Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در همایش سیاسی فرماندهان و مسئولان ارشد ارتش ویژه انتخابات ۱۴۰۰ که در مرکز همایش‌های سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و بصورت ارتباط صوتی و تصویری با یگان‌های عمده ارتش در سراسر کشور برگزار شد، انتخابات را از دو جهت «نفس شرکت در انتخابات» و «انتخاب اصلح»، مهم قلمداد کرد و گفت: انتخابات به خودی خود و فارغ از اینکه چه کسی را انتخاب می‌کنیم موضوعیت و اهمیت دارد و انتخابات یکی از ارکان و نشانه‌های مردم سالاری در همه کشور‌های جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انتخابات حق طبیعی مردم است و مردم در قبال این حق مسئولیت دارند و باید از حق طبیعی خود استفاده و به مسئولیت خود عمل کنند.

فرمانده کل ارتش با تأکید بر نقش مردم در انتخابات خاطر نشان کرد: سرنوشت حداقل چهار سال کشور و اینکه زمام امور اجرایی کشور به دست چه کسانی سپرده شود در انتخابات تعیین می‌شود. از طرفی، میزان مشارکت در انتخابات، نشان دهنده سطح آگاهی و بصیرت مردم است و با میزان احساس مسئولیت ملت نسبت به سرنوشت خودشان رابطه مستقیم دارد.

سرلشکر موسوی در ادامه با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور مهمترین و موثرترین فرد در مدیریت اجرایی کشور است گفت: وزرا که مسئولان همه بخش‌های کشور هستند با فکر و تصمیم رئیس جمهور منصوب می‌شوند. ریاست تعداد قابل توجهی از شورا‌های عالی تأثیرگذار بر عهده رئیس جمهور است که مهمترین آن‌ها شورای عالی امنیت ملی است؛ بنابراین مردم باید با بررسی شرایط نامزد‌ها فرد اصلح را انتخاب کنند.

وی تصریح کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی، مردم ما به سطحی از بصیرت رسیده‌اند که همه مسائل را به خوبی متوجه می‌شوند و می‌دانند که در دنیای امروز، هیچ راهی جز قوی‌تر شدن نداریم و مشارکت حداکثری در انتخابات و انتخاب فرد اصلح و به‌تبع آن تشکیل دولت قوی پیش شرط قوی‌تر شدن است.

فرمانده کل ارتش همچنین به اهمیت انتخابات در ابعاد داخلی اشاره و یادآوری کرد: انتخابات و روی کار آمدن دولت جدید موجب نوسازی دستگاه اجرایی کشور و پمپاژ خون و انرژی جدید به کشور می‌شود.

امیر سرلشکر موسوی اذعان داشت: ارتقای اعتماد به نفس مسئولان به همراه احساس مسئولیت و دین نسبت به جامعه، ایجاد ثبات سیاسی و کاهش ناامنی، افزایش انسجام و وحدت ملی و ایجاد انگیزه در کارگزاران برای رونق اقتصادی، از پیامد‌های مهم انتخابات در ابعاد داخلی محسوب می‌شود و در واقع انتخابات فرصت مناسبی برای حل مشکلات کشور و مردم است.

وی در ادامه به تبیین اهمیت انتخابات در بُعد خارجی پرداخت و با تأکید بر اینکه انتخابات موجب افزایش وجهه خارجی کشور می‌شود گفت: انتخابات نشان دهنده اقتدار ملی است و وقتی دنیا می‌بیند ملتی پای آرمان خود ایستاده و نسبت به سرنوشت کشورش حساس است، احترام بیشتری برای آن ملت قائل است.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه انتخابات موجب یأس هرچه بیشتر دشمن می‌شود و پیام روشن و مهمی برای دشمنان دارد تصریح کرد: از مدت‌ها پیش دشمنان با توطئه‌های رسانه‌ای تلاش کردند مردم را نسبت به آینده ناامید کنند و القا کنند که حضور یا عدم حضور مردم در انتخابات هیچ تأثیری در سرنوشت‌شان ندارد، مطمئناً مردم بصیر و انقلابی ایران اسلامی با حضور پرشور در انتخابات، تو دهنی محکمی به دشمنان خواهند زد و ثابت خواهند کرد که حافظ آرمان شهدایی که خونشان را هدیه کردند، جانبازانی که سلامتی خود را نثار آن کردند و ایثارگرانی که از هیچ کوششی دریغ نکردند هستند.

