Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس نشست عصر امروز این کمیسیون برای بررسی آخرین وضعیت مذاکرات ایران و طرف‌های برجامی را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ابوالفضل عموئی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به نشست عصر امروز این کمیسیون، گفت: این جلسه با حضور عراقچی مذاکره کننده ارشد کشورمان و به منظور بررسی آخرین وضعیت مذاکرات وین و در راستای شأن نظارتی مجلس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این جلسه نسبتاً طولانی با حضور اعضای کمیسیون و پس از دوره چهارم مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو 1+4 برگزار شد و در این جلسه آقای عراقچی گزارشی درباره روند مذاکرات ارائه کرد. در این جلسه، معاون وزیر خارجه با توجه به سیر چند دور مذاکره توضیحاتی را به نمایندگان ارائه کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: ما در این مذاکرات چند سیاست مهم را دنبال می کنیم. سیاست اصلی لغو همه تحریم ها و انجام راستی آزمایی برای لغو این تحریم هاست و پس از آن جمهوری اسلامی آماده است تا به تعهدات سابق برجامی خود بازگردد و این مطالبه نمایندگان نیز بود که این سیاست های اصلی با دقت دنبال شده و همه اجزای آن توسط تیم مذاکره کننده با دقت دنبال شود.

نماینده تهران در مجلس اظهار داشت: براساس گزارش آقای عراقچی در این مذاکرات تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران با توجه به منطق دیپلماسی خود برای رفع تحریم ها توانسته اند بخش زیادی از تحریم ها را به مرحله ای برسانند که طرف های غربی و آمریکایی بپذیرند که آنها باید رفع شود، اما کماکان بخش مهمی از تحریم ها باقی مانده است که این موضوع در ادامه مذاکرات دنبال خواهد شد و مطالبه نمایندگان نیز این بود که کلیه تحریم ها باید لغو شود.

عمویی ادامه داد: همچنین در مورد تحریم هایِ بخشی، براساس گزارش طرف مذاکره کنندگان منطق جمهوری اسلامی ایران حاکم بوده و طرف آمریکایی اعلام کرده که می تواند این تحریم ها را بردارد، اما در مورد اجزای تحریمی، مسائلی همچنان باقی مانده است.

نماینده تهران در مجلس درباره موضوع حقوق بشر و ادعاهای طرف های غربی در این خصوص گفت: برخی از تحریم ها همچنان محل مناقشه در مذاکرات است و براساس ادعای غربی ها و طرف آمریکایی و طبق گزارش آقای عراقچی، آمریکایی ها آنها را به موضوعات منطقه ای و حقوق بشری گره زده اند و در این چارچوب خواسته نمایندگان این بود که کلیه تحریم ها باید لغو شود. همچنین بحث راستی آزمایی یکی از دغدغه هایی است که باید به آن پرداخته شود و خواسته جمهوری اسلامی این است که تحریم ها باید به صورت اساسی و اجرایی لغو شود و تنها روی کاغذ نباشد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد تاکید کرد: یکی از خواسته های مهم نمایندگان در این جلسه اجرای دقیق راستی آزمایی لغو تحریم ها بود  و عراقچی نیز گفت که گفت وگوها در این خصوص در حال انجام است و مذاکرات به شکل جدی در حال انجام است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس سخنگوی کمیسیون امنیت ملی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۹۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، علی خضریان نماینده مردم تهران در روند بررسی ایرادات شورای نگهبان به برنامه هفتم توسعه در مورد تبصره ماده ۵۷ این لایحه گفت:در این تبصره اتفاقی رخ داده موضوعی برای اضافه شدن فوق العاده خاص برای یکی از دستگاهها وجود دارد در حالی که در سری اول ایراد شورای نگهبان این موضوع نبوده است.

بیشتر بخوانید: دومین جلسه مجلس برای بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ آغاز شد

خضریان اضافه کرد: صحن به رییس کمیسیون تلفیق برنامه اعتماد کرد و این موضوع را رییس کمیسیون بدون رای آوردن در بازگشت شورای نگهبان اضافه کرده است و در بازگشت دوباره به شورای نگهبان مورد ایراد واقع شده است.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی بیان داشت: این خلاف عدالت است اگر بخواهیم برای یک دستگاه حقوق و مزایایی در فوق العاده اضافه کنیم. این خلاف عدالت و قانون رخ داده است.

وی از قالیباف خواست که این تبصره حذف شود و بدون این تبصره رای گیری شود.

قالیباف خطاب به خضریان بیان داشت: به معاونت قوانین سپردم که بود و نبود این موضوع را از متن مذاکرات چک کند و این مراعی بماند تا قوانین چک شود و بعد تذکر خضریان بررسی شود.

این موضوع در جلسه عصر مورد بررسی قرار گرفت و معاونت قوانین مجلس هم تایید کرد که تبصره مذکور اضافه شده است.

خضریان خطاب به قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در بازگشت شورای نگهبان بر روی این ماده ابهامی وارد شد که کمیسیون تلفیق بدون توجه به ابهام، تبصره ای را اضافه کرد و با امضای ابراهیم عزیزی، رییس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم انجام شده این فوق العاده خاص خلاف عدالت است و قوانین مجلس هم این موضوع را تایید می کند.

در نهایت رئیس مجلس اصلاحیه کمیسیون در مورد تبصره ماده ۵۷ برنامه هفتم را به رای گذاشت و با موافقت اکثریت نمایندگان به تصویب رسید.

کد خبر: 1229026 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • مساله اتباع بیگانه، امنیت، کم آبی و بیکاری چالش‌های اصلی فارس است
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • تحریم سپاه توسط غربیان گویای سلامت کار پاسداران است
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد