOC)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: حفاری چاه نفت شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب NISOC آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو شرکت ملی حفاری ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۸۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟

تین نیوز

دستگاه حفاری تونل  (به انگلیسی: Tunnel Boring Machine) یا  تی بی ام  (TBM) دستگاهی است که برای حفاری تونلها از آن استفاده می گردد. این دستگاه با استفاده از یک سطح مقطع مدور، قادر است در قشرهای خاکی و سنگی زمین حفاری کند. این نوع از ماشین آلات توانایی ایجاد حفره در هر نوع زمینی، از سنگ سخت گرفته تا ماسه را دارد.

قطر تونل هایی که این دستگاه ایجاد می کند در محدوده یک متر (با استفاده از میکرو-تی بی ام ها) تا نزدیکی ۱۶ متر (تی بی ام های امروزی) قرار دارند. برای کندن تونل هایی که کم تر از یک متر قطر دارند، به طور معمول، به جای استفاده از تی بی ام ها، از روش ساخت وساز بدون گودال یا حفاری افقی استفاده می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ویکیپدیا، دستگاه های حفاری تونل، به عنوان جایگزینی برای روش های حفاری و انفجار صخره ها و کندن زمین با دست مورد استفاده قرار می گیرد. تی بی ام ها مزایایی همچون کاهش تعرض به زمین های مجاور و ایجاد دیوارهای نرم در تونل را دارند.

این دستگاه به صورت قابل توجهی هزینه استرکشی تونل را کاهش می دهد که خود این باعث شده برای استفاده در مناطق به شدت شهرنشین مناسب باشند. ایراد عمده این دستگاه قیمت بالای آن است.

تی بی ام ها برای استفاده در ساخت وسازها گران قیمت بوده و آن ها را به سختی می توان جابجا کرد. هرچند با وجود طویل بودن تونل های مدرن، هزینه استفاده از دستگاه های حفاری تونل، در مقابل روش های سنتی حفر و انفجار به مراتب پایین تر است. به همین دلیل تونل سازی با دستگاه های تی بی ام در یک پروژهٔ کوتاه تأثیر بیشتری دارد.

حجم ویدیو: 2.18M | مدت زمان ویدیو: 00:01:00 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • فرودگاه بین‌المللی کربلا اوایل 2025 افتتاح می‌ شود
  • افتتاح فرودگاه بین‌المللی کربلا در سال ۲۰۲۵
  • فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟
  • بهسازی باند فرودگاه کرمانشاه تا پایان نیمه نخست سال
  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری از سوی نفت و گاز آغاجاری تکمیل می‌شود