امیر موسوی همچنین افزایش مقبولیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، کاهش تهدید‌های خارجی، اثر مثبت در کاهش و رفع تحریم‌ها و افزایش اراده برای مبادلات اقتصادی و سرمایه گذاری خارجی را از دیگر پیامد‌های انتخابات در بُعد خارجی دانست.

فرمانده کل ارتش در بخش دیگری از سخنان خود، به تشریح انتظارات از فرماندهان، کارکنان و خانواده‌های ارتش در انتخابات پرداخت و گفت: فرماندهان بستر لازم را برای حضور همگانی، پرشور، آگاهانه و هوشمندانه‌ی تمامی واجدین شرایط خانواده بزرگ ارتش در انتخابات فراهم کنند.

وی با بیان اینکه لازم است، فرماندهان با برجسته سازی دستاورد‌های خرد و کلان انقلاب اسلامی در سطوح مختلف داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی امید آفرینی کنند خاطر نشان کرد: همه ما بایستی با شناخت شرایط و اوضاع داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی نیاز‌ها و مسائل اساسی کشور، معیار‌ها و شاخص‌های فرد اصلح و دولت در تراز انقلاب را دقیق و عمیق بشناسیم و بشناسانیم.

سرلشکر موسوی گفت: قطعاً حضور کارکنان و خانواده بزرگ ارتش در انتخابات، کمافی‌السابق کاملاً فعال و آگاهانه بوده و فرد مورد نظر خود را با شناخت و آگاهی انتخاب می‌کنند.

فرمانده کل ارتش تأکید کرد: همه ما باید در نگاه به انتخابات از هرگونه گرایش و رفتار احساسی خودداری و مصالح نظام و منافع ملی و افزایش کارآمدی را مد نظر قرار دهیم.

وی افزود: مطمئناً تمامی کارکنان و خانواده‌های محترم آن‌ها با هوشمندی و بصیرت در عرصه انتخابات حاضر شده و با سواد رسانه‌ای، ترفند‌ها و اقدامات دشمنان و معاندان را خنثی و بی‌اثر می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات 1400 اقتدار ملی سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش سرلشکر موسوی فرد اصلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۹۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید

­سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه «انتخاب ایران»، از سوابق نامزد مورد نظرشان در انتخابات مجلس شورای اسلامی جویا شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برپایی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این دور از انتخابات در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود، در ۲۲ حوزه انتخابیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی در نظر گرفته شده است. انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در هشت حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام‌الکترونیکی برگزار می‌شود. وزارت کشور برای این هشت حوزه، تعرفه کاغذی هم ارسال کرده که در صورت بروز هرگونه مشکلی، شیوه رأی‌گیری در آن حوزه تغییر خواهد کرد.

وی با اشاره به شکل برگه تعرفه‌های رأی افزود: در مرحله نخست به دلیل برگزاری همزمان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تعرفه‌ها یکپارچه بود، اما در مرحله دوم فقط برگه تعرفه رأی مختص انتخابات مجلس است، بر این اساس تعرفه دور دوم انتخابات کوچک‌تر و به سبک ایرانی-اسلامی طراحی و به استان‌های مربوط چاپ و ارسال شده است و درباره تعرفه‌های انتخاباتی مشکلی وجود ندارد.

وی ادامه داد: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت صفر بامداد سیزدهم اردیبهشت در فضای حقیقی و مجازی آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغاتی که در مرحله نخست اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود، بنابراین از نامزدها انتخابات می‌خواهیم بر اساس آن عمل کنند. نامزدهای انتخابات باید وارد سامانه مالی انتخابات شوند و منابعی که برای تبلیغات در اختیار گرفته‌اند، ثبت کنند، همچنین نامزدها سعی کنند هزینه‌های انتخاباتیشان از سقف مصوب بالاتر نرود. سامانه انتخاب ایران، برای اطلاع مردم از زندگینامه، شرح حال و سوابق نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به این وبگاه از سابقه کاری نامزدهای مورد نظر خود مطلع شوند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی دهند که حتماً در دور نخست در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند یا در کل کشور رأی نداده باشند.

کد خبر 749954

دیگر خبرها

  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • دستگیری سارق گوشی همراه با ۸ فقره سرقت در کهگیلویه
  • فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد
  • سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده